Kupovanje gamerskog računala u Rijeci

poruka: 12
|
čitano: 1.788
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Trebam hitnu pomoc....

ja sam iz rijeke moze mi neko rec dobar komp koji ima za kupit u rijeci ili u bliznjoj okolici al i ne treba bit do 5200kn ne treba mi monitor niti mis niti tipkovnica... treba mi za igrice...

npr: -LOTR Conquest

-GTA 4

-Assasin'cred

-far cray 2 

-crysis, crysis warhead al na maximumu sve, jer dosad sam igro sve na minimumu 

po mogucnosti da ima quad, 4gb rama i sto bolju mogucu graficku =))

thx unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Trebam hitnu pomoc....
CPU: AMD Phenom II X4 920@3.0GHZ, 8MB CACHE VGA: ATi RADEON HD4870 512MB GDDR5 PCS HDD: 80GB+250GB+320GB(TOTAL 650GB) RAM: 3.5GB DDR2@800MHZ PSU: Fortron BSII 500W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trebam hitnu pomoc....

thx ima zanimljivih stvari puno hvala....=))

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Trebam hitnu pomoc....
damian123 kaže...

thx ima zanimljivih stvari puno hvala....=))

i dali se isplati kupit novi komp: cijeli sa svim unutra ili kupit dijel po dijel npr posebno ram, graficku i onda od sveg toga napravit novi komp...??
16 godina
neaktivan
Trebam hitnu pomoc....

vise ti se isplati posebno kupovat.....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Box2510 kaže...

vise ti se isplati posebno kupovat.....

neznam bas jer ja neznam ga sam slozit a jos dok nađem nekog ko bi mi to napravio jos bi vise platio... al sam naso jedan komp za 5699kn koji ima:
Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 4x 2.4GHz, 1066Mgh, 775-pin, 8MB
Memorija:4GB DDR2 PC800 Dual Channel
Matična ploča:Intel P35 Chipseton
Grafička:GeForce 9800GT 1GB DDR3
Zvučna kartica:8 Channel audio
HDD:500GB SATA 2
Optički pogon:16x DVD RW Dual Lay
+Windows Vista Home Premium

a komp mi treba samo za igre... pa mislim da je to ok za igrat gta4 na barem midium, crysis na high, far cry2, assasin'cred, lost planet....itd
17 godina
neaktivan
Trebam hitnu pomoc....

A ajde vidi ovu konfu pa usporedi

Ima daleko jaču grafu i veći hard, matična je kvalitetnija, napajanje sigurno i kućište ti je odlično(po kvaliteti)

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2009 17:56 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BORN kaže...

Ima daleko jaču grafu i veći hard, matična je kvalitetnija, napajanje sigurno i kućište ti je odlično(po kvaliteti)

a neznam naso sam jedan za 5099 reci mi dal se isplati...
matična ploča Intel P35 Chipsetom, Intel Core 2 Quad Q6600 4x 2.4 GHz,775-pin,8MB, 500 gb SATA2, 4Gb DDR2 PC800Dual Channel 16x DVD RW Dual Layer, GeForce 9800GT 1GB DDR3, 8Channel audio 
17 godina
neaktivan
damian123 kaže...
BORN kaže...

matična ploča Intel P35 Chipsetom, Intel Core 2 Quad Q6600 4x 2.4 GHz,775-pin,8MB, 500 gb SATA2, 4Gb DDR2 PC800Dual Channel 16x DVD RW Dual Layer, GeForce 9800GT 1GB DDR3, 8Channel audio 
 Za 529kn razlike ja bi rađe uzeo ovo šta sam složio, a ako ti je komp isključivo za gaming onda ti je bolje uzet duo procesor jer za tu cijenu će biti još brži u igrama od quada. Još nema igara koje lijepo iskoriste quad procesor nego koriste samo dvije jezgre. Opet ako ne misliš još dugo uzimat novi komp quad će ti bit bolji kad dođu igre koje će koristit 4 jezgre.
Your choice.
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
16 godina
neaktivan

pa imaš tamo orsa shop - tamo ti prodaju alienware, pa si pogledaj link.

Kondomi su in -> koristite ih i VI! Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. Hakiranje je umjetnost a ne zločin. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
neaktivan
BORN kaže...
damian123 kaže...
BORN kaže...

Za 529kn razlike ja bi rađe uzeo ovo šta sam složio, a ako ti je komp isključivo za gaming onda ti je bolje uzet duo procesor jer za tu cijenu će biti još brži u igrama od quada. Još nema igara koje lijepo iskoriste quad procesor nego koriste samo dvije jezgre. Opet ako ne misliš još dugo uzimat novi komp quad će ti bit bolji kad dođu igre koje će koristit 4 jezgre.
Your choice.
 KAD dođu, a to neće biti narednih 3-4-5 godina, a možda i više. sada ti ja u pet min napišem konfu. odi s tim u vemil i reci da hoćeš da ti sastave komp, oni ti to rade besplatno.
Kondomi su in -> koristite ih i VI! Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. Hakiranje je umjetnost a ne zločin. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
neaktivan
BORN kaže...
damian123 kaže...
BORN kaže...

Your choice.
 onda cu uzet quad jer kad kupim ovaj komp narednih 5-6 god necu novi... a do onda ce sigurno izac igre za quad...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice