Mirko Cro Cop

poruka: 204
|
čitano: 44.183
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Mirko Cro Cop

hahahaha jeste znali da su ga u kanadi drzali 6h u zatvoru(zbog braniteljskog statusa?) , glavno da mediji nis o tome nepricaju, so sta ja ocekujem hrt i novu vode komunjare a rtl vode tračare

A man can remake the world if he has a dream and no facts to cloud his mind.
16 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop

naravno. al to je ogroman problem i carwinu - jednako je težak a čovjek nije vidio druge runde :P

14 godina
neaktivan
Re: Mirko Cro Cop
kejbl kaže...

Istina je da Lesnar ima odličnu hrvačku tehniku, ali kod njega prevladava ponajviše snaga koja je enormna.

Lesnar zapravo sve i radi na hrvačku taktiku,on je borac ogromne snage,ali je problem kod takvih boraca sto su jedno vrijeme dobri ali kasnije samo padaju,jer kad je čovjek tako snažan,lošije prima udarce i neznam jeste primjetili da Lesnar zapravo čim primi udarac počne okretat leđa.U stand-up u  Mirko bi definitivno razbio Lesnara ali u MMA nisam tako siguran.

17 godina
Mirko Cro Cop

Malo da se oživi tema, u svjetlu nadolazeće borbe...

Gdje mislite gledati CroCop vs Randy Blake? Neki dobar livestream? Ili ćete testirati one lopove iz NoveTV koji izravni prijenos daju na OYO.hr a reprizu tek navečer?

Vidio sam i da OYO nudi besplatni probni rok od 7 dana, ali za potvrdu treba poslati SMS. I onda tamo piše 35kn/SMS. Uglavnom, ne vjerujem im dovoljno da bih stvarno riskirao poslati SMS i platiti 35 kn za "besplatni" probni rok... Ima li netko da je probao?

I još malo sa sportske strane, što predviđate?

6 CroCop by KO
5 Randy Blake by KO
4 CroCop by decision
0 Randy Blake by decision
17 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop

35 kuna ti je cijena paketa u promotivnoj akciji, ništa ti ne naplate za 7-dnevni test.

Gledat ću reprizu na Novoj.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop
ima prijenos i na OBN-u
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina
Mirko Cro Cop

kad se mirko bori?

17 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop
ne znam koji je po redu,ali sad negde bude
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina
Mirko Cro Cop

na oyo hr je prijenos u 12 10

16 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop

Nisam 100% siguran, al mislim da ima još jedna borba prije početka Mirkove...

13 godina
Mirko Cro Cop

Mirko je danas rekao da od iduće godine nastupa u jednoj od MMA organizacija!

Mislim da će najvjerovatnije nazad u Pride! {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
Mirko Cro Cop

satrat ce ga tamo

16 godina
bolje da nejde u UFC

tamo je sad kaos
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Mirko Cro Cop

meni nejde u glavu sto on jos oce, nije valjda da mu je love ponestalo, pa on mi ne izgleda ko neko ko moze spiskat tolke milijune. a ako ode u mirovinu imat ce lijepu mirovinu za normalan zivot.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

meni nejde u glavu sto on jos oce, nije valjda da mu je love ponestalo, pa on mi ne izgleda ko neko ko moze spiskat tolke milijune. a ako ode u mirovinu imat ce lijepu mirovinu za normalan zivot.

covjek je sportas. cijeli zivot je u tome i nije se toga lako odreci. naravno tu je i novac. za onoliko koliko dobiva po mecu i ja bi isao u ring iako su mi sanse 99,9% gore od njegovih.

16 godina
Mirko Cro Cop

za toliko kolko on dobiva? pa on sicu dobiva sta ti je, dosta ti govori da je nagrada da prvaka samo milijun dolara, a klicko u svom nastupu nebitno pobjedio ili izgubio dobije 5-6 milijuna eura(danas, prije je bilo i do 15 milijuna eura). nije ti k1 takav sport di se okrece basnoslovna lova. daj boze da osvoji taj naslov prvaka sad, ako osvoji bilo bi mu dobro povuc se.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

za toliko kolko on dobiva? pa on sicu dobiva sta ti je, dosta ti govori da je nagrada da prvaka samo milijun dolara, a klicko u svom nastupu nebitno pobjedio ili izgubio dobije 5-6 milijuna eura(danas, prije je bilo i do 15 milijuna eura). nije ti k1 takav sport di se okrece basnoslovna lova. daj boze da osvoji taj naslov prvaka sad, ako osvoji bilo bi mu dobro povuc se.

ljudi se danas bacaju pod auta kako bi izvukli koju tisucu € a ti govoris o "samo milijun dolara"? covjek zeli zaradit lovu dok jos moze na nacin na koji najbolje zna i svaka mu cast na tome.

16 godina
Mirko Cro Cop

ma to je forsiranje bezvezno, bolje da je otiso dok je bio na nekoj velikoj razini i pamtili bi ga kao najboljeg. pa ako uspoređujemo s npr boksom i ufc-om nagrada za prvaka k1 je jako mala, to su jedni od najboljih boraca na svijetu i da dobe sam milijun dolara.

15 godina
BlueMax kaže...

ljudi se danas bacaju pod auta kako bi izvukli koju tisucu € a ti govoris o "samo milijun dolara"? covjek zeli zaradit lovu dok jos moze na nacin na koji najbolje zna i svaka mu cast na tome.

Ako pogledas da su prvaci u jednoj igrici(League of Legends) preksinoc dobili milju za 1. mjesto moze se rec "samo" posto je to ipak "malo" opasniji sport..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
14 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
BlueMax kaže...

Ako pogledas da su prvaci u jednoj igrici(League of Legends) preksinoc dobili milju za 1. mjesto moze se rec "samo" posto je to ipak "malo" opasniji sport..

Pa ako ti pogledas da se u jednoj ruci online pokera zna okrenut preko milijuna $ a da se u preliminary fightovima u UFC-u kolju za par tisuca $ onda valjda shvacas da se ne usporedjuju kruske i jabuke. Mirko svoj novac zaradjuje u ringu i dok god se on bude osjecao da moze i netko to zeli placati neka to i radi. Po vasem bi misljenju svak ko je u zivotu zaradio milijun trebao ici u penziju i da ga novac vise ne zanima? Koliko je nogometasa imalo ogromne ugovore sa velikim klubovima a danas igraju za 10x manje u losijim klubovima? Sta bi oni trebali odustati od sporta u koji su ulozili cijeli zivot jer tamo netko smatra da trebaju otici ko legende? Nek ljudi zaradjuju dok mogu, a poslije sta bude.

I sta bi onda neki vaterpolist, odbojkas, atleticar... trebao odustati od svega zato sto Tiger Woods bez da se oznoji zaradjuje milijarde? Ili neki kosooki gamer?

16 godina
BlueMax kaže...
Don Strongtoni kaže...
BlueMax kaže...

Pa ako ti pogledas da se u jednoj ruci online pokera zna okrenut preko milijuna $ a da se u preliminary fightovima u UFC-u kolju za par tisuca $ onda valjda shvacas da se ne usporedjuju kruske i jabuke. Mirko svoj novac zaradjuje u ringu i dok god se on bude osjecao da moze i netko to zeli placati neka to i radi. Po vasem bi misljenju svak ko je u zivotu zaradio milijun trebao ici u penziju i da ga novac vise ne zanima? Koliko je nogometasa imalo ogromne ugovore sa velikim klubovima a danas igraju za 10x manje u losijim klubovima? Sta bi oni trebali odustati od sporta u koji su ulozili cijeli zivot jer tamo netko smatra da trebaju otici ko legende? Nek ljudi zaradjuju dok mogu, a poslije sta bude.

I sta bi onda neki vaterpolist, odbojkas, atleticar... trebao odustati od svega zato sto Tiger Woods bez da se oznoji zaradjuje milijarde? Ili neki kosooki gamer?

nemojmo pricat o nogometu i ekipnim sportovima jer to nije uopce isto, pogledaj ivanisevica npr. ono sto mi se isto svida je odlazak starijeg klicka, covjek otisao kao prvak svijeta i super, svi ce klicka pamtit kao prvaka, a mirko ide sve na losije i losije i nece ga nitko na kraju pamtit, zato ja kazem da bi najbolje bilo da pokusa osvojit sad ovaj k1 naslov i otic van iz toga. tebi se ocito sve vrti oko novca, pa nece mirko ostat kruha gladan sigurno ako ode. i sad jos taj nepotreban ulazak opet u ufc, gdje jednostavno nema sanse.

17 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Mirko je danas rekao da od iduće godine nastupa u jednoj od MMA organizacija!

Mislim da će najvjerovatnije nazad u Pride! {#}

Pride ne postoji već godinama.

Možda misli na poljski KSW, jedino mi oni padaju na pamet. Imaju lovu, imaju publiku i imaju opskurne borce. Strikeforce je mrtav, UFC je prejak, a japanski MMA je praktički nepostojeći.

Bellator?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 8:58 (Danny_HR).
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
BlueMax kaže...

nemojmo pricat o nogometu i ekipnim sportovima jer to nije uopce isto, pogledaj ivanisevica npr. ono sto mi se isto svida je odlazak starijeg klicka, covjek otisao kao prvak svijeta i super, svi ce klicka pamtit kao prvaka, a mirko ide sve na losije i losije i nece ga nitko na kraju pamtit, zato ja kazem da bi najbolje bilo da pokusa osvojit sad ovaj k1 naslov i otic van iz toga. tebi se ocito sve vrti oko novca, pa nece mirko ostat kruha gladan sigurno ako ode. i sad jos taj nepotreban ulazak opet u ufc, gdje jednostavno nema sanse.

Jel onaj stariji Klicko koji je boksao prije 2 tjedna i koji ce opet u ring?

Sta si Ivanisevicem i zasto bi u ekipnim sportovima bilo drukcije?

16 godina
Mirko Cro Cop

dao je izjavu da nece, sad ja neznam gdje je on najavio sljedecu borbu.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

dao je izjavu da nece, sad ja neznam gdje je on najavio sljedecu borbu.

nije dao izjavu da nece nego su novinari krivo protumacili. A on je upravo primjer kako se profesionalni sportasi tesko mire s odlaskom u penziju.

http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/vitalij-klicko-sve-demantirao-nema-govora-umirovljenju-clanak-456732

16 godina
Mirko Cro Cop

aha, onda dobro, nisam vidio da je demantirao. nego jel znas mozda kad se bori ovaj mladi klicko, sad negdje bi trebo.

14 godina
neaktivan
Mirko Cro Cop

protiv Mariusa Wacha, 10. 11. 2012. u Hamburgu

16 godina
Mirko Cro Cop

jel zna neko sta s ovom borbom sad? vidim sutra u 21 i 15 je snimka, a nigdje na rasporedu nema uzivo, kad i gdje mogu pogledat uzivo?

14 godina
Ima li negdje stream borbe sutra.Vidim da ce biti na Fight Channelu ali ne zelim placati samo radi ove borbe
robimarko@gmail.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice