Program za pregled komponenti

poruka: 30
|
čitano: 16.175
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Kupio sam si novi komp. E sada, posto nisam pravi as u informatici, ostavio sam njima da mi sloze.

Htio bih provjeriti dali su mi stavili komponente koje sam ja kupio.

Posebno me zanima jesu li mi stavili memoriju u dual channelu, jesu li stavili jumper na SATAII disk, te dali je unutra napajanje koje sam kupio.

Ima li neki program koji to sve moze ispisati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

everest

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 17:17 (razer1911).

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Program za pregled komponenti

Moze, skini Everest i gledaj sta te zanima

Acer 5535 AMD Athlon 64 x2 1.9ghz ATI Radeon HD3200, 3gb DDR2 250gb HDD Windows 7
17 godina
neaktivan

Otvori kutiju i pogledaj, minut posla !

Život me naučio da nikad ne prekidam ženu dok šuti!
17 godina
neaktivan

Everest ili Sisoft Sandra

0 0 hvala 0
16 godina
Groza kaže...

Da otvori kutiju i garanciju unisti.Svaka castNamigiva

Everest skini i pogledaj

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
15 godina
neaktivan

U Everstu su i te sitnice, npr o wattima napajanja i brandu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
the_dammed kaže...

Nema drugog načina osim skinut stranicu i pročitat kaj piše na napajanju...

Svi Mac useri, brzo se logirat sa guest accountom! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina

Ako oćeš besplatni siw, samo stisni download netrebaš platiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
the_dammed kaže...

Nema drugog načina osim skinut stranicu i pročitat kaj piše na napajanju...

Uzea si mi riječ iz usta, da mi je samo znat di to u Everestu možeš pročitat koje ti je marke napajanje, zato sam i reka da otvori kutiju !

Život me naučio da nikad ne prekidam ženu dok šuti!
16 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Kupio sam si novi komp. E sada, posto nisam pravi as u informatici, ostavio sam njima da mi sloze.

Htio bih provjeriti dali su mi stavili komponente koje sam ja kupio.

Posebno me zanima jesu li mi stavili memoriju u dual channelu, jesu li stavili jumper na SATAII disk, te dali je unutra napajanje koje sam kupio.

Ima li neki program koji to sve moze ispisati?

Pa skini eversest  i ako imaš račun provjeri sve jednu komponentu ili otvori kućište pa vidi..

RIDER
15 godina
neaktivan

Ako otvorim kutiju, gubim pravo na besplatnu detekciju kvara u slucaju kvara. A meni osobno pase da ako nesto rikne, da mogu samo doc nazad u ducan i rec: Ne radi. I cekat rijesenje. Zato stvarno nebi otvarao.

Dofurao sam upravo komp, idem na poker (NIKAD NE igrat za pravu lovu!)  sad, sutra cu ga prikopcati.

I sad od oka mi se cini da nisu stavili front 120 mm fan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

PC Wizard- Besplatan

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Ako otvorim kutiju, gubim pravo na besplatnu detekciju kvara u slucaju kvara. A meni osobno pase da ako nesto rikne, da mogu samo doc nazad u ducan i rec: Ne radi. I cekat rijesenje. Zato stvarno nebi otvarao.

Dofurao sam upravo komp, idem na poker (NIKAD NE igrat za pravu lovu!)  sad, sutra cu ga prikopcati.

I sad od oka mi se cini da nisu stavili front 120 mm fan.

I samo te moram ispraviti kutija se drugačije zove kućište ako ti tako zoveš onda dobro ako nisu stavili ventilator to lako možeš znati samo skini prednju stranicu masku prednju tu možeš neboj se nema naljepnice za garanciju i vidi jesul stavili..

RIDER
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 19:10 (rider15).
15 godina
neaktivan

Sad sam vidio, stavili su, vidi se korz perforaciju di zrak za proc ide i di je onaj tuljac koji usmjerava zrak.

Znaci u biti, jedino nemogu provjeriti jel napajanje to koje sam kupio. A valjda je...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fake_Alert kaže...
Groza kaže...

Everest skini i pogledaj

ma LoL negubi se garancija ak ga sam otvoriš jedino ak nešt nadogradiš il izvadiš....

15 godina
neaktivan

Izričito je napomenuto da naljepnice ne smiju biti skidane i/ili oštećene.

16 godina

LoL pa nemora on naljepnice skidat nek sam pročita sa njih...Namigiva

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...
Fake_Alert kaže...
Groza kaže...

Everest skini i pogledaj

ma LoL negubi se garancija ak ga sam otvoriš jedino ak nešt nadogradiš il izvadiš....

Ja mislim ako otvoraš kućište da gubiš neće oni pamtiti šta si ti kupio i jesil šta nadogradio koda se oni toga sjećaju kad im dođeš nakon godinu dana..

RIDER
15 godina
neaktivan

Kaj da procita? Mislim da se nismo razumjeli, govorimo o naljpnicama-pečatima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ok... ok... nekužiš me al nea veze najbolje neki prog skint.....

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vkm996 kaže...

Ti njega ne kužiš. Naljepnice su zalijepljene na kućištu - ne možeš otvorit bočnu stranicu kućišta bez da skineš naljepnicu. Vjerojatno su i preko vijaka zalijepljene.

Program: Everest ili SiSoftware Sandra

Press any key to continue or any other key to quit.
17 godina

Koje je napajanje recimo da se odokativno može procjeniti.

Usporediš izgled vidljivog dijela (onog gdje ukapčaš kabal za struju) s izgledom napajanja koje hoćeš utvrditi jel je i u 80% slučajeva si siguran.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

O cem vi pricate!? Naljepnica je na kucistu i cim je maknuta odlazi garancija! I moras racun imat da bi mogo garanciju potvrdit i tocka! Nema nikakvog nadogradivanja i slicno!..najbolje sam slozit i na svaku komp.imat garanciju i mirniCool

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 22:33 (Fake_Alert).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Garancija na sto? Na naljepnicu? Svaka komponenta ima svoju vlastitu garanciju, obicno duzu nego sto sastavljaci daju na cijelu konfiguraciju. Jedino sto gubi je besplatna detekcija kvara.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Solo761 kaže...

Garancija na sto? Na naljepnicu? Svaka komponenta ima svoju vlastitu garanciju, obicno duzu nego sto sastavljaci daju na cijelu konfiguraciju. Jedino sto gubi je besplatna detekcija kvara.

Pa tolko glup nisi da si neznas detektirat kvar...I dobis garanciju na cijelo kuciste ne na komponente ak ti oni slazu to...

16 godina
andy0101 kaže...
Vkm996 kaže...

Ti njega ne kužiš. Naljepnice su zalijepljene na kućištu - ne možeš otvorit bočnu stranicu kućišta bez da skineš naljepnicu. Vjerojatno su i preko vijaka zalijepljene.

Program: Everest ili SiSoftware Sandra

ahaa... te naljepnice... kod mene tak nešt slično nije bilo(dok sam imo komp)...

15 godina
Fake_Alert kaže...
Solo761 kaže...

Pa tolko glup nisi da si neznas detektirat kvar...I dobis garanciju na cijelo kuciste ne na komponente ak ti oni slazu to...

Ovisno gdje kupujes i kako kupujes. Ako kupujes sastvaljeno racunalo onda je na sve jednaka garancija. Ako kupujes komponentu po komponentu i kazes njima da ti sastave garancija je po komponentama a naljapnica je samo za besplatnu detekciju kvara.

Instaliraj everst pise tocan naziv komponenti pa provjeri.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 19:07 (freeman).
16 godina
Fake_Alert kaže...

O cem vi pricate!? Naljepnica je na kucistu i cim je maknuta odlazi garancija! I moras racun imat da bi mogo garanciju potvrdit i tocka! Nema nikakvog nadogradivanja i slicno!..najbolje sam slozit i na svaku komp.imat garanciju i mirniCool

Istina, najbolje je sam slozit komp ili kupit sve komponente pa dat negdje na servisu da ti to sloze i tako ti nece stavit one lude naljepnice koje ponistavaju garanciju. Ako komponente kupis u trgovini gdje ti ga i sastavljaj, onda ce vjerojatno i stavit naljepnice. Meni su na servisu prije kda sam donesao neke komponente iz Vemila ugradili i nisu stavili naljepnice. Sad mi vise servis nije ni potreban jer sve radim sam, uceci uz casopis Bug.

"Znanje je u casopisu Bug, ostali casopisi su za potpalu vatre" Nevinašce Cool

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2009 20:36 (Ivan M.).
16 godina
protjeran
Ivan M. kaže...
Fake_Alert kaže...

Istina, najbolje je sam slozit komp ili kupit sve komponente pa dat negdje na servisu da ti to sloze i tako ti nece stavit one lude naljepnice koje ponistavaju garanciju. Ako komponente kupis u trgovini gdje ti ga i sastavljaj, onda ce vjerojatno i stavit naljepnice. Meni su na servisu prije kda sam donesao neke komponente iz Vemila ugradili i nisu stavili naljepnice. Sad mi vise servis nije ni potreban jer sve radim sam, uceci uz casopis Bug.

"Znanje je u casopisu Bug, ostali casopisi su za potpalu vatre" Nevinašce Cool

ne gubiš garanciju ako skineš naljepnicu

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice