Grundig 42 VLC 9142c zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 3.395
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Grundig 42 VLC 9142c LCD

Došlo vrijeme za kupovanje novog TV (nedavno grmilo i sjevalo a ostalo znate {#}). Maksimalan iznos koji bi izdvojio je 3500 kn.

Dilema je bila LCD ili Plazma možda bi zbog mog rasporeda u kući plazma bila bolji izbor ali evo ja sam našao solidan LCD za 3300 kn.

Grundig 42 VLC 9142c

http://shop.rii.hr/grundig-lcd-107cm-vlc9142c-full-hd-usbrec-100hz-jza000.html

Veličina je 107 cm a razolucija je 1920x1080 te podržava većinu formata kojih bi gledao preko USB. Primjetio sam da je prikaz titlova UTF-8 tako da ni hrvatski znakovi neće biti problem. Jedino me muči hoće li se moći gledati iz kuta jer imam čudan raspored u kući (priloženo kao slika).

Postoji li neki bolji LCD ili Plazma za 3500 kn? Bitno je da je ekran veći od 106cm.

Crno je kauč a crveno tv, strele su smjer gledanja Crno je kauč a crveno tv, strele su smjer gledanja
I'm just a person, not alien or something like that so don't be afraid.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 19:34 (ruzcheHR).

0 0 hvala 0
17 godina
Grundig 42 VLC 9142c

Ako misliš na onu boljku TN matrica da se boje i svjetlina deformiraju pri gledanju s kuteva,
to ti ovi veliki televizori ne koriste, tako da za to nemaš straha.
Što se tiče modela, neznam konkretno, po speckama izgleda ok.

p.s.

naravno znaš da je Grundig (sada) turska firma? Mislim, nebitno ako dobro radi i dobiješ garanciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Grundig 42 VLC 9142c
overhaul kaže...

Ako misliš na onu boljku TN matrica da se boje i svjetlina deformiraju pri gledanju s kuteva,
to ti ovi veliki televizori ne koriste, tako da za to nemaš straha.
Što se tiče modela, neznam konkretno, po speckama izgleda ok.

p.s.

naravno znaš da je Grundig (sada) turska firma? Mislim, nebitno ako dobro radi i dobiješ garanciju.

A znam, ima li netko kakvu preporuku? Možda LG, Sony?

Vidim da je plazma televizor 1920x1080 razolucije jako teško pronaći pa evo jedno pitanje

Jel bolje uzet 1024x768 plazmu ili 1920x1080 LCD (bit će tu i tamo neki full hd film koji ću gledat a inače običan program).

I'm just a person, not alien or something like that so don't be afraid.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 20:49 (ruzcheHR).
15 godina
moderator
Grundig 42 VLC 9142c
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice