Neograničeni internet u Tele2!

poruka: 9.564
|
čitano: 3.352.498
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Kakve su šanse da to šljaka ako je najbliža bazna stanica udaljena 12 km?

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Neograničeni internet u Tele2!
ivic55 kaže...

Bok svima, za gaming je li bolje uzet taj Tele2 4g lte (udaljen od tornja 1400m bez ijedne prepreke, na mobitelu 70mbps dobijem u kući, sa externom antenom valjda bi islo do 120mbps) ili da ostanem na bakru 10mbps.

I jel neograničen dnevno ili je limit 5 Gb pa stalno moram slat poruku za dodatna 2 gb, kada bih skidao veliki torrent je bitno naravno neograničen.

Hvala unaprijed.

Javim za Rainbow Six Siege čim im serveri prorade 

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.4.2017 17:54 (zagi55).
16 godina
neaktivan
Ja sam probao battlefield 4 i mogu vam reci da radi odlicno za gaming. Bio sam spojen na servere sa pingom oko 30. Server tick rate je bio 60Hz i nike bilo nikakvih upozorenja, na fiksnoj sam uvijek dobivao neka upozorenja. A probao sam na ps4 isto last of us i sve radi savrseno.

6 0 hvala 6
16 godina
moderator
Marko :D kaže...

Da, ali on bi flat internet, a Vip nema flat.

Pa uzme telefon kod vip-a, a internet kod tele2. Ja tu ne vidim problem...

Želite zaraditi dok kupujete preko interneta? Registrirajte se. http://bit.ly/mcashback
15 godina

Evo rezultata Rainbow Six Siege. Isprobat ću još Bf3 ,war Thunder i RUST. Ali ih prvo moram skinuti 

War Thunder  US server HT/ADSL: 209 ping  TELE2/4G 196 ping 

BF3 US server HT/ADSL: 145 ping TELE2/4G 160 ping 

RUST N/A

ADSL+HT+10/1 ADSL+HT+10/1
ADSL+HT+10/1 ADSL+HT+10/1
TELE+2+a TELE+2+a
TELE+2+b TELE+2+b
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.4.2017 23:29 (zagi55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Pa to sam mu i ja rekao, ali to mu je valjda preskupo. 

16 godina
XXX-Man kaže...

Pa to sam mu i ja rekao, ali to mu je valjda preskupo. 

Svi traže 90-100 kn samo za telefon, bez ikakvih dodatnih pogodnosti (besplatnih minuta etc.), tako da se ne isplati uzimati Tele2 i dodatni telefon, kad se za manju cijenu može naći paket s internetom i telefonom. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
neaktivan
icanic kaže...
Pa u vipu je telefon preko homeboxa ja mislim 55kn.

Eto, još bolje... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.4.2017 19:51 (Marko :D).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
mind_challenge kaže...

Svi traže 90-100 kn samo za telefon, bez ikakvih dodatnih pogodnosti (besplatnih minuta etc.), tako da se ne isplati uzimati Tele2 i dodatni telefon, kad se za manju cijenu može naći paket s internetom i telefonom. 

Netočno.

Vip homebox je 55kn i dobiješ neograničeno pozive prema fiksnim mrežama u HR u toj cijeni.

Kratite citate!

Želite zaraditi dok kupujete preko interneta? Registrirajte se. http://bit.ly/mcashback
13 godina

Ima netko vamo iz okolice Mikleuša,Čačinaca,Miljevaca (Virovitička županija) da mi pokaže brzinu.Da vidim el mi se isplati uzeti?

hvala

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg

2 0 hvala 0
15 godina

Prvi problem skidam update za war thunder i odjednom nema neta. Sve svijetli na ruteru kao da ima net-a ali pristup internetu nemam. Ikakva ideja. Upaliti ugasiti ponovno ruter ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa to za početak možeš probat. 

16 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Ima netko vamo iz okolice Mikleuša,Čačinaca,Miljevaca (Virovitička županija) da mi pokaže brzinu.Da vidim el mi se isplati uzeti?

hvala

evo tebi i onima koji možda bi provjerili.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.staircase3.opensignal&hl=en

nać nekoga sa tele 2  brojem, stavit u android mobitel i instalirat aplikaciju. na aplikaciji ima sve mjerače, ali posebno bitna je mapa odašiljača. meni sa bonbon pokazuje samo tcomove odašiljače tako da je bitno da je tele2 kartica unutra.

tcom tcom
tele2 tele2
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.4.2017 20:29 (ranko091).
15 godina

Pa to za početak možeš probat. 

Aha znači tele 2 se brine i za naše zdravlje :P (Šetnja do tavana i nazad )

14 godina
neaktivan

Ne možeš ga rebootat iz preglednika? 

15 godina

Pa probao sam odspojiti se i spojiti se na 4G iz preglednika i nije bilo nikakvog učinka. E sad warthunder skida update preko P2P. Kvragu pa nisu valjda tako oštri s pravilima (Članak 17.) 

Edit: Fizičko gašenje i paljenje je vratilo internet. 
Edit2: Iako se osjeća lag priučitavanju stranica kao da mu više treba vremena da obradi zahtjev nego ADSL

Edit3: U 15 sati brzina je bila 53| 41 u 19 sati 42|34 a u 21 sat  40| 37 a u 23 sata  45|42

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.4.2017 21:56 (zagi55).
14 godina
neaktivan
zagi55 kaže...

Pa probao sam odspojiti se i spojiti se na 4G iz preglednika i nije bilo nikakvog učinka. E sad warthunder skida update preko P2P. Kvragu pa nisu valjda tako oštri s pravilima (Članak 17.) 

Pogledaj ovo...

9 godina

Dali je tko pokusao postaviti ftp na ruteru B315s-22? Takodjer ako je moze pojasnjenje :P

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Koliko vidim oni silom zele naplatiti taj svoj hjuveji modem, ne ide bez njega :( Recimo zelim opciju bez ugovora i ne treba mi njihov modem ali ne, ne moze, moras ga uzeti...

0 0 hvala 0
15 godina
robee1 kaže...

Koliko vidim oni silom zele naplatiti taj svoj hjuveji modem, ne ide bez njega :( Recimo zelim opciju bez ugovora i ne treba mi njihov modem ali ne, ne moze, moras ga uzeti...

Naravno da može bez njega. Tko ti je rekao drugačije, slagao te.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
16 godina
moderator
robee1 kaže...

Ne vidim zašto nebi išlo...

14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
robee1 kaže...

Drugi screenshot, lijevi tekst, zadnja rečenica. Ove naknade od 10 kn nema, to je staro i rekli su da će uskoro maknut.

15 godina
robee1 kaže...

Dok sam se razgovarao s prodavačicom u poslovnici niti jedanput nije na silu nudila modem upravo suprotno htjela mi je prvo samo dati sms karticu da sam provjerim da li mi odgovaraju brzine.

15 godina
XXX-Man kaže...
robee1 kaže...

Drugi screenshot, lijevi tekst, zadnja rečenica. Ove naknade od 10 kn nema, to je staro i rekli su da će uskoro maknut.

Čudno u ugovoru uredno stoji naknada. Ali budemo vidjeli na računu.

10 godina
neaktivan

Maloprije gledao na njihovoj stranici i imao sam u ponudi samo sa modemom....moguce neki drugi link...super ako ne treba :)

Treba to isprobati i ako je stabilno definitivno ce biti bolje od Optime 10 za istu lovu.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne znam. Netko im je na Facebooku napisao za tu naknadu pa su oni rekli da to sa strane je krivo i da će to uskoro obrisati. Sa strane u cjeniku ti isto piše kako je naknada 0 kn.

@robee1 Na njihovoj stranici prijeđi mišem preko Webshop -> SIM kartica -> Internet uz pretplatu. To ti je samo SIM kartica.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.4.2017 21:56 (Marko :D).
16 godina
zagi55 kaže...

Čudno u ugovoru uredno stoji naknada. Ali budemo vidjeli na računu.

objasnio meni frajer u tele2 centru, kaze po zakonu to mora tu pisati, ali onda oni daju 10kn popusta na racun..pa ti se to umanji! 

TiONiO
9 godina
tak sam ja uzel smart na pretplatu bez ugovora(prije bio na bonove) rekli da necu morat placat naknadu za mreze, pise na racunu 10kn, al pise i popust na tarifu il tak nes 10kn :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel se meni cini ili je prije par dana bio u ponudi neki jeftinij router onak koji ima do 47mbps max download, sad ga više nemaju u ponudi.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

sto se tice rutera, interesantno je da zapravo vise od 50mbps ja nisam uspio dobit preko wifia, bit ce radi n protokola...preko lan-a dobijem 80-ak bez beda!

TiONiO

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice