Pozdrav,
pošto vidim samo stare teme, zanima me koji je digitalni okvir dobar za kupiti kod nas u cjenovnom rangu cca 300-400. Pošto će božić ubrzo, a cura pikira na to :)
Pozdrav,
pošto vidim samo stare teme, zanima me koji je digitalni okvir dobar za kupiti kod nas u cjenovnom rangu cca 300-400. Pošto će božić ubrzo, a cura pikira na to :)
Lol zar to itko jos zeli. Pa to je najuseless proizvod ikad...
Lol zar to itko jos zeli. Pa to je najuseless proizvod ikad...
It's not up to me. Što želi to je njena stvar, I am here to provide. No pošto je ovo forum, odlučio sam pitati da li netko zna :)
Tesko da mozes promasiti sa bilo kojim digitalnim okvirom, samo nemoj zaboraviti uzeti usb stick za njega ako nema internu memoriju.
Teški LOL
Radi se o tome da želi taj digitalni okvir, čisto da joj stoji. To je odabrala za božić, kao što recimo ja odaberem sebi Raspberry Pi pa me nitko ne pita koji će mi vrag to, tako niti ja ne pitam nju :)
Tesko da mozes promasiti sa bilo kojim digitalnim okvirom, samo nemoj zaboraviti uzeti usb stick za njega ako nema internu memoriju.
Ma da, tako nešto mislim i ja, mislim da će biti ovaj http://protis.hr/products/details/digitalni-okvir-za-slike-transcend-705-tspf705b-crni/45599
Još dodam i neki USB koji mi stoji s strane za slike i to je to ..
Pitaj ti nju zna li ona da to mora biti stalno uključeno u struju i koliko to troši pa da vidiš promjene želja. XD
Pitaj ti nju zna li ona da to mora biti stalno uključeno u struju i koliko to troši pa da vidiš promjene želja. XD
Troši manje od 3 računala upaljena dnevno u stanu, to stoji ^^
Jednostavno moram postaviti pitanje maksu, eziu i 191 nesto. Ma jeste vi ikad imali curu ili bili u vezi sa osobom zenskog spola?
Meni se sve cini da niste jer da jeste ne bi sigurno ovakve komentare davali. Ja za sebe nikako ne mogu tvrditi da sam uspjesan sa zenama, ali imam i ja nekog iskustva sa njima i mogu reci da potpuno razumijem zasto cura zeli digitalni okvir, to je jasno ko dan, a vasi kometari imaju manje veze sa stvarnosti nego korisnost sa digitalnim okvirima.