Gdje gledate utakmice, tj streamove? Imao sam par stranica što sam gledao zadnjih par godina i evo više nijedna ne radi. Ne znam doslovno gdje bi sutra gledao
Gdje gledate utakmice, tj streamove? Imao sam par stranica što sam gledao zadnjih par godina i evo više nijedna ne radi. Ne znam doslovno gdje bi sutra gledao
odes na alibabu i kupis iptv za 15-20 eura i miran si godinu dana,10000 programa
Čitam danas na portalima da Chelsea priprema astronomsku (160 milijuna novčanica) tešku ponudu za Vinija. Pošto su odnosi između trenera i njega narušeni, on se u glavi i dalje ne može sastaviti te biti igrač od prije koju sezonu, mislim da je najbolje vrijeme za prihvatiti tu ponudu jer mu ugovor ističe 2027, a ne želi ga barem za sada produžiti. Ovo je lova koja se jednostavno mora uzeti.
Bilo bi prva liga, mbappe lijevo, gonzalo napad i rodrygo desno. Endrick će se vratiti s posudbe, i sve pare proslijediti za Vitinhu
Bilo bi prva liga, mbappe lijevo, gonzalo napad i rodrygo desno. Endrick će se vratiti s posudbe, i sve pare proslijediti za Vitinhu
Ne može samo Vitinha riješiti sve naše probleme u veznom redu.