Koliko ja znam nema ips ekran. Pisalo je capacitive screen samo, ne ips. A vidis da carina i pdv ovise na koju carinsku ispostavu ide. Ja sam platio pdv carine na elektroniku nema.
Koliko ja znam nema ips ekran. Pisalo je capacitive screen samo, ne ips. A vidis da carina i pdv ovise na koju carinsku ispostavu ide. Ja sam platio pdv carine na elektroniku nema.
Vidim da su korisnicima uspješno stizali ovi kineski tableti,pa zar ne bi trebalo biti nekih problema zbog hakoma ako nisu na njihovoj listi? Davno je to bilo (cca 2 god) kad sam naručivao neki random kineski tablet i zapeo je na carini jer nisam imao certifikate i odobrenje od hakoma....zar se to više ne gleda ili?
Mislim da se to više ne gleda, nešto se mijenjalo u vezi toga. Sad se samo plati PDV na elektroničke uređaje, al eto neki imaju sreće pa im prođe i bez PDV-a.
To valjda ovisi o carinskoj ispostavi, raspoloženju i znanju carinika.
meni je nekako ovaj zapeo za oko, još mi ima i hrvatski jezik
znači iskustva su pozitivna za ovu stranicu?
Pa eto, moje iskustvo je dobro.
Ima i moj hrvatski jezik, iako nije pisalo u specifikacijama al kad je stigao ispalo je da ima hrvatski (ima i bosanski ako se sjecam dobro).
To sa jezikom je do androida pa mi cini da velika vecina tableta sa novijim androidom ima hrvatski.
naručio sam ga, javim feedback..
RoKoristim Mupen 64 gdje Super mario 64 radi flawless na HDMI. Isto tako i igre sa SNES-a. Najbolje mi je igrati Most wanted jer je grafika bolesno dobra i igra ide totalno glatko. Narucen je u Samobor pa je valjda isao preko Zagrebacke ispostave, moj kolega je narucio vec 3 takva i sve mu uredno stiglo. Matrica je IPS, boje su dosta dobre ako se gleda diretkno na ekran, cim se malo iz kuta bude jako isprano i dogada se ona inverzija boja.
Matrica je IPS, boje su dosta dobre ako se gleda diretkno na ekran, cim se malo iz kuta bude jako isprano i dogada se ona inverzija boja.
Znaci nije IPS :)
Na kutiji pise da je IPS :-). Rezolucija (gustoca piksela) je poprilicno dobra, to me ugodno iznenadilo.
dosao mi je tablet danas
http://www.tinydeal.com/ampe-a78-7-ips-screen-android-41-dual-core-tablet-pc-w-hdmi-p-77977.html
fino me oderalo na carini 25 posto od cijene oko 150 kuna ..a i sa tabletom i nisam bas nesto zadovoljan,nekako su bezlicne isprane presvjetle boje a i rezolucija nista posebno...rok trajanja baterije je isto dosta los..a i u pakiranju su bili sami kabeli bez glavnog prikljucka za struju,,zvuk takodjer jefitnjak,osim dizajna i izgleda nista poseban tablet..pa i ne bi ga bas preporucio..
E care, al za te pare kod nas mozes dobit najjeftiniji prestigio (jos je malo skuplji od ovog) i tek onda nisi nista dobio. Ovaj je po karakteristikama duplo bolji.
Ako imas bas neke zahtjeve od tableta onda ne mozes kupovat ni u kini bas za 80-90$, moras i tamo platit cca 150-160$.
Za ove novce je poprilično dobar tablet.
E care, al za te pare kod nas mozes dobit najjeftiniji prestigio (jos je malo skuplji od ovog) i tek onda nisi nista dobio. Ovaj je po karakteristikama duplo bolji.
Ako imas bas neke zahtjeve od tableta onda ne mozes kupovat ni u kini bas za 80-90$, moras i tamo platit cca 150-160$.
Normalno da je Prestigio kvalitetniji od nekog kineza(mada je i on kinez)
Po čemu je kvalitetniji? Govorimo o najjeftinijem prestigiu od 700 kn.
Prestigio je ciparska tvrtka i imaju stvarno dobre proizvode sa solidnim baterijama :)
trebam pomoc za ampe a 78 koji imate vi ,,nikako mi ne radi internet preko sticka,probao sam i stick bonbon i stick od tele 2..moze mi ko pomoc kako da postavim postavkle??stickov su huawei 1552 i huawei 3131a.
Po čemu je kvalitetniji? Govorimo o najjeftinijem prestigiu od 700 kn.
Je li kvalitetniji dual core E1234 3.0ghz ili i7 3.0ghz?Btw on je kineska firma ali sjedište je na cipru koliko sam skužio..
slazem se,razila izmedju ovog ampe a 87 ,7 incha (90 dolara)i gadmei e8hd 8 incha (130 dolara) je tocno tolika vrijednost.al stvarno ako ko zna kako podesit stick za mobilni internet nek mi se javi il na pp ili ovdje,bija bi zahvalan jako...
Bilo bi dobro da onaj ko zna kako pokrenuti internet stick na tabu nek se javi... Pošto ima još ljudi koji imaju problem sa time...
I niko ne zna kako na ampe a 78 postavit stick???
evo malo da oživim temu, pošto smo ušli u EU odlučio sam napokon nabavit tablet pa cu si naručiti sa focalpricea (koliko treba da paket stigne kod nas ?)
e sad da vas pitam koji model da uzmen :
ili ako ko moze preporučiti neki 9-10 inčni tablet da ima dobre performanse i ekran a jeftiniji
nije mi samo jasno koja je razlika izmedju toga kad nismo bili u eu i sad? sta sad imas pravo uvesti za vise love elektroniku bez pdv-a i carine?
ma prvotno sam mislio uzet neki iz eu da mi ne udre ni ovih 25% poreza al kako vidim u ako narucim iz kine i udre mi pdv dode mi kojih 200kn jeftinije nego iz eu
Zanima me ovaj kineski tablet "Pipo S3" koji mi je dovoljan po karakteristikama i onom što sam vidio na youtubeu . Ali me zanima dali je cijena ok ili ima šta jeftinije ,a istih karakteristika kod nas u trgovinama . Jer ne želim naručivati izvana . I ako ga tko ima koji su dojmovi
EDIT: na toj stranici piše da ima bluetooth ali na nekim drugima piše da nema pa nisam siguran za to
Jel vrijedi ovo čudo 2000 kn? Tražim nešto što će mi potrajat 2-3 godine.
http://www.banggood.com/PIPO-M9-Pro-3G-Quad-Core-1_6GHz-10_1-Inch-Android-4_2-Tablet-p-80089.html
Trebam preporuku za tablet od 8 inča.
Uvjet SIM kartica i 3g.
Pipo M5 3G
Uzeti ovo ili je netko naletio na nešto drugo u ovoj kategoriji (1050 kuna)
Kupio sam kineski tablet 8" prije 2 mj., marka nepoznata, i sad od neki dan su počeli problemi, jednostavno sam otvara stavke i svaštanešto bez da uopće dodirujem ekran. Prvo sam pomslio da je problem možda u nekim aplikacijama ili nakupljenom smeću, ali nije. Napravio sam hard reset i ništa nisam instalirao na njega, bilo je dobro par dana i opet je počeo blesaviti bez da išta pritišćem. Zanima me zapravo gdje bih to mogao odnijeti na servis u HR da vide šta je s tim jer to me manje košta nego vraćanje tableta u Kinu i onda opet zajebavanje na Carini i ine peripetije. Ne znam uostalom što bi moglo biti u pitanju, sam ekran ili nešto drugo? Tablet je koštao 700kn sa dostavom + 150 i kusur PDVa.
Trebam direktnu usporedbu između ovih: (isprike proširio sam izbor za još 2 komada)
Da vi birate koji bi odabrali?
Planiram uzeti neki tablet za osnovne potrebe(citanje,surfanje) al neznam nista o njima niti sam ih korisitio kada...da li se isplati kupovati Kineske tablete da li ima neka caka sa njima..koliko su losiji,kakve su im cijene usporedno sa nasim
delete