SP u košarci Turska 2010

poruka: 165
|
čitano: 31.874
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

Ovo već prelazi u vrijeđanje,neću da se svađam,evo utakmica je počela,pa će se oba tima pokazati na terenu pa ko bude bolji..

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
17 godina
RE: SP u košarci Turska 2010
Mala kriza Srbije. Uostalom nek' bolji pobjedi!
17 godina
Mala kriza Srbije na početku. Uostalom nek' bolji pobjedi!
17 godina
SP u košarci Turska 2010

Vodimo 36:34 na poluvremenu!

Moglo je to biti i uvjerljivije...

BTW, zanimljivo je da su Srbi čak 7 puta zakucali, a mi imamo 8 skokova u napadu u 1. poluvremenu - to je po mojoj statistici :)

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
17 godina
Da je Tomas manje padao xd i da paze malo bolje u obrani da ne dobivamo lake koševe, bilo bi i bolje. Spašavaju nas trice.
17 godina
SP u košarci Turska 2010

OMG,

Izgubili smo 72:73!

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
17 godina
Za pola koša. Užas.
15 godina
protjeran
SP u košarci Turska 2010

JAOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ali čestitke Srbima, vidi se da su puno iskusniji od nas u ovakvim utakmicama na prvenstvima.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
17 godina
Pogotovo na kraju.
16 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

Odlična demonstracija košarke sa naše strane,kao što bih ja rekao bitka Davida i Golijata.

Bolji je pobjedio,bravo orlovi i čestitke hrvatima na fer i poštenoj utakmici.

Tepić botard ipo Namigiva

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
15 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

Ovaj zadnji napad nije bio faul al dobro čestitam srbima i našima sjajna utakmica 

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 19:38 (voyager).
17 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Odlična demonstracija košarke sa naše strane,kao što bih ja rekao bitka Davida i Golijata.

Ulinsky ajde oladi malo,mi kao autsajderi,a vaši grizu nokte p.s. trebate u neki salon za uljepšavanje noktiju.

DA se vratim na prijašnje postove,dečko partizan je u lp i odmah je vaš klupski nogomet bolji.Gle Inter je osvojio ligu prvaka,pa je talijnska liga ispod engleske.Koliko će partizan primiti,ja kažem da će na kraju skupit 1 bod(eventualno).Mi imamo dva kluba u el,a vi?I baš mi je drago i za dinamo i za hajduk

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
16 godina
neaktivan
tandara kaže...
ulinsky kaže...

Ulinsky ajde oladi malo,mi kao autsajderi,a vaši grizu nokte p.s. trebate u neki salon za uljepšavanje noktiju.

DA se vratim na prijašnje postove,dečko partizan je u lp i odmah je vaš klupski nogomet bolji.Gle Inter je osvojio ligu prvaka,pa je talijnska liga ispod engleske.Koliko će partizan primiti,ja kažem da će na kraju skupit 1 bod(eventualno).Mi imamo dva kluba u el,a vi?I baš mi je drago i za dinamo i za hajduk

Shvati da se neću da raspravljam s tobom,ovo je tema za SP u košarci..

Po meni je LŠ mnogo jače takmičenje od LE u koju se može kvalifikovati svaki osrednji tim.

Pazi,neda mi se više raspravljati,ne znam šta da ti kažem,evo npr i meni je drago i zbog dinama i hajduka i intera onog iz italije i onog iz ZapreščićaPlač

16 godina
stevan94 kaže...
ring4ping kaže...

Po svemu prikazanome gledano smo bili jači u skupini samo od Tunisa i Irana koje smo i dobili, ali po svemu drugome smo slabiji od svih ostalih koji su se plasirali u osminu finala.

Pristup, borba, zalaganje itd...nula bodova. dečki uopće ne izgledaju kao tim već kao da su se po prvi put sreli i rekli ajd idemo odigrat koju na SP-u. Grozno, grozno. Daj Bože da barem Srbiju dobijemo ali čisto sumnjam...

Ti ovo govoris kao da je Hrvatska favorit. Srbija je trenutno jedan od najjacih reprezentacija na svijetu,sto je dolazala srebrob na EP i evo sada prvim mjestom u grupi. Mislim da na ovom SP Srbija ima bas velike sanse za zlato. Rijetko kada sa moze vidjeti da u jednoj reprezentaciji 7 igraca ima prosjek ok 10+ poena po utakmici! ;)

Ti meni boldao gdje baš nisam govorio kao da je Hrvatska favorit nego sam samo iskreno zaželio mojoj Hrvatskoj pobjedu i čak sam vašima dao prednost jer su u ovom trenutku bolji. Što se nažalost danas i dogodilo iako smo odigrali dosad,tako su bar rekli,najbolju utakmicu(a nažalost nisam mogao gledat, ipak možda i bolje jer bi izgubio živce). I kao i uvijek moraju bit triler završnice da se pojedeš, mogu mislit kako je našima kad i sami znaju da su dobro odigrali a izgubiš za pola koša. Čestitke Srbiji na pobjedi ali danas su imali ravnopravnog protivnika, i po ko zna koji put sreća se njima okrenula. Al neka im, nek se vesele, doći će i naš dan pa ću ja tebi boldat da govoriš kao da je Srbija favoritOsmijeh

- - -Space may be the final frontier, but it's made in the Hollywood basement - - -
15 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

Imaš sreće da nisi gledo mozak bi ti otišo ja sam na kraju sve bogove skino bio sam toliko ljut Plač

16 godina
neaktivan
zgsolja kaže...

ZA Ulinskog:

Da se ne prepucavamo po nacionalnosti i da ne lupamo gluposti:

Sportovi:Hrvatska vs.Srbija

Hrvatska:

Rukomet-

Godina Olimpijske igre Svjetska prvenstva Europska prvenstva

1994. Bronze medal with cup.svg bronca

1995. Silver medal with cup.svg srebro

1996. Gold medal with cup.svg zlato 5.

2003. Gold medal with cup.svg zlato

2004. Gold medal with cup.svg zlato 4.

2005. Silver medal with cup.svg srebro

2008. 4. Silver medal with cup.svg srebro

2009. Silver medal with cup.svg srebro

2010. Silver medal with cup.svg srebro

* Gold medal with cup.svg prvaci : 2006. u Njemačkoj i Švedskoj

Mediteranske igre

* Gold medal with cup.svg prvaci : 1993., 1997., 2001.

* Silver medal with cup.svg doprvaci : 2005.

Nogomet-

# 1998. - treće mjesto

# 2002. - prvi krug

# 2006. - prvi krug

# 2010. - nije prošla izlučni dio natjecanja (3. u skupini)

* 1960. do 1992. - - nastupala je kao dio Jugoslavije

* 1996.2 - četvrtzavršnica

* 2000. - nije prošla izlučni dio natjecanja (3. u skupini)3

* 2004. - prvi krug

* 2008. - četvrtzavršnica

Tenis-

Najveći uspjeh reprezentacije ostvaren je 2005. godine, kada je postala tek 12. reprezentacija u povijesti i prvi ne-nositelj koji je osvojio Davisov kup.

Finalni susret igrao se u glavnom gradu Slovačke u Bratislavi od 2. - 4. prosinca 2005.

Košarka-

1992. Silver medal with cup.svg srebro

1993. Bronze medal with cup.svg bronca

1994. Bronze medal with cup.svg bronca

1995. Bronze medal with cup.svg bronca

1996. 7.

1997. 11.

1998. bez nastupa

1999. 11.

2000. bez nastupa

2001. 7.

2002. bez nastupa

2003. 11.

2004. bez nastupa

2005. 7.

2006. bez nastupa

2007. 6.

2008. 6.

2009. 6.

Ostala natjecanja

Mediteranske igre

* Med 2.png drugoplasirani : 1993.

* Med 1.png prvoplasirani : 2009.

Srbija:

Rukomet-

Europska prvenstva

* 2008. - nisu se uspjeli kvalificirati jer su u dodatnim kvalifikacijskim utakmicama ispali od Islanda, rezultatima 30:29 i 40:42.

* 2010. - 13. mjesto

* 2012. - kvalificirani (domaćini)

Svjetska prvenstva

* 2009. - 8. mjesto

Olimpijske igre

* 2008. - nisu se kvalificirali

Nogomet-

Za povijest do osamostaljivanja Srbije pogledajte članke o jugoslavenskoj i nogometnoj reprezentaciji SRJ/SCG. Prvi ciklus kvalifikacija, za EP 2008., Srbija je neuspješno odradila. Kao prva u svojoj kvalifikacijskoj skupini izborila je svoj prvi nastup na SP (2010.), na kojem je ispala kao posljednja u skupini s jednom pobjedom i dva poraza. Porazi su upisani od Gane (0:1) te od Australije (1:2), a pobijeđena je jedino Njemačka (1:0). Prvi pogodak za Srbiju na SP postigao je Milan Jovanović protiv Njemačke.

Tenis-Nema na wikipediji ništa...Ali ovaj link govori sam za sebe:

http://gol.hr/clanak/rubrika/tenis/dzokovic-hrvatska-ima-puno-vise-uspjeha-od-srpske-reprezentacije.html

Košarka-

2007. 14.

2008. bez nastupa

2009. Silver medal with cup.svg srebro

Ulinsky fino se smiri i duboko udahni...SmijehA u vezi Đokovića uzimaš stvari iz konteksta,u ostalom,ko je pobjedio na tom meču ?

ovo treba znati. fakat! vama racunas od 1992 a nama od 2006!! pa dobro covjece jel te sramota.

nisam nacionalista ali me ove stvari nerviraju kada nepravedno govoris. sada posteno bolji smo u fudbalu,tenisu,kosarci,vaterpolu i odbojci a vi u rukometu. i ja mislim da je to to!

P.S. Dobra tekma danas,odbrane su presudile,ali i kvalitet na kraju :)
nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
protjeran
stevan94 kaže...

ovo treba znati. fakat! vama racunas od 1992 a nama od 2006!! pa dobro covjece jel te sramota.

nisam nacionalista ali me ove stvari nerviraju kada nepravedno govoris. sada posteno bolji smo u fudbalu,tenisu,kosarci,vaterpolu i odbojci a vi u rukometu. i ja mislim da je to to!

Ako ćemo pošteno, mi smo bolji u nogometu, a u vaterpolu smo podjednaki. Pogledaj igrače koje mi imamo. Od vaših poznajem možda trojicu. Isto tako, vama su sve to stariji igrači, a pogledaj koju mi perspektivu imamo (3. mjesto under 17, under 21 smo isto bolji, gledajući generalne uspjehe, opet smo bolji). Govorim samo za reprezentaciju, klupski ne treba ni gledati jer glavnu riječ vode stranci.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
17 godina
neaktivan
lukavg kaže...
stevan94 kaže...

Ako ćemo pošteno, mi smo bolji u nogometu, a u vaterpolu smo podjednaki. Pogledaj igrače koje mi imamo. Od vaših poznajem možda trojicu. Isto tako, vama su sve to stariji igrači, a pogledaj koju mi perspektivu imamo (3. mjesto under 17, under 21 smo isto bolji, gledajući generalne uspjehe, opet smo bolji). Govorim samo za reprezentaciju, klupski ne treba ni gledati jer glavnu riječ vode stranci.

Za dragoga stevana

Diraj mi sve ali fudbal brate ne!Bolji ste jer ste išli na sp i naravno ispali,e pa zaboli me bilo,pa prošlo.Dao onaj gore da se nađemo na ep 2012,ali naravno to neće biti moguće jer vi nećete ni proć.Koji fudbaleri,koga imate,alooo dečko na koga si mislio na zvijezde koje jedino pobjede Njemačku jer švabama isključe igrača.Čekaj jesi gledao euro 2008 (narvno ne jer tamo niste ni bili)kako se dobivaju švabe?

16 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

Malo se ufurali^^. Kako bi to Šimunić reko, "Imam bolju tehniku od svih njih zajedno."

16 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

Evo ti uzmi nase i vase igrace pa ih usporedi. I pogledaj ko ima bolju reprezentaciju. Vidic,Stankovic.... Nama samo hvali jedan dobar napadac.

I mi smo ufurani,ja tebi nijednog trenutka ne spominjem da nisi bio na sp2010 a ti meni prebacujes kako mi nismo bili na euru 2008....

Al dobro.

Fakat se ne vrijedi raspravljati. Nemam zivaca ni vremena. Kad ti ne mogu objasniti da smo mi bolji u vaterpolu....to mi samo ne ide u glavu.

Evo ti osvajace svih evropskih prvenstava. Pogledaj gdje smo mi a gdje vi. Ovde se ne racuna SFRJ! KLIK

a evo ti za svjetska! klik

I samo cu reci. SUTI! Nemoj zapocinjati nikakvu raspravu vise. jer ne mozes pokazati da ste vi bolji kada nemate rezultate

17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Evo ti uzmi nase i vase igrace pa ih usporedi. I pogledaj ko ima bolju reprezentaciju. Vidic,Stankovic.... Nama samo hvali jedan dobar napadac.

I mi smo ufurani,ja tebi nijednog trenutka ne spominjem da nisi bio na sp2010 a ti meni prebacujes kako mi nismo bili na euru 2008....

Al dobro.

Fakat se ne vrijedi raspravljati. Nemam zivaca ni vremena. Kad ti ne mogu objasniti da smo mi bolji u vaterpolu....to mi samo ne ide u glavu.

Evo ti osvajace svih evropskih prvenstava. Pogledaj gdje smo mi a gdje vi. Ovde se ne racuna SFRJ! KLIK

I samo cu reci. SUTI! Nemoj zapocinjati nikakvu raspravu vise. jer ne mozes pokazati da ste vi bolji kada nemate rezultate

Joj tope,pa to sam i rekao sve neke zvijezde,a nemogu ni skupinu proći.Što sad mene briga gdje vaši igraju,ja sam zadovoljan gdje naši igraju i super mi je drago kad netko igra u reprezentaciji,a iz hnl-a.I tko se to srami svoga jezika?Zato ćuti.

Je mogao Modrić preć u man utd,pa nije(e moj Modriću sad bi se mogao hvaliti da igraš u man utdu),je Ćorluka mogao ostati igrati u man city-ju(je,al otišao je za modrićem) ITD itd itd

U 21-Gde bre igra onaj (neznam kako se zove),a da u Ajaxu,a gdje igraju naši Lokomotiva,Dinamo,Hajduk i 2-3 u inozemstvu-pa smo mi prvi u grupi,a gde ste vi komšija?

EDIT:Vidich to je onaj što pokupi protiv chelseja i liverpoola crveni i onda man utd izgubi?

EDIT 2:Što je ono bilo kad smo mi uzeli Eduarda.Alo bre Hrvati to je greh,uzeti tamo nekog Brazilijanca,to se u našoj zemlji ne može da se dogodi.--------Kako se zove Cleo(po vašu Kleo).Tako ste licemjerni.

EDIT 3:Šta je ovo bre pobjeđujemo svaku utakmicu,a iza Hrvatske smo na fifinoj ljestvici-----------naravno napad po fifi,ko to uopće gleda bla bla,a što sad kad su ispred,sad kažu da su bolji?

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 12:26 (tandara).
16 godina
neaktivan
lukavg kaže...
stevan94 kaže...

U fudbalu niste! A od vaših slavnih vaterpolista znam jedino Pavu Markovića ;)

stevan94 kaže...

Al dobro.

Ukupna cijena našeg nacionalnog ponosa je 198 miliona eura a njihova repka vrijedi daleko manje.I bolje smo rangirani od njih.Naš najbolji igrač košta 35 miliona eura.

Btw dobili smo pojačanje u napadu,Gabrijel Kleverson Kordova Kleo je dobio srpski pasoš :)

17 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

Kako se meni diže tlak ovo je je*** pr*** u mozak.

Vi ste skuplji,bili su i Englezi pa nisu vidjeli ep 2008.Gana i Australija su bile jeftinije repke pa ste spušili.ORLOVI su spušili totalno.

Prošlu godinu kad ste na ljestvici bili iza nas onda ljestvica nije valjala,tko to uopće gleda.

Eduardo kod nas,odmah se javljaju srpski rasisti,a sad Cleo(možda je i on crn,ali su ga srbi obojali)

Kako glupi ljudi(ne svi) da je srbija u-21 pobjedila Hrvatsku onda bi srali o tome dva dana,a sad kad niste ni prošli onda ni ne pišete.

Sjećam se prije nekoliko godina kad su srpske mlađe selekcije osvajale sve redom,a sad naravno ćute.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 12:40 (tandara).
17 godina
Ajde dosta. Jedni i drugi su rekli što imaju i gotovo. Peace :D
16 godina
neaktivan
tandara kaže...

Vi ste skuplji,bili su i Englezi pa nisu vidjeli ep 2008.Gana i Australija su bile jeftinije repke pa ste spušili.ORLOVI su spušili totalno.

Prošlu godinu kad ste na ljestvici bili iza nas onda ljestvica nije valjala,tko to uopće gleda.

Eduardo kod nas,odmah se javljaju srpski rasisti,a sad Cleo(možda je i on crn,ali su ga srbi obojali)

Kako glupi ljudi(ne svi) da je srbija u-21 pobjedila Hrvatsku onda bi srali o tome dva dana,a sad kad niste ni prošli onda ni ne pišete.

Sjećam se prije nekoliko godina kad su srpske mlađe selekcije osvajale sve redom,a sad naravno ćute.

Pazi,nemoj da se vrijeđaš jer ja nisam tebe,ja govorim činjenice pa svidjelo se to tebi ili ne,a ne sviđa ti se pa bjesniš.

Kleo nije crnac,on je bijelac a ja ni protiv jednih ni drugih nemam ništa.A o kakvom se igraču radi pogledaj:

Jučerašnji gol..

16 godina
neaktivan
ulinsky kaže...
tandara kaže...

Pazi,nemoj da se vrijeđaš jer ja nisam tebe,ja govorim činjenice pa svidjelo se to tebi ili ne,a ne sviđa ti se pa bjesniš.

Kleo nije crnac,on je bijelac a ja ni protiv jednih ni drugih nemam ništa.A o kakvom se igraču radi pogledaj:

Jučerašnji gol..

brate vidis da ne vrijedi raspravljati. on ce meni sada tu objasnjavati da je modric bolji od vidica,da je mogao u man utd...da je ovo... da je hrvtaska bolje rangirana na fifa listi od srbije,i kako mi pljujemo po toj listi. i na kraju kad skonta da je srbija ispred hrvatske opet prica kako smo mi osporavali tu listu. meni ovo nije smijeno ovo je jadno. ti ne lazes mene niti bilo kog drugog ti samo lazes SEBE! brate priznaj ili iznesi cinjenice a ne nebuloze

15 godina
protjeran

Vremenski period od 92 do danas nije prevelik i sve se zbraja treba uzet u obzir sjajnog Željka Mavrovića, Mirka Cro Copa, Stipu Drviša koji su isto sjajni sportaši tu je još i Janica Kostelić te Ivica Kostelić, Blanka Vlašić koja je nedodirljiva zatim sjajni olimpijci kao Jakov Fak, Josip Ude itd., Hrvatksa je daleko najuspješnija mala zemlja u sportu mislim da kad bi se više ulagalo i kad bi se manje kralo mi bi bili jedna od najboljih sportskih zemlja u svijetu no od toga smo daleko jer vani ako si talentiran ti si za njih blago i u tebe se ulaže novac dok kod nas to nije tako općenito na ovim prostorima sve moraš sam, a dok uspiješ tek onda nešto valjaš i da treba napomenuti koliko je samo Dinamo sjajnih igrača u posljednih par godina prodao u inozemstvo večinom sve Hrvati osim Eduarda koji je porijeklom Brazilac.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2010 18:30 (ZDS).
17 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

Jel može ikoja tema proći bez vrijeđanja i filozofije na nacionalnoj osnovi?!

Držite se teme.

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,407
16 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

Zašto više ne prenose SP na HRT-u ?

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!
16 godina
neaktivan
caky kaže...

Zašto više ne prenose SP na HRT-u ?

Danas prenose USA-Angola.Jucer sam gledao na dsf-u Turska-Francuska.Utakmica je bila dobra.turci su ih tukli 20 koševa razlike.

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice