Real Madrid - Kraljevski klub!
- poruka: 23.325
- |
- čitano: 2.679.239
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najviše mi je drago što smo ponovo razočarali navijače barselone.
Hala Madrid.
Mi smo Real Madrid.
Hala Madrid.
Sramota za nogomet i svakog navijača istinskog nogometa.
Pepea neću spominjati.
Pitanje za Boksića, nakon osvajanja Undecime!
Koliko će desetljeća trebati Uefaloni da sustigne uspjehe u ovakvim utakmicama Real Madrid?!?!
Ako do 2036 godine osvoje oni svoju Undecimu, koliko se može biti siguran da Real Madrid neće biti već na 15 ili čak i više?!?!
U N D E C I M A A A A A A A A A A A!!!!!!
HALA MAAAAAAAAAAADRIIIIIIIIIIID!!!!!!
Najviše mi je drago što smo ponovo razočarali navijače barselone.
Hala Madrid.
Cuj, nakon sto je Atletico pokazao da je stvarno veliki klub dostojan finala, meni je danas bilo svejedno... ne mogu reci da bi mi bilo zao da su oni pobjedili. A Juve je trebao proc Bayern? PSG? Uglavnom... bilo kad bi bilo.
Sramota za nogomet i svakog navijača istinskog nogometa.
Da nije ovo Boksic na tribinama...hahahahahah
Boksić je na "konopcima", sada kada nema nekakvih generala, krivci su potkupljeni sudci !!!!!
Boksić!!!!!!!
Hala Madrid
Ako to ne vidiš onda nemamo o čemu pričati.
Ma real je zapravo kupio okvire gola, prvo ona prečka Grizmanu pomrzila račune, i sad ova opaka stativa im zapečatila sudbinu.
Franco i iluminati 107%
Moju malenkost ona šaka jada naziva klaunom, spominje me u samo takvom kontekstu!
Neka, tko gubi, dozvoliti ću mu da se ljuti, jer njegova je Uefalona ovo finale mogla pogledati samo ispred tevejca !!!!!
H A L A M A D R I D!!!!!!!!!
U N D E C I M A A A A A A A A A A A!!!!!
Ma real je zapravo kupio okvire gola, prvo ona prečka Grizmanu pomrzila račune, i sad ova opaka stativa im zapečatila sudbinu.
Franco i iluminati 107%
Kad nemaaš argumenata najlakše je praviti se glup.
Dali je Ramos bio u zaleđU?Da bio je sudac je poklonio Realu još jedan naslov.Nemaš mi što odogvoriti na ovo pa ćeš se praviti glup i da ne vidiš jer cijeli svijet vidi istinu.
Dali je Ramos bio u zaleđU?
Ako pogledaš snimku vidjet ćeš da Ramos nije ni dirao loptu, to što su mu prepisali gol je loše, ali gol je zapravo Baleov.
Nisam gledao hrvatski prijenos već američki i oni su imali 3d analizu gdje se vidi da je Ramos bio u zaleđu, ali da iz perspektive suca, bilo je to nemoguće vidjeti.
Pokazali su snimku gdje je stajao pmočnik i što je mogao vidjeti.
Dali je Realu poklonjena LP, nebi baš rekao, da je bilo neke pravde Juanfran bi dobio crveni prije kraja prvog poluvremena.
Da je Real imao sreće, imao ja, i to kakve, ali imao je i Atletico, zabili su iz jedine šanse na utakmici, a samo napad prije, i Ronaldo i Bale su promašili nemoguće.
Mislim da samo barcini navijači (tu ne mislim na sve, samo na posebne psihijatriske slučajeve) spominju da je ovo "ukradena LP", pa čak ni atleticovi navijači tako ne misle.
Dali je Ramos bio u zaleđU?
Ako pogledaš snimku vidjet ćeš da Ramos nije ni dirao loptu, to što su mu prepisali gol je loše, ali gol je zapravo Baleov.
Nisam gledao hrvatski prijenos već američki i oni su imali 3d analizu gdje se vidi da je Ramos bio u zaleđu, ali da iz perspektive suca, bilo je to nemoguće vidjeti.
Dali je Realu poklonjena LP, nebi baš rekao, da je bilo neke pravde Juanfran bi dobio crveni prije kraja prvog poluvremena.
Da je Real imao sreće, imao ja, i to kakve, ali imao je i Atletico, zabili su iz jedine šanse na utakmici, a samo napad prije, i Ronaldo i Bale su promašili nemoguće.
Mislim da samo barcini navijači (tu ne mislim na sve, samo na posebne psihijatriske slučajeve) spominju da je ovo "ukradena LP", pa čak ni atleticovi navijači tako ne misle.
Neznam zašto pričam za sa tobom jer si sam potvrdio neznaš ni pravila.
Ne mogu sada niti mi se zamara sa suvislim analizama jer sam previse zauzet i obcaren nasim novim sjajnim klempom...
Samo zelim reci da je Ramos bio u zaledu jako naknap i nemoguce za dosuditi, ali on nije ni dirao loptu eventualno da se islo na ono da je utjecao na igru i zasmetao golmanu...
Osim toga, Real je imao puno vise cistih sansi nego Atletico i apsolutno zasluzeno uzeo svoj 11.trofej LP...
Da je Real iskoristio sve svoje sanse kao sto je Atletico svoju jedinu cistu, razlika bi bila puno veca na nasu stranu...
Sta bi bilo kad bi biloooo, Real je na krovu Europeeeeee!!
Neznam kad je Real na pošteno nešto osvojio.
Gol iz zaleđa od pola metra koji je promejnio cijeli tok igre.Atkletico pokrade kao i inače protiv Reala.Ali eto.Ovaj Real je kao Chelsea 2012 došao do naslova a takvi se trofeji brzo zaboravljaju.
Franco je kriv za sve.
Zaslužena pobjeda.
1) Ofsajd nije bio jer Ramos nije dirao loptu tako da bi gol trebao biti pripisan Baleu.
2) Nije Real kriv što je Griezmann promašio penal
3) Nije Real kriv što Simeone nije odmah u prvom produžetku uveo dvije izmjene nego je čekao lutriju penala i izgubio.
U Realu danas najbolji Casemiro, a u Atleticu Oblak (unatoč katastrofi kod izvođenja penala). Svaka čast Zidaneu, od rasula je napravio ekipu koja ima glavu i rep i ne puca pod pritiskom.
Po onom sta sam vidio, cini mi se da ramos nije ni dirao loptu, nego svojom kretnjom omeo oblaka kojem je lopta nakraju "prosla", i da je gol ustvari Baleov...al mozda sam pogrijesio...ugl nije to sad ni toliko bitno..bitno je da je REAL MADRID 11 PUT ŠAMPION!! Jedan jedini neponovljivi!
Sad idem pošteno u birtiju :)
Zaslužena pobjeda.
1) Ofsajd nije bio jer Ramos nije dirao loptu tako da bi gol trebao biti pripisan Baleu.
2) Nije Real kriv što je Griezmann promašio penal
3) Nije Real kriv što Simeone nije odmah u prvom produžetku uveo dvije izmjene nego je čekao lutriju penala i izgubio.
U Realu danas najbolji Casemiro, a u Atleticu Oblak (unatoč katastrofi kod izvođenja penala). Svaka čast Zidaneu, od rasula je napravio ekipu koja ima glavu i rep i ne puca pod pritiskom.
1.) Ostavi se nogometa neznaš pravila kao i većina klaunova sa ovog foruma.
2.) Igralč je smetao gomalnu i bio je u zalešu u trenutku upćiavnja lopte i to je kršenje pravila.
Nema govora o ukradenoj LP, pa cak je Atletico i penal prokockao.
Ali ofsajd je, u kornerima se to svira makar on nije dirao loptu, ali smatra se da utjece na igru i golmana.
Mislim da je dosta strucnjaka potvrdilo.
Ali nema veze, realno je bilo da Real pobjedi i cestitke na tome.
Opet ovaj nenormalni boxić komentira
REAL NAJVEČE SMEĆE OD KLUBA, 2014 sudac, 2016 sudac. nisu bili bolji, gol iz zaleda, sudac za njih, najbolji igrac svijeta nepostoji na terenu 120min, dobiju najlakse moguce protivnike u zdrijebu i uz sve te faktore oni nemogu iskazati svoju silu i osvojiti lp normalno.
BRUKA DNO DNA OD KLUBA. Kao sto se nitko ne sjeca 2014, tako nece ni 2016. nosite kao neko ime kraljevski klub, a igra i sam klub no comment, nemate igru nemate nista iskaljujete se na malima tekmama na velikim ne postojite tu su sudci. Vasih se sezona nitko ni ne sjeca zato sto nemate nista, nemate tu čaroliju tu igru, nemate taj duh, sramota ste. necete nikada protutnjati sezonom kao neka sila bayerna ili barca. uz sva moguca namjestanja najlaksih protivnika i sudaca, i dalje nemozete protutnjati sezonom. Ronaldo 120min nepostoji neznam je li bio u igri ? i onda on ulazi u krug za najboljega na svijetu ? Znam retardi realovci ce reci zabio je 20 golova (kome ? malmo shaktar 15 ahahah) OHHHH zabio je penal za 11lp ? OMG THE BEST IN THE WORLD No1 AHAHAH kids ! lik je rank torresa.0 A 100% sam siguran da je atlatico prosao da bi sada svi sprdali ronalda treba prodati nista nije pokazao los je sebican i sve te argumente koja su cista istina. Ali u glavicama real je ronaldo zabio penal on je bog on je odveo real do lp. on je buducnost on je najbolji sada on je gola KURČ--A od igraca. 10 godina najlkse skupine najlaksi zdrijebovi i tu on pumpa neke statistike. iako najlakse klubove dobivaju evo primjera PSG x2 LIK ne postoji ATL.M. lik ne postoji, M,City lik ne postiji. Sto se tice lige standardno sevilla valencia villareal atl. barcelona bilbao lik ne postoji Daj napravite mi neki video sa skillovima protiv top momcadi. On nemoze biti medu top 20 najbolljih. marketing, skill nije bitan :XD