jel zna netko kad taj HRT HD, misli početi sa "normalnim" emitiranjem nekih serija i filmova u HD, kao recimo NOVA HD. Taj testni program imaju već 3 godine i od onda se ništa nije promjenilo... ajd priznajem prije dvije godine dali su EP (znači, može se) ali od onda ništa!
HrtHD
- poruka: 12
- |
- čitano: 4.898
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prvo trebaju povećat pokrivenost da i drugi mogu uhvatiti signal. Valjda će Eurosong biti, a Svjetsko nogometno neće biti u HD.
jel zna netko kad taj HRT HD, misli početi sa "normalnim" emitiranjem nekih serija i filmova u HD, kao recimo NOVA HD. Taj testni program imaju već 3 godine i od onda se ništa nije promjenilo... ajd priznajem prije dvije godine dali su EP (znači, može se) ali od onda ništa!
Za tak nekaj se buš jos dugo nacekal da ce normalan program ic u HD znaci barem 1280-720 rezoluciji. Tek sad presli su presli na vec pomalo oronuli i stari MPEG2 standard, u kojem nema HD emitiranja vec samo SD rezolucije 720- 560 rezolucije recimo. HD emitrianje ide u MPEG4 formatu tak da nista od toga u blizoj buducnosti, osim mozda nekih sitnih stvari povremeno koje budu isle u HD preko postojecih malobrojnih odasiljaca koji salju MPEG4 signal. Ali to ionak vecina ljudi nece moc gledat jer nemaju MPEG4 prijemnik, kad smo kod Eurosonga mos si zamislit koji je uzitak to gledat i u Full HD isto ko da staneš s nogom u blato sigurno.
prvo trebaju povećat pokrivenost da i drugi mogu uhvatiti signal. Valjda će Eurosong biti, a Svjetsko nogometno neće biti u HD.
žali bože struje što potroše za te odašiljače kad ništa ne puštaju u HD-u...
E ljudi imam pitanje upoce ne mogu naci taj HD program..iz vinkovaca sam i na digitalni signal smo prosli prije 4-5 dana..jel se to upoce emitira za podrucije vukovarsko-srijemske? dali treba imati nekakav poseban digitalni prijamnik...i pod kojim da ga kanalom trazim???
hvala.
Mislim da se emitira samo u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osjeku (nisam 100% siguran), a za prijem ti treba MPEG-4 (HD) prijamnik.
signal se emitira u Osijeku, na 570 KHz ali to je samo za područje Osijeka, mislim da ga ne možeš uhvatiti u Vinkovcima... probaj!
I jel ide na kraju eurosong u HD na hrt HD kanalu ili ne? Ako ide, da se mogu pripremit za danas...:)
Svjetsko prvenstvo će biti u full hd 3d
mogli bi ga emitirat :)
pošto je stigao novi panasonic
Svjetsko prvenstvo će biti u full hd 3d
mogli bi ga emitirat :)
pošto je stigao novi panasonic
Da imas i tri Panasonic televizora opet isto, nista od toga opremu imas ali je iskoristit nemreš kak treba i moš ga fuckat.
Zašto ne krenu emitirat program koji je kodiran za satelit u hd ?
kao nova tv
Ne kužim, što onda nema eurosonga u hd?