Kao relativno mlada osoba koja je tek završila faks, koja se stvarno voli zezati i koja je "nemirnog duha", ne mogu shvatiti što ovaj post znači. Dakako da znam što moj tim nudi, odnosno koje usluge pruža. Ali, isto tako, već sam rekla da sam ja i moj tim nadobudne mlade osobe koje imaju volje svoje znanje pokazati i na "tuđem terenu", koji će onda postati teren koji će biti "domaći". Pošto smo relativno mladi, a teorija je uvijek ista, samo je praksa različita zbog različitosti sučelja, stvarno nam nije problem koristiti niti LibreOffice, niti MS Office niti iWork. Ali, zalazim pre daleko. Svakako je bolje pitati ljude koji već imaju iskustva, koji su radili nešto slično i koji su na kraju krajeva vjerojatno stariji od mene, nego zeznuti se. Vama stvarno nije problematično odgovoriti, a meni je jako drago što ste angažirani i pokušavate mi pomoći. Ja bih si stvarno sama pomogla, ali sam u dilemi. Ne znam što bih imala od "impresioniranja drugih", pošto sam ipak stvarna osoba, a ne imaginarna osoba koja se naslađuje hvaljenjem. Treba se hvaliti rezultatima, ne kupljenom opremom.
Okači par slika, molim te.