Kakve su šanse da to šljaka ako je najbliža bazna stanica udaljena 12 km?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok svima, za gaming je li bolje uzet taj Tele2 4g lte (udaljen od tornja 1400m bez ijedne prepreke, na mobitelu 70mbps dobijem u kući, sa externom antenom valjda bi islo do 120mbps) ili da ostanem na bakru 10mbps.
I jel neograničen dnevno ili je limit 5 Gb pa stalno moram slat poruku za dodatna 2 gb, kada bih skidao veliki torrent je bitno naravno neograničen.
Hvala unaprijed.
Javim za Rainbow Six Siege čim im serveri prorade
Da, ali on bi flat internet, a Vip nema flat.
Pa uzme telefon kod vip-a, a internet kod tele2. Ja tu ne vidim problem...
Evo rezultata Rainbow Six Siege. Isprobat ću još Bf3 ,war Thunder i RUST. Ali ih prvo moram skinuti
War Thunder US server HT/ADSL: 209 ping TELE2/4G 196 ping
BF3 US server HT/ADSL: 145 ping TELE2/4G 160 ping
RUST N/A
Pa to sam mu i ja rekao, ali to mu je valjda preskupo.
Pa to sam mu i ja rekao, ali to mu je valjda preskupo.
Svi traže 90-100 kn samo za telefon, bez ikakvih dodatnih pogodnosti (besplatnih minuta etc.), tako da se ne isplati uzimati Tele2 i dodatni telefon, kad se za manju cijenu može naći paket s internetom i telefonom.
Eto, još bolje...
Svi traže 90-100 kn samo za telefon, bez ikakvih dodatnih pogodnosti (besplatnih minuta etc.), tako da se ne isplati uzimati Tele2 i dodatni telefon, kad se za manju cijenu može naći paket s internetom i telefonom.
Netočno.
Vip homebox je 55kn i dobiješ neograničeno pozive prema fiksnim mrežama u HR u toj cijeni.
Kratite citate!
Ima netko vamo iz okolice Mikleuša,Čačinaca,Miljevaca (Virovitička županija) da mi pokaže brzinu.Da vidim el mi se isplati uzeti?
hvala
Prvi problem skidam update za war thunder i odjednom nema neta. Sve svijetli na ruteru kao da ima net-a ali pristup internetu nemam. Ikakva ideja. Upaliti ugasiti ponovno ruter ?
Pa to za početak možeš probat.
Ima netko vamo iz okolice Mikleuša,Čačinaca,Miljevaca (Virovitička županija) da mi pokaže brzinu.Da vidim el mi se isplati uzeti?
hvala
evo tebi i onima koji možda bi provjerili.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.staircase3.opensignal&hl=en
nać nekoga sa tele 2 brojem, stavit u android mobitel i instalirat aplikaciju. na aplikaciji ima sve mjerače, ali posebno bitna je mapa odašiljača. meni sa bonbon pokazuje samo tcomove odašiljače tako da je bitno da je tele2 kartica unutra.
Pa to za početak možeš probat.
Aha znači tele 2 se brine i za naše zdravlje :P (Šetnja do tavana i nazad )
Ne možeš ga rebootat iz preglednika?
Pa probao sam odspojiti se i spojiti se na 4G iz preglednika i nije bilo nikakvog učinka. E sad warthunder skida update preko P2P. Kvragu pa nisu valjda tako oštri s pravilima (Članak 17.)
Edit: Fizičko gašenje i paljenje je vratilo internet.
Edit2: Iako se osjeća lag priučitavanju stranica kao da mu više treba vremena da obradi zahtjev nego ADSL
Edit3: U 15 sati brzina je bila 53| 41 u 19 sati 42|34 a u 21 sat 40| 37 a u 23 sata 45|42
Pa probao sam odspojiti se i spojiti se na 4G iz preglednika i nije bilo nikakvog učinka. E sad warthunder skida update preko P2P. Kvragu pa nisu valjda tako oštri s pravilima (Članak 17.)
Pogledaj ovo...
Dali je tko pokusao postaviti ftp na ruteru B315s-22? Takodjer ako je moze pojasnjenje :P
Koliko vidim oni silom zele naplatiti taj svoj hjuveji modem, ne ide bez njega :( Recimo zelim opciju bez ugovora i ne treba mi njihov modem ali ne, ne moze, moras ga uzeti...
Koliko vidim oni silom zele naplatiti taj svoj hjuveji modem, ne ide bez njega :( Recimo zelim opciju bez ugovora i ne treba mi njihov modem ali ne, ne moze, moras ga uzeti...
Naravno da može bez njega. Tko ti je rekao drugačije, slagao te.

Ne vidim zašto nebi išlo...
Drugi screenshot, lijevi tekst, zadnja rečenica. Ove naknade od 10 kn nema, to je staro i rekli su da će uskoro maknut.
Dok sam se razgovarao s prodavačicom u poslovnici niti jedanput nije na silu nudila modem upravo suprotno htjela mi je prvo samo dati sms karticu da sam provjerim da li mi odgovaraju brzine.
Drugi screenshot, lijevi tekst, zadnja rečenica. Ove naknade od 10 kn nema, to je staro i rekli su da će uskoro maknut.
Čudno u ugovoru uredno stoji naknada. Ali budemo vidjeli na računu.
Maloprije gledao na njihovoj stranici i imao sam u ponudi samo sa modemom....moguce neki drugi link...super ako ne treba :)
Treba to isprobati i ako je stabilno definitivno ce biti bolje od Optime 10 za istu lovu.
Ne znam. Netko im je na Facebooku napisao za tu naknadu pa su oni rekli da to sa strane je krivo i da će to uskoro obrisati. Sa strane u cjeniku ti isto piše kako je naknada 0 kn.
@robee1 Na njihovoj stranici prijeđi mišem preko Webshop -> SIM kartica -> Internet uz pretplatu. To ti je samo SIM kartica.
Čudno u ugovoru uredno stoji naknada. Ali budemo vidjeli na računu.
objasnio meni frajer u tele2 centru, kaze po zakonu to mora tu pisati, ali onda oni daju 10kn popusta na racun..pa ti se to umanji!
Jel se meni cini ili je prije par dana bio u ponudi neki jeftinij router onak koji ima do 47mbps max download, sad ga više nemaju u ponudi.
sto se tice rutera, interesantno je da zapravo vise od 50mbps ja nisam uspio dobit preko wifia, bit ce radi n protokola...preko lan-a dobijem 80-ak bez beda!