Titlovi na ipadu

poruka: 5
|
čitano: 7.362
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Titlovi na ipadu

zanima me ima li kakav nacin da ipad cita titlove, neki program ili nesto. ili se jos uvijek mora ubacit titl u film?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Titlovi na ipadu

Imas PlayerXtreme, ne moras konvertirati filmove (cita i MKV) + ima i titlove. Ima jos puno mogucnosti, izmedu ostalog i streamanje s PCa... Full verzija se plati par U$, ali vrijedi!

***** Maxxy *****
16 godina
Titlovi na ipadu

i kako onda ide postupak stavljanja filmova i titlova na ipad? mislim film valjda preko itunesa metnem a titl?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Titlovi na ipadu

I film i titl preko iTunesa, ali moze i preko wifi. Medutim, preko wifi to jednostavno traje predugo. Onda iz programa pokrenes film i odaberes titl (ne mora se zvati kao film, mozes sam odabrati koji file hoces).

U programu imas help u kojem je objasnjeno tako da i dijete od 5 god. to obavi bez problema!

***** Maxxy *****
16 godina
neaktivan
Titlovi na ipadu

Ma stavi si OPlayer HD lite sa Itunesa na taj Ipad i samo u njega stavi film i titl sa istim nazivom  i to ti ga automatski čita. To je najbolji video player za Ipad  i ja gakoristim i na Iphoneu. Nakon što instaliraš plejer, otvoriš u iTunsu aplikacije, otvorš Oplayer i u nj direktno dodaješ video i titl. Prejednostavni radi bez grešaka!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice