Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.325
|
čitano: 2.679.502
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
10 godina
protjeran
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
pandza94 kaže...

Kme kme Barcelona kme kme MSN kme kme La Liga kme kme jadni ždrijeb KME KME

Svojim postovima i svojom ogorčenpšću pokazuješ da si teški buthurt.Boli te Barcina dominacija kojoj se ne vidi kraj.Uživaj u komeplskima.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
Jbte ja sam navijac Barce al i mene nerviraju ovi padobranci sta dodju na temu reala navlacit kozicu...
Bar nesto konkretno nego "sta sutite realovci"... to ide dalje od katalonske trave. To je neka psiha..
13 godina
Ja bi rekao da ce biti napeto.Real je uvijek opasan i cak ako atletico povede mogu se oni vratit.Atletiko nije vise onaj iz 2014 kada smo na kraju te sezone prodali Costu,Luisa..Tako smo prosle sezone pali to se vidjelo zamjene su bile nikakve.A sada imamo Correu koji ce vjv. Zamjenit Griezmanna ako ode.Saul je nevjerovatan ove sezone , Oliver Torres,Vietto i Kranevitter tek napreduju nadam se i vjerujem u pobjedu.Utakmica ce se opet rjesavat za dlaku.Cholo ako ostane za 2 godine bi mogao imati jos opasniji tim iako ovaj djeluje dosta efektivno.A zasigurno ce inter ponovno biti jak jer je cholo napomenuo da bi ih volio preuzet u buducnosti.
Aupa Atleti! Neka bolji pobjedi.
10 godina
protjeran
Real Madrid - Kraljevski klub!

Realovci koji volite Zidane nemojte ovo otvoriti past ćete sa stolice.

Najbolji klub na svijetu.Svi to znaju.

13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Realovci koji volite Zidane nemojte ovo otvoriti past ćete sa stolice.

Najbolji klub na svijetu.Svi to znaju.

Jedino sta si ti dokazao u ovoj temi je da Barcelona definitivno ima najmaloumnije navijace, pa eto, ako zelis napravit nesto u korist Barceloni i njenim navijacima prestani se sramotit

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
10 godina
protjeran

Dokazao sam da svi veliki igrači su željeli ili igraju za Barcelonu.I da Barcina pvoijest nije počela 2009 kad ste vi počeli pratiti Real zbog Ronalda.

13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Dokazao sam da svi veliki igrači su željeli ili igraju za Barcelonu.I da Barcina pvoijest nije počela 2009 kad ste vi počeli pratiti Real zbog Ronalda.

Super, ako si dokazao onda mozes napustit temu, lijep pozdrav. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 22:37 (KiCo77).
10 godina
protjeran

Čekam potvrdu svojeg uspijeha.Poraz Real Madrida u finalu Lp.

13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Da, to je stvarno potvrda tvog i ničijeg drugog uspijeha.

Dostigao sam godisnji broj odgovora na tvoje komentare, pozdrav do 2017.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 22:12 (KiCo77).
10 godina
protjeran
KiCo77 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Da, to je stvarno potvrda tvog i ničijeg drugog uspijeha.

Dostigao sam godisnji broj odgovora na tvoje komentare, pozdrav do 2017.

Naravno.To će biti samo potvra sveg što govorim.Ako se prevarim dugo čete još čitati moje poruke.Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 22:14 (Boixus Nois PS).
13 godina

Nagradno pitanje za  Boksića!!!! 

I ostatak trolhejterske Uefalona eckipe!!!! 

Gdje će biti igrači Barcelone, predvođeni onim  Pique-om pijandurom 23 svibnja 2016 godine navečer?!?! 

Odgovor je; "Ispred svojih televizora, svjedočiti će suza punih očiju kako Real Madrid piše veličanstvenu nogometnu povijest, u pobjedi koja će ga uzdići u nebeske visine koje neće uskoro nitko na svijetu pokušati pomisliti, kamoli dostići"!!!!!!!

ATJ Lučko
10 godina
protjeran

23. je ponedjeljak i mislim da će gledati kući TV pa na spavanje.

Te visine o kojima pričaš jer Barca dosegnila davnih dana , prošle godine 3 puta bolje rečeno. A Realova Liga Prvaka ako je uopćeosovji se neće dugo pamtiti jer nije osvojena nogometnom čarolijom kao Bayern 2012/13 ili Barca 2011 i 2015.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 23:19 (Boixus Nois PS).
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

23. je ponedjeljak i mislim da će gledati kući TV pa na spavanje.

Te visine o kojima pričaš jer Barca dosegnila davnih dana , prošle godine 3 puta bolje rečeno. A Realova Liga Prvaka ako je uopćeosovji se neće dugo pamtiti jer nije osvojena nogometnom čarolijom kao Bayern 2012/13 ili Barca 2011 i 2015.

Inače ne volim pratiti pune utakmice, no ovu hoću.

Iz svega grla ću navijati za Real samo da tebe više ne moram slušat.

EUNE: 321Zdravko
11 godina
ATJLučko kaže...

Gdje će biti igrači Barcelone, predvođeni onim  Pique-om pijandurom 23 svibnja 2016 godine navečer?!?! 

Odgovor je; "Ispred svojih televizora, svjedočiti će suza punih očiju kako Real Madrid piše veličanstvenu nogometnu povijest, u pobjedi koja će ga uzdići u nebeske visine koje neće uskoro nitko na svijetu pokušati pomisliti, kamoli dostići"!!!!!!!

sad si baš ti teški klaun ispao, ne znaš ni kad ti klub igra finale lige prvaka

kakav klub takav navijač, s obzirom na situaciju sa čeriševim ne bi me čudilo da se real stvarno 23. pojavi na san siru

16 godina
ATJLučko kaže...

Sve je dostižno, bila to Barca, Bayern, Real, Milan itd.

U NBA se mislilo da je Jordanovih/Bullsovih 72-10 nedostižno pa eto....

Dugoročnu kvalitetu ne presuđuju igrači. Već uprava...tu se vodi glavna bitka.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 13:23 (Mitch).
13 godina
Mitch kaže...
ATJLučko kaže...

Sve je dostižno, bila to Barca, Bayern, Real, Milan itd.

U NBA se mislilo da je Jordanovih/Bullsovih 72-10 nedostižno pa eto....

Dugoročnu kvalitetu ne presuđuju igrači. Već uprava...tu se vodi glavna bitka.

Može oklada, u koliko god hoćeš da niti jedan klub u Europi neće osvojiti "ukupno" deset titula Lige Prvaka u slijedjećih 10 godina, koliko bi realno bilo moguće za klubove koji imaju makar već pet osvojenih "klempi"!!!!! 

Ti si usporedio omjer pobjeda i poraza sa peharom Lige prvaka, što smatram promašenim, ali da si usporedio gol razliku, tu bih se mogao složiti, ovako ne! 

A ako Real Madrid osvoji UNDECIMU, postoji mala ali postoji mogućnost da obrani naslov, što onda povećava ulog i na 15 idućih godina, jer Real Madrid uvije može povisiti letvicu, što drugi tek trebaju delati! 

ATJ Lučko
10 godina
protjeran

U 10 teško...ali u 15-20 godina Barca prestiže Real.Mark my words.

16 godina
ATJLučko kaže...

Može oklada, u koliko god hoćeš da niti jedan klub u Europi neće osvojiti "ukupno" deset titula Lige Prvaka u slijedjećih 10 godina, koliko bi realno bilo moguće za klubove koji imaju makar već pet osvojenih "klempi"!!!!! 

Ti si usporedio omjer pobjeda i poraza sa peharom Lige prvaka, što smatram promašenim, ali da si usporedio gol razliku, tu bih se mogao složiti, ovako ne! 

A ako Real Madrid osvoji UNDECIMU, postoji mala ali postoji mogućnost da obrani naslov, što onda povećava ulog i na 15 idućih godina, jer Real Madrid uvije može povisiti letvicu, što drugi tek trebaju delati! 

Pa nije ni Real osvojio 6 titula u 10 godina. Od prve titule Reala je prošlo ravno 60 godina. Od Barcine 24.

To je kao da kažeš sa 100% sigurnošću da Milan neće osvojit 3 u 15 godina, a to je klub koji ima velike padove i najveće uspone u europskom nogometu.

Barci fali 5 komada, a od prošlih 10 osvojili su 4.

14 godina
neaktivan

Sutimo jer ako nemamo nesto pametno ili spomena vrijedno za napisati, ne pisemo... 

Zlatno pravilo kod kojeg bi ova tema i tema FC Barcelona bile upola kvalitetnije da nema fanova Barce koji ce uletiti sa makar djecjim provokacijama da si upotpune svoj RL... 

16 godina

SLažem se, bile bi 7 puta kvalitetnije da se zabrani pisanje u suprotnim temama.

Na temu dolazim da se slučajno nebi zalomila neka vijest vezana za real, koju sam propustio, a umjesto toga 90% vremena čitam komplekse blago retardirane djece...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
11 godina

a kaj ti pametno pišeš, u 10 postova nemaš 3 pametne za reći ko ni mi ostali, teme su sprdačine

a roosveltova ideja je glupa ko noć, jer ti ne možeš sa sigurnošću reći ko je realov ili barcin fan, recimo sad se ja mogu kunit da sam realov fan i onda vas opet trolat, a da ne pričam o općenitoj slobodi govora

16 godina

Gle ne moraš se ti kunuit da si ovaj ili onaj, i rasprava s nekim normalnim suparničkim navijaćem, nije uopće loša stvar.

Ali kad dođeš ti ili boksi, pa počnete s "namješten ždrijeb", jadnu barcu svi tuku, i sličnim glupostima, a siguran sam da ima i poštenih pacijenata u našem taboru (ali ne znam ih jer ne pratim drugu temu) koju tamo pucaju gluposti, onda se količina glupsoti na temi exponecijalno povečava. Klasični dokaz ti je par stranica iza gdje se svađa tko je veteran i slično.

Nemam ja ništa protiv slobode govora, ali ovo su NAVIJAČKE teme, i ako se realovci nabrijavaju prije utakmice, jednostavno ne vidim razlog da neki ulijeću tu u "obranu barce" (da zvuči malo čudno govoriti i barci i obrani ).

Isto tako nećeš vidjeti mene kako pišem gluposti po vašoj temi, a ima još par normalnih tu, čiji postovi su zakopani u moru gluposti maloumni budala...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
11 godina

ma ajde samo nađi kad sam ja spominjao namješten ždrijeb ili tako nešto, dolazim ovdje samo kako bi se nasmijao i isprovcirao par budala što se daju provocirati

14 godina
neaktivan

Kolumbijski novinar Carlos Antonio Velez: 'James Rodriguez ne želi da napusti Real Madrid i neće ići u Juventus. Njegov jedini cilj je da se vrati u početnu postavu Reala.'

dotični novinar i James nakon intervjua dotični novinar i James nakon intervjua
10 godina
protjeran

Isco i Kovačić su dobili nogu James ostaje.A i bolji je od obojice

16 godina
James fizički ne bi mogao igrat u Serie A. Pojeli bi ga tamo i zato je ovo bilo logično.

S druge strane ne slažem se da je bolji od Isca, a Kovačić je nedokazan, mlad materijal kojem je bolje u nekom drugom klubu.
12 godina
neaktivan

Spanjolski klubovi dominiraju u euro kupovima...sevilla osvojila euro nakon preokreta, a u finalu LP-a dva spanjolska kluba...opet sve osvajaju spanjolci i dominacija se nastavlja..da u primeri nema reala i barce mislim da bi to bila neizvjesnija borba nego u premjer ligi, di im jedan lencester city uspije osvojit...naravno svaka njima cast..al to pokazuje koliko su zapravo losi klubovi tamo, uz sva silna ulaganja i trenere totalni otusider ih pomete sve..dodju u europu i svaki drugi se s njima "Igra"..najdalje je dosao man city, dok man u, chelsea i ovi..nigdje na vidiku...

Origin ID: ReaLazio
9 godina
neaktivan

bla bla bla

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 13:07 (ks95hr).
13 godina
cod4gamer kaže...
fakEEE kaže...

Sutimo jer ako nemamo nesto pametno ili spomena vrijedno za napisati, ne pisemo... 

Zlatno pravilo kod kojeg bi ova tema i tema FC Barcelona bile upola kvalitetnije da nema fanova Barce koji ce uletiti sa makar djecjim provokacijama da si upotpune svoj RL... 

to ti je tako kad imas moderatore koji ku*ca ne valjaju.

Utvaram si da mogu procijeniti koliko su moderatori aktivni, ali nije u njima toliko problem, koliko u nepismenim nedovoljno odgojenim džabalebarošima, koji su imali, ili čak i imaju kontakt sa nogometom, svjetlosnih godina daleko od onog visoke klase i profesionalnog, pa su si umislili kako su i oni veličine, a manji su od makovog zrna! 

Uvijek kada sam kanio "popljuvati" nekog igrača i njegovu igru i zalaganje na terenu, ili klub uopće, uvijek sam se trudio i trudim se biti konkretan, ne ulazeći u nepotrebite dubioze prebrojavanja krvnih zrnaca, još tamo iz 1800 i neke! 

Kada bi samo "oni" pojedinci poradili na kulturi izričaja, i kvaliteti sadržaja, svijet bi bio ipak malo ljepši! 

ATJ Lučko
9 godina
neaktivan

Jedna lijepa vijest. Jednako kao sto je Real Madrid bolji od Barcelone tako je i Real Madrid Castilla bolja od Barcelone B. Tu je razlika jos veca i Castilla bi se mogla plasirati u Segundu. Svoju diviziju su zavrsili kao 1. i usli u playoff za 2. ligu. Igraju protiv prve momcadi druge divizije U. Murcie i ako pobijede ulaze u visi rang. Ako pak izgube opet idu u playoff i jos uvijek imaju sanse za plasman u Segundu. U 1. polusezoni ih je vodio Zidane a u 2. Ramis koji je ostvario jos bolje rezultate. Inace postoje 4 divizije i Castilla je ukupno prva po gol razlici i bodovno. Najbolji strijelac ukupno je Mariano iz Castille ali postoje i neki bolji igraci. Castilla je bila najmlada momcad ove sezone a istaknuli su se Borja Mayoral, Odegaard, Llorente i Febas. Ova cetvorica bi mogli stasati u igrace za prvi tim i sljedece desetljece guziti kantalonce. Prva utakmica protiv Murcie se igra u nedjelju u 18:30.

Ovdje su sazeci posljednje utakmice koju su dobili 6:1.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice