Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.319
|
čitano: 968.601
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
11 godina
Re: Real Madrid C.F.
Pitao sam i barca temi, sto ocekujete od tekme?
14 godina
Spacecraft kaže...

A što bi očekivali nego tri boda. Sve drugo nam ne garantira toliko mira do kraja sezone. Nije ni nebitno što će Barca odigrati manje tekmi od nas.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Spacecraft kaže...

Ocekujem los pocetak kao u Munchenu, a da ce se do poluvremena igra dignut za par razina. Vjerojatno ce se ic na ubacaje pa de se nesto postigne glavom ili koja lopta da zaluta na neciju nogu. Uglavnom to ne smije bit manje od pobjede, da se moze lakse disat ostatak lige

011000110010.
11 godina
Ja.iskreno ocekujem.diemu .suca

11 godina
Ovaj Zidane stvarno nije normalan stavi Balea od prve...
16 godina
toma20 kaže...
Ovaj Zidane stvarno nije normalan stavi Balea od prve...

Zasto? Vjerojatno ga bude zamjenio kasnije

btw. evo sastava

011000110010.
11 godina
Jer se tek vratio od ozljede i nebi se cudio da se ponovno ozljedi i trenutno su Isco ili Asensio bolje opcije
17 godina
toma20 kaže...
Jer se tek vratio od ozljede i nebi se cudio da se ponovno ozljedi i trenutno su Isco ili Asensio bolje opcije

+ nije dobar u zadnje vrijeme

Šta reći osim, Hala Madrid!

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.4.2017 20:30 (Hyperion).
13 godina
Real Madrid C.F.

imate kakav ace stream?

14 godina
neaktivan
16 godina
Real Madrid C.F.

Ovo će ići pod povečalo

12 godina
Real Madrid C.F.

Opet gol iz prekida. Boksic nikako da se skine s aparata

10 godina
neaktivan
da li nam se to Bale ponovo ozljedio haha
https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
11 godina
protjeran
Opet Casemiro...
This time next year we'll be millionaires
11 godina
A sta sam ja rekao za Balea nit je u formi pogledajte mu ubacaje i udarce i gle cuda lik se opet ozlijedi njega bi trebalo prodati ako se jos da,Casemira izvadit sta prije jer ce crveni dobit u drugom...
16 godina
Real Madrid C.F.

Casemiro panjina isto kao i sudac koji ima dvostruke kriterije.

Umtiti za gaženje Ronalda žuti karton, Casemiro za gaženje Messia ne.

Realov gol iz zaledja (nažalost) i masterpiece od Messija na suprotnoj strani.

Dobro ga je Marcelo potegao laktom po zubima, bojim se da ga je samo razljutio s time.

Tigar Krezumica
11 godina
protjeran
Nije zalede.
This time next year we'll be millionaires
11 godina
Realov gol iz zaleda? Daj se ostavi nogometa uhvati se mjesalice kao i boxic on ce te primit kao segrta,a penal ma Ronaldu necea spomenut ajde mrs
8 godina
neaktivan
Bale ovako igra i kad je u potpuno odmoran i zdrav, ali penal za nekoga ce morati bit do kraja utakmice.
16 godina
Real Madrid C.F.

Je li ovo sada bilo zaleđe cr7-66' ?

16 godina
Real Madrid C.F.

I onda netko kaže Ramos ovo ono.

Možda nije bilo niti kontakta, kažem kao fan Barce, ali koja budala ide faul radit s dvije noge, jedna donom na zadnjem igracu u zadnjih 15 min?

Zeznuo vlastitu momcad kapetan.

12 godina
Real Madrid C.F.

Real je mentalno 2x jaci od Barce ali i fizicki spremniji. Produzeci s Bayernom, igrac manje jedva da se osjeti. 

Bolji clasico dugo nisam gledao. Obje ekipe igraju spustenog garda.

Messi je igracina

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.4.2017 22:39 (LeskiRM).
16 godina
Real Madrid C.F.

Na kraju se nedostatak Ramosa ipak osjetio 

11 godina
Nisu ni zasluzili onaj Ramos mi isto nije jasan da je bila potreba onako uci u igraca..nebi se cudio da ostanu i bez lige prvaka i lige
16 godina
Real Madrid C.F.

trebali su se povuć nakon izjednačenja, ali lako biti general poslje bitke. U ovoj zadnjoj kontri barca je imala dva ako ne i više igraća u napadu.

10 godina
neaktivan
mnogo zanimljiva utakmica ,mislim da smo zaslužili neriješen ishod ,ali nema veze ,ramosu ništa nezamjeran jer nas je on u puno situacija iz govana vadio ,jedino moram reći da mislim da bi Real bi puno bolja momčad da nema Ronalda ,nekak imam osjećaj da igrači imaju taj neki strah prema njemu ,realno Ronaldo je danas bio katastrofa ,dok je Messi bio odlićan ,mnogo mi se sviđa ovaj mladi Asensio ,bit će extra igrač za koju godinu ,sve u svemu mnogo dobra utakmica i mislim da imamo jako dobre šanse da osvojimo prvenstvo.
17 godina
morbida kaže...
mnogo zanimljiva utakmica ,mislim da smo zaslužili neriješen ishod ,ali nema veze ,ramosu ništa nezamjeran jer nas je on u puno situacija iz govana vadio ,jedino moram reći da mislim da bi Real bi puno bolja momčad da nema Ronalda ,nekak imam osjećaj da igrači imaju taj neki strah prema njemu ,realno Ronaldo je danas bio katastrofa ,dok je Messi bio odlićan ,mnogo mi se sviđa ovaj mladi Asensio ,bit će extra igrač za koju godinu ,sve u svemu mnogo dobra utakmica i mislim da imamo jako dobre šanse da osvojimo prvenstvo.

Ak je netko bio katastrofa to su onda Bale i Benzema odnosno dva igrača manje od starta utakmice. Ronaldo se bar trudio i čak imao par udaraca.

Ova utakmica se morala dobit, nema nikakvog opravdanja. Nema nam ni Ramosa minimalno 1 utakmicu, kog ćemo stavit u obranu?

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.4.2017 22:50 (Hyperion).
16 godina
Hyperion kaže...
morbida kaže...

Ak je netko bio katastrofa to su onda Bale i Benzema odnosno dva igrača manje od starta utakmice. Ronaldo se bar trudio i čak imao par udaraca.

Ronaldo, Ramos i Pique, dva igrača koja najviše blebeću su se baš suprotno dokazala večeras.

Ali Ronaldo ne smije si dopustiti da fula ovakve zicere. Tekma bi bila puno prije gotova za Barcu da je zabio one čiste šanse, kao i Pique.

S druge strane Zidane potpuno nadigrao Enriquea, barem ja tako mislim.

11 godina
Uglavnom glavni krivac je Zidane on nije trenutno trener za Real i tocka,dok Ramos nije bio iskljucen drzali se iza i cekanje kontre cim je igrac vise odmah su poceli bolje igrati,Isco koji je u odlicnoj formi sjedi na klupi,Benzema sta reci Morati je bilo bolje da je u Juventusu ostao...
10 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
morbida kaže...

Ova utakmica se morala dobit, nema nikakvog opravdanja. Nema nam ni Ramosa minimalno 1 utakmicu, kog ćemo stavit u obranu?

realno Bale nije ni trebo da poćne utakmicu ,stalno je ozljeđen i normalno da nije u formi i da Benzema je nikako odigro ,meni je iskreno bolji Morata od njega.Ronaldo se ispromašivo jako ovu utakmicu...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice