Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.325
|
čitano: 2.679.276
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
14 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Varane otpao za finale LP. Dobro je počelo...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
protjeran

Modrić se ozljedio i on je upitan za finale.Poskliznuo se u svojim kroksicama na bazenu i udario nosom od skale za elegantni ulazak u bazen.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Hexfire kaže...

Varane je ove sezone ispod razine, ja bih svakako stavio Pepea i Ramosa u prvu samo nadat se da nece biti ozljeda u toku tekme... 

Uh, jedva cekam tekmu... Igraci dobili 3 dana slobodno, Ramos, Modric, Navas i Vasquez kod Ramosa na team buildingu, Ronaldo doma radi indvidualne treninge...

Moramo to dobit, duzni su sebi i nama navijacima, srce i noge ostavit na terenu!

14 godina
fakEEE kaže...
Hexfire kaže...

Varane je ove sezone ispod razine, ja bih svakako stavio Pepea i Ramosa u prvu samo nadat se da nece biti ozljeda u toku tekme... 

Ramos i Pepe jesu logični stoperski par bez obzira na ozljedu Varanea, ali sad gubimo jako kvalitetnu zamjenu s klupe. Ali barem s druge strane ako je i bila neka ideja da se Pepe ili Ramos ubace u vezni red, sad nema te opcije. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Hexfire kaže...
fakEEE kaže...
Hexfire kaže...

Ramos i Pepe jesu logični stoperski par bez obzira na ozljedu Varanea, ali sad gubimo jako kvalitetnu zamjenu s klupe. Ali barem s druge strane ako je i bila neka ideja da se Pepe ili Ramos ubace u vezni red, sad nema te opcije. 

sjećaš se kako je zadnji put završilo sa ramosom u veznom redu?

10 godina
protjeran

Cristiano Ronaldo je napustio današnji trening zbog bolova u lijevom bedrenom mišiću, a udarac je dobio u duelu sa Casillom i Carvajalom.

14 godina
Del_Boy97 kaže...

Nemam blage kad se zadnji put to forsiralo, ali nikad nije bog zna kako funkcioniralo.

11 godina
Hexfire kaže...
Del_Boy97 kaže...

Nemam blage kad se zadnji put to forsiralo, ali nikad nije bog zna kako funkcioniralo.

prosle godine protiv juveta kad ste doma izgubili pa ispali

9 godina
neaktivan

Lazes patnice. Ali jedino to ti je preostalo kad je za kantalonce sezona zavrsena

11 godina
ks95hr kaže...

Lazes patnice. Ali jedino to ti je preostalo kad je za kantalonce sezona zavrsena

ahahahahahahah

9 godina
neaktivan

Patnice reci da su doma izgubili je jednako istinito kao reci da si ti ista umocio

11 godina
ks95hr kaže...

Patnice reci da su doma izgubili je jednako istinito kao reci da si ti ista umocio

vrijedi i za tebe zubić vila

14 godina
neaktivan

Ronaldo se nakon jucerasnjeg sudara sa Castillom i Carvajalom vratio danas i trenirao najnormalnije sa ostatkom ekipe. 

11 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Ronaldo se nakon jucerasnjeg sudara sa Castillom i Carvajalom vratio danas i trenirao najnormalnije sa ostatkom ekipe. 

Hvala Bogu...   

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
14 godina
neaktivan

Igraci su stigli u Milano, na put ih je ispratio legendarni glumac Richard Gere... 

Zidane je na put poveo sve igrace, iako se zna da Varane i Arbeloa nece biti spremni za veliko finale... 

Jos maalooo! 

12 godina
neaktivan

Mou u Man U..vrhunski je to trener, samo ima manu da pokusava bit uvijek veci i od igraca i od kluba, zbog toga nije uspio ni u realu, ni u chelseau...da je malo "popustio" i da je malo drugacije se ponasao vjerujem da se nebi znalo di bi nama a i chelseau bio kraj.

Origin ID: ReaLazio
13 godina

Još nešto više od deset sati, do trenutka pisanja povijesti !!!! 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

Cezary Kucharski (agent Roberta Lewandowskog): "Real Madrid nas je kontaktirao prije par tjedana i slušali smo sve što su imali reći. Real je velik i uzbudljiv klub. Bayern zna da smo imali kontakt sa njima. Ponekad se mora dobro razmisliti, ako ima smisla probati nešto novo."

Brijem da ce jedina prepreka biti to sto veliki Carlo Ancelotti dolazi u Bayern koji ce na kraju i presuditi o igracevoj sudbini... Ne znam, pricalo se da on zeli Higuaina u novom klubu... 

11 godina
fakEEE kaže...

Cezary Kucharski (agent Roberta Lewandowskog): "Real Madrid nas je kontaktirao prije par tjedana i slušali smo sve što su imali reći. Real je velik i uzbudljiv klub. Bayern zna da smo imali kontakt sa njima. Ponekad se mora dobro razmisliti, ako ima smisla probati nešto novo."

Brijem da ce jedina prepreka biti to sto veliki Carlo Ancelotti dolazi u Bayern koji ce na kraju i presuditi o igracevoj sudbini... Ne znam, pricalo se da on zeli Higuaina u novom klubu... 

ma vratiti Moratu ako u Juventusu moze sjediti na klupi moze i ovdje 

14 godina

Bambus je u hladnjaku, čipsi spremni, televizor postavljen, a nervoza polako raste. Kako god završilo neće mi biti pretjerano žao. Samo da Zidane dobije pravu šansu slijedeće godine.

9 godina
neaktivan

naravno da ti nece biti žao kad i sam znas preko cega su dosli do tu xd, a i svakako nece biti bolji od susjeda

10 godina
protjeran

Real ako osvoji dobit će trofej Europske Lige.

9 godina
fakEEE kaže...

toma20 kaže...
fakEEE kaže...

ma vratiti Moratu ako u Juventusu moze sjediti na klupi moze i ovdje 

Ne znam zašto širite dezinformacije kad Roby ostaje u Bayernu.

http://www.goal.com/hr/news/6964/glasine-o-transferima/2016/05/28/24013752/rummenigge-nema-te-ponude-za-koju-bi-prodali-lewandowskog?ICID=HP_FT_3

14 godina
VirtueAudio kaže...

naravno da ti nece biti žao kad i sam znas preko cega su dosli do tu xd, a i svakako nece biti bolji od susjeda

Preko Barcelone?

16 godina

Ljudovi, sretno nam bilo i Hala Madrid!

Ramos i Pepe, pamet u glavu, a u napadu će već nešto ući.

I dalje ne mogu vjerovat da utakmica počinje za 40min.

Fortune favours the brave
14 godina
Hahahaha Real Madrid fan club u prime timeu na Htv 2. Boixić i ekipa sutra otkazuju pretplatu.
11 godina
uhh kao da imam kamen u trbuhu haha nervoza na najjace,kako bi mamic rekao idemooooo :D
14 godina
neaktivan
Prekinuti svi radovi oko kuce taman na vrijeme, krepan sam al sam dao sve od sebe da na vrijeme sjednem pred tv...

Dns sasvim slucajno pecenka(odojak) za veceru i uzivanje moze da pocneee! :)

Hala Madrid, znate protiv koga igrate, znate da igrate za najprestizniji trofej sezone!
Idemoooo
9 godina

Ako Real osvoji ligu prvaka, neka me admin preimenuje u "KONJ". Nisam hejter reala, no vjerujem u ovu ekipu atletica i njihov način igre neće odgovarati realu. Prijelom utakmice je već u prvom poluvremenu. Netko će voditi 2 razlike u prvih 45min. 

12 godina
neaktivan

Nikome ne odgovara kad te udaraju ko u ringu 

1:0 btw

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice