zanima me ima li kakav nacin da ipad cita titlove, neki program ili nesto. ili se jos uvijek mora ubacit titl u film?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imas PlayerXtreme, ne moras konvertirati filmove (cita i MKV) + ima i titlove. Ima jos puno mogucnosti, izmedu ostalog i streamanje s PCa... Full verzija se plati par U$, ali vrijedi!
i kako onda ide postupak stavljanja filmova i titlova na ipad? mislim film valjda preko itunesa metnem a titl?
I film i titl preko iTunesa, ali moze i preko wifi. Medutim, preko wifi to jednostavno traje predugo. Onda iz programa pokrenes film i odaberes titl (ne mora se zvati kao film, mozes sam odabrati koji file hoces).
U programu imas help u kojem je objasnjeno tako da i dijete od 5 god. to obavi bez problema!
Ma stavi si OPlayer HD lite sa Itunesa na taj Ipad i samo u njega stavi film i titl sa istim nazivom i to ti ga automatski čita. To je najbolji video player za Ipad i ja gakoristim i na Iphoneu. Nakon što instaliraš plejer, otvoriš u iTunsu aplikacije, otvorš Oplayer i u nj direktno dodaješ video i titl. Prejednostavni radi bez grešaka!