Real Madrid - Kraljevski klub!
- poruka: 23.325
- |
- čitano: 2.679.301
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Istina, i to dobar ofsajd. Čudi me da suci nisu primjetili
Mitch, oduvijek sam sa ugodom čitao tvoje postove, ali ovdje se moram malo slatko !!!!
Od hrpe igrača na terenu, i nekoliko sudaca okolo njih, ti se javiš sa "opravdanim zaleđem" ?!?!
Pa valjda bi se prvi Cholo bunio na zaleđe da je postojalo, uopće, ikako!!!!
Ali navijam za RM i Modrica vcrs. Antinogomet i ovo ne sastajanje s loptom ne mogu smislit.
Namješten ždrijeb , gol iz ofsajda , još jhedno finale koje ide na sramotu Realu kao i protiv Juventusa i istalih ekipa.
Sramota
naravno da ti nece biti žao kad i sam znas preko cega su dosli do tu xd, a i svakako nece biti bolji od susjeda
Preko Barcelone?
ma kakve crne barcelone ;) zbog njih vas nema na mapi preko 10god. XD
Ako je Ramos bio u zaleđu onda nije regularan gol bez obzira dirao ili ne dirao loptu,jer ako i nije bitno je utjecao na igru,ometavši Atleticovog vratara,ali ponavljam treba utvrditi da li je u trenutku Baleovog udarca/ubačaja bio u zaleđu
Franco kupio gredu da igra za Real!!!!!!
Ronaldo i da je Bog ako nije spreman ne moze igrat. Tocka
Ovo je napeta tekma dostojna finala LP, fantasticno.....
Ronaldo definitivno nije spreman, a kamoli da igra finale LP...
Sada slijedi 30min, Kroos ce jako jako faliti jer je igrao odlicno... Po meni losa zamjena al ako ima Bogaaaaa!!!
Vazquez ušao i skrivio gol.
Pa molim te
A sada, penali i lutrija, sreća, živci bolji, tko će ga znati!!!!!
Jbg Lucas je ušao samo zato što je Real trebao nekoga tko može brzo se vratiti u obranu a biti i koliko toliko u napadu koristan.
Problem je što je jedina opcija bila Lucas, jedina alternativa je na tribinama (Kovačić).
Sad penali, nadajmo se najboljem, ali nekako za penale mi Oblak izgleda kao bolji golman.
Nadam se da sam ukrivu
Moji Madridistiiiii
JEDANAESTAAAAAA LIGAA PRVAKAAAAAAAAAAA
AJMOOOOOOOOOOOOOOOO
Bravo Real, bravo Modrić.
U N D E C I M A A A A A A A A A A A!!!!!!
Klempa je opet domaaaaaaaaaaa!!!!!
Hala Madrid.
Čestitke na osvojenom naslovu prvaka Kraljevskom klubu i našem Lukici
Imate previse srece. Cestitke pravim navijacima Reala.
Ajde neka sam bio ukrivu. Pogledajte ovih 10 jedanesteraca (čak i ovaj promašeni), to je savršenstvo današenjeg nogometa.
95% ovih udaraca bi ušlo u gol, i golman nebi mogao ništa tu napraviti. Atletima se jedan zalomio i jbg.
Uglavnom, na kraju super izvučena sezona, riješili se beniteza, na bod u ligi, iz kupa izbačeni zbog tehnikalija, a LP osvojena.
Mogle je i gore
Samo potrošiše nam Modrića, čovjek neće moći hodati u Francuskoj
NAJBOLJA MOMCAAAAD SVIJETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
HITNU MI ZOVITE UMRIJET CU
Sramota za nogomet i svakog navijača istinskog nogometa.