Ima li neko mađarskog ovcara?

poruka: 6
|
čitano: 2.501
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ima li neko mađarskog ovcara??

Imam mađarskog ovcara zenku starosti 3 mjeseca .

Ako neko ima tu vrstu moze li da mi kaze kad pocinje da tjera ovce??

Da li treba neko posebno dresiranje ili obuka da bi poceo da cuva ovce??

Hvala

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina
neaktivan

Pa vjerojatno treba neka obuka.. {#}

14 godina
neaktivan

Evo jedan mi je covjek rekao samo neka spava sa ovcama ne treba obuka nikakva sam ce se naviknuti nakon nekog vremena

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
14 godina
neaktivan
Re: Ima li neko mađarskog ovcara?
Intelovac123 kaže...

Evo jedan mi je covjek rekao samo neka spava sa ovcama ne treba obuka nikakva sam ce se naviknuti nakon nekog vremena

Malo mi je cudno da samo odjednom pocne radit ono sto hoces, ja sam probao spavat sa knjigom pa nije islo {#} 

Gamers Don't Die, They Respawn.
15 godina
protjeran
GimmieCorsair kaže...
Intelovac123 kaže...

Malo mi je cudno da samo odjednom pocne radit ono sto hoces, ja sam probao spavat sa knjigom pa nije islo {#} 

I ja isto sam probo kad nisam učio za ispit pa kad je profesorica pitala zašto ne znaš reko sam ubit ću one koji su rekli da kad spavaš s knjigom da znaš sve iz nje{#}

kalko1212
17 godina
Intelovac123 kaže...

Nek spava sa ovcama, pa ce pocet blejat :D

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice