Od 19.-31.01.2010. u Austriji će se održati EP u rukometu.
Nastupit će naravno i naša reprezentacija, a dobro se zna da im fali upravo i samo to, europsko (najjače) zlato.
Naši na Euro dolaze pomlađeni, no to dakako ne treba značiti ništa loše, opet smo u krugu favorita.
EHF Handball Euro 2010 Austria
Naši imaju prilično tešku početnu grupu:
GRUPA A
1. Hrvatska
2. Rusija
3. Norveška
4. Ukrajina
No nisu ni ostale grupe "med i mlijeko", pogotovo grupa C sa Njemačkom, Švedskom, Poljskom i Slovenijom - po meni "skupina smrti"
Dakle, rasprava o prvom velikom sportskom natjecanju u 2010....
Osvojit ćemo medalju samo je pitanje koju........moje mišljenje.....
Osvojit ćemo medalju samo je pitanje koju........moje mišljenje.....
Tako nešto i ja mislim, mladi smo i uigrani.
Danas počinje EP.
Igramo prvu tekmu protiv Norveške, a prijenos te utakmice, kao ostalih sa ovog prvenstva, bit će na HRT-u 2.
Naša je momčad prilično mlada ali svejedno moćna - to bi trebali i pokazati, počevši od večeras!
Nikog više ne zanima rukomet, pa to nam je jedan od najjačih sportova...?
Mrzim to što mi je škola popodne ovaj tjedan pa neću moć gledat tekme. Tj., ovu dns stignem na poluvrijeme doma, onu u četvrtak ne mogu nikako, a u subotu onda mogu u miru pogledat. 
u kolko se dns igra?
Dečki su pobijedili i pali su prvi bodovi.Svaka čast!
Teška tekma, zanimljiva i napeta bez prestanka, to sam i očekival!
Ali pobjeda je tu, čestitke našima!
Jaka je sad Norveška, skoro sam siguran da je trenutno jača i od Rusije.
Sad kada smo dobili Norvešku bit će nam lakše gledati oglede protiv Rusije i Ukrajine 
Po mojoj procjeni Hrvatska bi trebala ugrabiti bar broncu ako ništa drugo.
Super utakmica!! Alilović je bio fenomenalan. Samo da ih ne zahvati nekakva ozljeda, dogurati će daleko.
Nema više Pere,ali imamo mi odličnih igrača.Samo da se Lac vrati i onaj njegov skok-šut,da Ivano bude bez ozljeda i da se Tonči vrati.Samo nekako mi se Duvnjak činio trom danas.
Sve mi se cini da cemo se veceras oko 22 sata poceti pakirati za put doma.
Dobro sa ovakvom igrom nismo bolje ni zasluzili.
MOLIM???
Kaj je tebi?
Imamo 1 nerjesen i sve ostalo pobjede, i to je lose?
mislim da cemo pobjedit.
buaaaaaa.
eto ti, svi samo se*u nešto protiv njih, a u polufinalu smo.
viva la naši, lino je kralj!
Bravo naši!
Pwned
Čestitke našim dečkima na plasmanu i na prvom mjestu u skupini.Svaka čast Buntiću koji ima top u ruci i koji je probušio Dance i Mirku Aliloviću koji je branio kada je bilo najpotrebnije.
Denmark, go home!
Šta reći? Nadajmo se da će tako igrati i u subotu i nedjelju... Čestitke svima, ovo je Hrvatska kakvu pamtimo...
Ovo je bilo veličanstveno, veličanstveno!
Napokon odlična igra naših, takve ih volim gledat... još nek malo više preko krila igraju i više kontri i to je to :D Idemo po zlato :D
Samo da je Metličić umjesto nesposobnog Kopljara i to je to :D
Svaka cast deckima, zasluzili su ovo!!
Buntic me odusevio!!
Napokon odlična igra naših, takve ih volim gledat... još nek malo više preko krila igraju i više kontri i to je to :D Idemo po zlato :D
Samo da je Metličić umjesto nesposobnog Kopljara i to je to :D
Zato Buntić gazi sa desnog vanjskog...
Zato Buntić gazi sa desnog vanjskog...
Gazi Buntić i ubija, ali nema kvalitetnog backupa... a Pero bi i obranu i napad odigro bolje od Kopljara, premlad je on još. A sad će iskustvo Pere jako dobro doć.
Nema veze.Imamo mladu momčad i neka skupljaju iskustvo,a imamo i dosta "veterana"koji će im davati savjete.
Cestitam na veoma dobroj igri i utakmici...naravno i pobjedi..
Ušli smo u polufinale, ali bez "ovog " čovjeka smo mogli odmah otići doma!!! IVANO BALIĆ i u tridesetoj na ovom prvenstvu nosi Hrvatsku, a u tome mu pomaže MIRKO ALILOVIĆ!!
Idemo po ZLATO!!!!!!!!!!
EDIT: danas su dečki odigrali tekmu samo takvu!!! Tako se igra rukomet!!! LINO ne odlazi!!!!!!!