Varane otpao za finale LP. Dobro je počelo...
Real Madrid - Kraljevski klub!
- poruka: 23.325
- |
- čitano: 2.679.276
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Modrić se ozljedio i on je upitan za finale.Poskliznuo se u svojim kroksicama na bazenu i udario nosom od skale za elegantni ulazak u bazen.
Varane je ove sezone ispod razine, ja bih svakako stavio Pepea i Ramosa u prvu samo nadat se da nece biti ozljeda u toku tekme...
Uh, jedva cekam tekmu... Igraci dobili 3 dana slobodno, Ramos, Modric, Navas i Vasquez kod Ramosa na team buildingu, Ronaldo doma radi indvidualne treninge...
Moramo to dobit, duzni su sebi i nama navijacima, srce i noge ostavit na terenu!
Varane je ove sezone ispod razine, ja bih svakako stavio Pepea i Ramosa u prvu samo nadat se da nece biti ozljeda u toku tekme...
Ramos i Pepe jesu logični stoperski par bez obzira na ozljedu Varanea, ali sad gubimo jako kvalitetnu zamjenu s klupe. Ali barem s druge strane ako je i bila neka ideja da se Pepe ili Ramos ubace u vezni red, sad nema te opcije.
Ramos i Pepe jesu logični stoperski par bez obzira na ozljedu Varanea, ali sad gubimo jako kvalitetnu zamjenu s klupe. Ali barem s druge strane ako je i bila neka ideja da se Pepe ili Ramos ubace u vezni red, sad nema te opcije.
sjećaš se kako je zadnji put završilo sa ramosom u veznom redu?
Cristiano Ronaldo je napustio današnji trening zbog bolova u lijevom bedrenom mišiću, a udarac je dobio u duelu sa Casillom i Carvajalom.
Nemam blage kad se zadnji put to forsiralo, ali nikad nije bog zna kako funkcioniralo.
Nemam blage kad se zadnji put to forsiralo, ali nikad nije bog zna kako funkcioniralo.
prosle godine protiv juveta kad ste doma izgubili pa ispali
Lazes patnice. Ali jedino to ti je preostalo kad je za kantalonce sezona zavrsena
Lazes patnice. Ali jedino to ti je preostalo kad je za kantalonce sezona zavrsena
Patnice reci da su doma izgubili je jednako istinito kao reci da si ti ista umocio
Patnice reci da su doma izgubili je jednako istinito kao reci da si ti ista umocio
vrijedi i za tebe zubić vila
Ronaldo se nakon jucerasnjeg sudara sa Castillom i Carvajalom vratio danas i trenirao najnormalnije sa ostatkom ekipe.
Ronaldo se nakon jucerasnjeg sudara sa Castillom i Carvajalom vratio danas i trenirao najnormalnije sa ostatkom ekipe.
Hvala Bogu...
Mou u Man U..vrhunski je to trener, samo ima manu da pokusava bit uvijek veci i od igraca i od kluba, zbog toga nije uspio ni u realu, ni u chelseau...da je malo "popustio" i da je malo drugacije se ponasao vjerujem da se nebi znalo di bi nama a i chelseau bio kraj.
Još nešto više od deset sati, do trenutka pisanja povijesti !!!!
Cezary Kucharski (agent Roberta Lewandowskog): "Real Madrid nas je kontaktirao prije par tjedana i slušali smo sve što su imali reći. Real je velik i uzbudljiv klub. Bayern zna da smo imali kontakt sa njima. Ponekad se mora dobro razmisliti, ako ima smisla probati nešto novo."
Brijem da ce jedina prepreka biti to sto veliki Carlo Ancelotti dolazi u Bayern koji ce na kraju i presuditi o igracevoj sudbini... Ne znam, pricalo se da on zeli Higuaina u novom klubu...
Cezary Kucharski (agent Roberta Lewandowskog): "Real Madrid nas je kontaktirao prije par tjedana i slušali smo sve što su imali reći. Real je velik i uzbudljiv klub. Bayern zna da smo imali kontakt sa njima. Ponekad se mora dobro razmisliti, ako ima smisla probati nešto novo."
Brijem da ce jedina prepreka biti to sto veliki Carlo Ancelotti dolazi u Bayern koji ce na kraju i presuditi o igracevoj sudbini... Ne znam, pricalo se da on zeli Higuaina u novom klubu...
ma vratiti Moratu ako u Juventusu moze sjediti na klupi moze i ovdje
Bambus je u hladnjaku, čipsi spremni, televizor postavljen, a nervoza polako raste. Kako god završilo neće mi biti pretjerano žao. Samo da Zidane dobije pravu šansu slijedeće godine.
naravno da ti nece biti žao kad i sam znas preko cega su dosli do tu xd, a i svakako nece biti bolji od susjeda
Real ako osvoji dobit će trofej Europske Lige.
ma vratiti Moratu ako u Juventusu moze sjediti na klupi moze i ovdje
Ne znam zašto širite dezinformacije kad Roby ostaje u Bayernu.
naravno da ti nece biti žao kad i sam znas preko cega su dosli do tu xd, a i svakako nece biti bolji od susjeda
Preko Barcelone?
Ljudovi, sretno nam bilo i Hala Madrid!
Ramos i Pepe, pamet u glavu, a u napadu će već nešto ući.
I dalje ne mogu vjerovat da utakmica počinje za 40min.
Dns sasvim slucajno pecenka(odojak) za veceru i uzivanje moze da pocneee! :)
Hala Madrid, znate protiv koga igrate, znate da igrate za najprestizniji trofej sezone!
Idemoooo
Ako Real osvoji ligu prvaka, neka me admin preimenuje u "KONJ". Nisam hejter reala, no vjerujem u ovu ekipu atletica i njihov način igre neće odgovarati realu. Prijelom utakmice je već u prvom poluvremenu. Netko će voditi 2 razlike u prvih 45min.
Nikome ne odgovara kad te udaraju ko u ringu
1:0 btw