Real Madrid C.F. izdvojena tema

poruka: 5.319
|
čitano: 968.469
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
14 godina
Re: Real Madrid C.F.
mazy651 kaže...

Zanimljive vijesti stižu iz Španjolske. Potvrđena je optužnica protiv Barcelone za davanje mita sucima, spominje se izbacivanje iz Lige prvaka.Za upletenost u podmićivanje optuženi su bivši predsjednici Barcelone Josep Maria Bartomeu, Sandro Rosell, Negreira i njegov sin. 💸

Ma njihova nesposobnost stvarno nema granica. Umjesto da ko i svi drugi to riješe sa plavom kuvertom/koferom oni uplate mito direktno liku na žiro račun. I još stave pod opis plaćanja "donacija za pošteno suđenje". Mes que un club, kako da ne. Svu tu nekakvu reputaciju koju su 100 godina stvarali sad su profučkali u 5.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
antimadridista kaže...
Zašto se praviš mutav? Ta Barca je bila 5 puta slabija od ovog Reala danas. Napisati da će Barca opet ni kriva ni dužna osvojiti kao da za Real igra 11 invalida. A ni blizu niste prošli remont koji je prošla Barcelona nakon odlaska Messija. Što bi mi trebali govoriti u to vrijeme?

Po tvom postu ispada da Barca eto ni kriva ni dužna uvijek osovoji osim ako Real nema savršenih 11 bez ikakve greške.

Ali ste i 5 puta više trošili na mito sudačkoj organizaciji.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Koliko ono golova iz ofsajda je Ronaldo dao protiv Bayerna u ligi Prvaka u produžecima? Tri? Kad mi navijač Reala i Dinama počne o suđenju. Bolje se pokrij ušima i šuti.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
7 godina
Real Madrid C.F.

Tooo, u Real temi sam, kad mi navijač Barcelone i Hajduka dođe pisat o ičemu. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
11 godina
cvaja997 kaže...

Tooo, u Real temi sam, kad mi navijač Barcelone i Hajduka dođe pisat o ičemu. 

aaa antimadridista je hajdukovac?! haha pa nemamo sta dalje pricati 

14 godina
Još mu samo fali da navija za Ferrari u F1.
13 godina
Real Madrid C.F.

Ma najbolje je stavit tog panja na ignore. Zatupljenost i nikakva realnost su njegov najveći doprinos ovoj temi🤣. Pazi ti to dok ti navijač Hajduka i Barcelone govori o suđenju, pokrij se po ušima i ne sramoti se.

10 godina
Real Madrid C.F.

Girona se postavila kao da igra proziv nizeligasa.Ovi jedva docekali 😁

10 godina
Real Madrid C.F.

i ono bio penal za Napolitance? 

Nije im pomoglo.Bellingham odlična kupovina 

7 godina
Real Madrid C.F.

Opet ne previše dobro i uvjerljivo, iako je Napoli neugodan. Teško je uvijek ovisit o dobrom danu jednog ili 2 igrača.

14 godina
14 godina
Real Madrid C.F.

https://www.24sata.hr/sport/tezak-udarac-za-barcu-laportu-optuzili-za-podmicivanje-sudaca-940767
Pa kako to sada? Jel to opet Perez platio tužiteljštvu Španjolske ili

14 godina
sstrmi kaže...

https://www.24sata.hr/sport/tezak-udarac-za-barcu-laportu-optuzili-za-podmicivanje-sudaca-940767
Pa kako to sada? Jel to opet Perez platio tužiteljštvu Španjolske ili

Čovjek želio da mito bude transparentan i uredno proknjižen i sad ima probleme radi toga. Tako ti je to kad si pošten.

7 godina
Real Madrid C.F.

3 od 3. 

13 godina
Real Madrid C.F.

Pobjeda u el classicu. Šta više reći na Bellinghama? Best buy definitivno. 20 godina mu je tek. Hala Madrid!

17 godina
moderator
mazy651 kaže...

Pobjeda u el classicu. Šta više reći na Bellinghama? Best buy definitivno. 20 godina mu je tek. Hala Madrid!

Čudesan igrač, nadmašio je sva moja očekivanja (da budem iskren mislio sam prije da je financijski precijenjen, kao mnogi drugi engleski igrači), kada su ga kupovali.

Btw - kakva maestralna asistencija Luke!

Djelovalo je kako će završiti neriješeno, čak je realno Barcelona bila bliže drugom golu, ali onda se ukazao Luka...

...
10 godina
Real Madrid C.F.

Hex kako je tekma izgledala na novom tv-u? 

11 godina
Real Madrid C.F.

Španjolsku ligu, osim Atletičara, ignoriram na max. Reko jučer budem pogledao šou zbog Stonesa. Prošla i tekma, a na terenu najbolji Hrvat i Englez. To mi bilo skroz OK. A onaj Lewa ne mogu ga smislit živog. Na kraju mi bilo žao jaggera , jer je navijao za Barcu, al mi drago zbog Luke jer je opet pokazao da je klasa za sebe. Naš Dinamovac!

Your mind is like a parachute! Useless unless its open
14 godina
Tascam kaže...

Hex kako je tekma izgledala na novom tv-u? 

E jbg, nisam stigao jučer riješiti sve. Ispalo na kraju da je ovo bio zadnjih El Classico koji sam gledao na starom TV-u. 

13 godina
Real Madrid C.F.

Majko mila na kakvim mi utakmicama gubimo bodove, za nevjerovati. Ne mogu shvatiti Ancelottija, ganjaš rezultat i izvučeš van Frana Garciu i Camavingu, a ubaciš Kroosa i Nacha. Na klupi uredno sjedi Brahim koji iz nekog razloga ne igra, Gulera koji se oporavio od ozljede i umjesto da sve baci na napad, on radi takve logične poteze. Umjesto na +4 od Barce, mi smo opet na +2 i gubimo bodove na ovakvim utakmicama na kojima se uzima prvenstvo. Vinicius mora podhitno na hlađenje i razgovor k psihologu, lika se doslovno izbaci iz glave jednim potezom i onda počinje padanje, razgovori s sucem, ubiti sve osim nogometa. Strašno šta si dozvoljava.

14 godina
Ko što sam rekao, opet će Barca ni kriva ni dužna uzeti prvenstvo.

A ovaj Vinicius postaje gori od Ronalda. Stvarno me iritira sve više. Ne bih se bunio da ga se riješe, ako dođe Mbappe.
13 godina
Real Madrid C.F.

Vinicius se ponaša ko da je Cristiano Ronaldo i može mu se, znači dno dna ponašanje, sve osim nogometa mu je u glavi nakon prve provokacije suparničkih igrača. Istina i Bog, namjerno ga se provocira, ali brate mili pa daj prekini više za svaki kontakt tražit faul, karton, penal. Podsjeća me na Neymara radi tih idiotarija, a mišljenja sam da mu treba dobar psiholog i na klupu sljedećih par utakmica pa da vidi da nije nedodirljiv. 

11 godina
mazy651 kaže...

Vinicius se ponaša ko da je Cristiano Ronaldo i može mu se, znači dno dna ponašanje, sve osim nogometa mu je u glavi nakon prve provokacije suparničkih igrača. Istina i Bog, namjerno ga se provocira, ali brate mili pa daj prekini više za svaki kontakt tražit faul, karton, penal. Podsjeća me na Neymara radi tih idiotarija, a mišljenja sam da mu treba dobar psiholog i na klupu sljedećih par utakmica pa da vidi da nije nedodirljiv. 

Pa cudno da mu netko u klubu nije objasnio da se smiri,da imamo normalnog trenera stavio bi ga 2-3 tekme na klupu pa se hladi...ili jos bolja opcija da dobije crveni

10 godina
Real Madrid C.F.

Sinoć sam bio skeptičan kada sam vidio izbor Ancellotia.Odlično odigrana utakmica , iako nije u najjačem sastavu.Diaz odličan.

Što se sa Keppom dogodilo da nije igrao?

13 godina
Tascam kaže...

Sinoć sam bio skeptičan kada sam vidio izbor Ancellotia.Odlično odigrana utakmica , iako nije u najjačem sastavu.Diaz odličan.

Što se sa Keppom dogodilo da nije igrao?

Ozljedio desnu nogu na zagrijavanju pred utakmicu, danas će se više znati kad se odrade dodatni testovi. 
 Diaz odličan slažem se, Paz je budućnost no više me brine zašto opet Guler nije dobio šansu pred domaćom publikom. Još nam 1 bod službeno fali da potvrdimo prvo mjesto u skupini i službeno. 

10 godina
Real Madrid C.F.

Sjajna utakmica jučer, iako glavni igrači nisu igrali.Lijepo se Vini "osvetio" navijačima Valencie zbog rasističkog vrijeđanja.

13 godina
Real Madrid C.F.

Veseli vidjeti Brahima,uz to još je i brazilski tandem imao svoju večer, nadamo se da će se ovo ponavljati često. Lunin ništa lošiji od Kepe.

13 godina
Real Madrid C.F.

Prema svemu sudeći, 2023. godina je završena za Eduarda Camavingu!

Njega je na jučerašnjem treningu Francuske selekcije povrijedio Dembele, a prve procjene kažu kako će Camavinga propustiti čak 12 utakmica Real Madrida, te da će biti spreman najranije tek polovicom siječnja.

Jedini veznjaci koji trenutno nisu povrijeđeni u klubu su Kroos, Modrić i Valverde. Bože koliko mrzim ove reprezentativne stanke, šta će Francuskoj Cama kraj toliko veznjaka, a ionako će bit prvi u skupini.

#update 2 : Vinícius Júnior je utakmicu započeo kao starter protiv Kolumbije i upisao asistenciju, ali je izmijenjen u 27. minuti zbog povrede za koju se još uvijek ne zna da li je ozbiljnije prirode, držao se za mišić lijeve noge, moguća obnova ozljede 

#update 3:  Prema službenim potvrdama iz kluba, Vinicius Junior će van terena provesti čak dva i pol mjeseca! Igrač će se u najboljem slučaju vratiti početkom veljače!

Užasne vijesti, užasne!

Šta reći više..

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.11.2023 15:20 (mazy651).
14 godina
Real Madrid C.F.

Evo i Modrić se ozljedio pa je izašao. Kažu komentatori tjedan dva pauze, istegnuće nečega

10 godina
Real Madrid C.F.

I sa osakacenom momcadi 3:0

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid - Kraljevski klub!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice