Manchester United -- Barcelona Finale LP

poruka: 101
|
čitano: 18.992
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

27 May 2009, 20:45h, Stadium Olimpico Rim,  Finale  Lige Prvaka 2008/2009   

MANCHESTER UNITED-------Barcelona

Oba sastava pomalo okrnuta ozljedama i kartonima pa k tome nece igrati: Darren Fletcher(MAN), Eric Abidal(BAR), Daniel Alves(BAR), Marquez(BAR)

Sta vi mislite ko ce osvojit ove sezone, Manchester kao niko do sad dva puta zaredom ili Barca.

Ja dajem prednost Manchesteru zbog izostatka manje igraca i barcelonine igre prikazane na uzvrat polufinala u Londonu.

AMD PhenomII 720 2,8(OC3,4) , DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W. Logitech Z-2300
17 godina
neaktivan

Veliki sam fan Manchester Uniteda pa naravno da bih volio da man utd pobedi,sad ako ih do tad ne ometu neke teze povrede igraca a nadam se da nece onda imaju velike sanse da odbrane trofej lige prvaka koji su prosle godine osvojili u moskvi.

16 godina
neaktivan
RE: Manchester United -- Barcelona Finale LP

a barci nema dani alvesa ali ipak tu je thierry henry umjesto abidala ce igrati sylvinho koji je odlican i ima iskustva......a mozda yaya toure bude po boku a hleb u prvoj postavi ili keita...naravno veliki fan barce.......za njega navijam....

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
16 godina
neaktivan

ManUtd će obranit naslov!!

16 godina

BARCA dobiva...nema diskusije hahahaha....

17 godina
neaktivan

@Autor teme zasto ManU pise velikim slovom a Barca malim? :D

C'est la vie
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 22:39 (leo_819).
16 godina

Dečki,meni se obistinilo predviđanje da će takvo finale i biti.

Fan sam i Barce i MANU-a,s time da mi je MANU draži.

Volio bi da bude dobra tekma,sudac na visini zadatka i nek pobjedi boljiCool

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
 ima i te kako, ruku na srce ako ManU odigra tekmu kao protiv Arsenala Barca nema velike šanse, igraju odličan nogomet ali u obrani znaju dosta puta kiksati (barca)... neznam možda i iznenade
 a usporedi arsenal i barcelona.....chelsea je dobio arsenal na emiratima 4-1.....a barca je igrala solidno to ti je usporedba s rezultatima a drugo je sto barca ima xavi iniesta eto messi henry ......tako da ne vjerujem da nece zabit gol barca......ali sve cemo vidit....nitko nije domacin tako da....... vidit cemo kakva ce biti atmosfera...ali prednost naravno dajem barceloni...
Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina
neaktivan

Manchester dobiva tekmu, barca par lopti u mrežu.Bar je to moja prognoza.Barca igra lijep nogomet, al ne znaju igrat obranu.ManU ima odličan napad kao i barca, malo slabiju vezu, ali puno jaču obranu, tako da može kvalitetnije odigrat u oba smjera, što će po meni presudit utakmicu.

potpisujem se
17 godina
neaktivan

Ne navijam niti za Barcu niti za Manchester.

No nakon sto je Barca onako pederski  prosla u finale, volio bih da Manchester pobijedi. I ne samo da pobijedi, volio bih da Manchester nakanta Barcu samo sto je to vrlo malo vjerojatno.

Nitko nikada nije obranio naslov prvaka, tako da bi Barca mogla dobiti.

I to ce onda biti najnezasluznije osvojeno finale LP.

Za sve koji prate (i vole) Prison Break: http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
protjeran

ja cu napravit marendu, zvat ekipu i nadan se dobron nogometu, a nek dobije bolji koga briga, iako da nebude da seren na strani san barcelone jer mi se malo gadu oni pedercici iz mancestera al vala bogu ko dobije dobro dobije i takocemo se napit posli

nu, glamac, djava ga odnija
17 godina
neaktivan

barca će dobit na penale

17 godina

Taman onakav finale koji sam priželjkivao!

Volim i jedne i druge ali ipak malo više navijam za Barcu tako da bi da oni osvoje Ligu prvaka ove godine. Slijedeće neka bude Man Utd hehe!

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
16 godina
neaktivan

Macnhaster - Modne Mačke

Barca - Sudac je ocito fan Barce na facebooku

Spirit...
17 godina

Ja sam fan Barce oduvjek bio i ostat cu.......

Sto se tice utakmice u Londonu priznajem da je sudac trebao bolje da sudi ali   takvih slucajeva je bilo uvijek i bit ce.

A sto se tice nadolazece tekme tesko je prognozirati. Ja bih naravno volio da slavi Barca jer sam fan, a ionako ne volim Manchester.

Po mom misljenju obije ekipe imaju dobre sanse da prodju iako Barca ima problema sa nekim igracima.

Ali dobra strana je ipak sto bi ovo finale trebalo da bude popraceno sa vise golova je obije ekipe imaju veoma kvalitetne napadace i sredinu....

Neka bolji pobijedi ( nadam se da ce da bude Barca )...........................

17 godina
neaktivan

Ja se bojim da ce suci u finalu mozda svjesno a mozda i nesvjesno biti protiv Barcelone, buduci da se nakon utakmice sa Chelsea-om razvilo toliko 'teorija zavjere' o UEFI, namjestanju, sprecavanju engleskih klubova i ostale gluposti... Volio bih da Manchester pošteno izgubi...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2009 0:20 (kooboora).
17 godina
kooboora kaže...

Ja se bojim da ce suci u finalu mozda svjesno a mozda i nesvjesno biti protiv Barcelone, buduci da se nakon utakmice sa Chelsea-om razvilo toliko 'teorija zavjere' o UEFI, namjestanju, sprecavanju engleskih klubova i ostale gluposti... Volio bih da Manchester pošteno izgubi...

Tvoj post je sasvim na mjestu i istinit je.
Nakon velikog skandala iz polufinalne utakmice Chelsea-Barcelona to je sasvim moguće...
Ne znam još koji će sudac suditi finale ali moj izbor (da ja odlučujem) bi bil Talijan Rosseti - po meni najbolji sudac u ovom trenutku

Ili da "unajme" Collinu na jednu tekmuCool
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina
neaktivan

MOZE BARCELONA IGRATI DOBAR NOGOMET PROTIV LUZERA U PRIMERA LIGI.REAL MADRID JE NULA NASPRAM ONOGA STO JE NEKAD BIO.O OSTALIMA DA NE PRICAMO.ALI ZATO MANCHESTER UNITED IGRA U NAJBOLJOJ LIGI NA SVIJETU GDJE SU JOS I CHELSEA.ARSENAL.LIVERPOOL...I PORED SVIH TIH KLUBOVA MAN UTD JE IPAK TRECU GODINU ZAREDOM PRVAK!!!BARCELONA JE U LONDONU PREDSTAVLJALA BRUKU I SRAMOTU ZA NOGOMET.NAVIJACI BARCELONE.RUKU NA SRCE.MANCHESTER UNITED JE IPAK NAJBOLJA EKIPA NA SVIJETU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

16 godina

Još da nisi pisao VELIKIM slovima,bilo bi sjajno.

Ontopic:To bi mogao konačno bit jedan zanimljiv finale poslje onog između Milana i Liverpoola.

Nek pobjedi bolji i nek sudci budu na visini zadatka.Sramota je da se u jednom

prestižnom nogometnom natjecanju događaju onakvi propusti i navlačenje za

jednu ekipu,pa makar bila to Barcelona koja mi je draga,no ne i draža od ManU-a.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2009 19:59 (fromcelltohell).
17 godina
xlejlyx kaže...

MOZE BARCELONA IGRATI DOBAR NOGOMET PROTIV LUZERA U PRIMERA LIGI.REAL MADRID JE NULA NASPRAM ONOGA STO JE NEKAD BIO.O OSTALIMA DA NE PRICAMO.ALI ZATO MANCHESTER UNITED IGRA U NAJBOLJOJ LIGI NA SVIJETU GDJE SU JOS I CHELSEA.ARSENAL.LIVERPOOL...I PORED SVIH TIH KLUBOVA MAN UTD JE IPAK TRECU GODINU ZAREDOM PRVAK!!!BARCELONA JE U LONDONU PREDSTAVLJALA BRUKU I SRAMOTU ZA NOGOMET.NAVIJACI BARCELONE.RUKU NA SRCE.MANCHESTER UNITED JE IPAK NAJBOLJA EKIPA NA SVIJETU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Kao prvo, čim ti modovi vide očito namjerno vikanje (sva velika slova) kartonirat će te.
Lijepo si ti pročitaj pravila općeg ponašanja na forumima ali uvjeren sam da ih već znaš, tvoj je motiv očito pisanje ovakvim stilom zbog toga jer si fan Chelsea...a očito i Reala, a pogotovo Man Utd.

Sad da se osvrnem na gluposti koje pišeš tim velikim slovima;
Kao prvo, objasni na koji to način Barca u Primeri igra protiv "luzera" - stari moj, pa Primera je super jaka liga oduvijek.
Zbog čega je Real nula, ove godine igraju jako lijep nogomet, a to kaj Barca igra još bolji (ove godine pogotovo) nije ni moj ni tvoj problem.
Mi smo navijači, barem ja i mogu podnijeti poraze što je i logično u sportu - nikad nitko nije vječno prvi.
O polufinalnoj tekmi u Londonu neću komentirati jer ima za to tema gdje se može o tome raspravljati.
Ajmo na Manchester, istina, igraju lijep nogomet, danas su potvrdili naslov prvaka Engleske i sasvim su zasluženo u finalu.
No jesu li najbolji samo oni, jesu li pokazali više nogometne umjetnosti, koju navijači toliko vole, od jedne Barcelone?
Mislim da ne, time ne stavljam Barcu u ulogu favorita, isto mislim i sa slučajem Manchestera.
U finalu nema favorita, čak i kad je s jedne strane mnogo bolja momčad, što u ovom slučaju svakako nije.
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina

Inače,isprika xlejlyx ako si zbilja žena iza tog nicka kako ti piše u profilu.

Armor,karton je već sjeo na nje(gov)zin account,vjerujem upravo zbog velikih slova.

16 godina
neaktivan

Oprostite zbog velikih slova.Sve to sto si rekao je uredu.Kako god ostajem pri svom misljenju jer nisam osoba koja mijenja misljenja.A uostalom.nisam fan chelsea.a pogotovo ne Real Madrida.

16 godina
neaktivan

Meni je manchaster drag najvise zbog Giggsa, Rooneya (Koji je stvarno pravi napadač, novi Ronaldo nosi sve ispred sebe), Park Ji Sung-a i naravno čovjeka kojem nema ravnoga Sir Alex Fergunson. Još kad bi nogomet bio što je bio prije. Sad su uglavnom skandali i lova.

Spirit...
17 godina

Isto kao i neki fan san barce i man, ali za barcu više naviijam od svoje 9 god, tako

da je barca uvik prva....

a finale ko zna, sve ćemo vidit

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Ljudi evo manje od 24sata do finala, iskreno ja jedva cekam......

AMD PhenomII 720 2,8(OC3,4) , DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W. Logitech Z-2300
16 godina
neaktivan

ovako što se tiče ovog finala mislim da će pobjedu odnijeti Barcelona jer nema veze koliko bila jaka obrana Manua, brzina Etoa i Messia će biti previše za Vidica i Ferdinanda.

Barca je kako tako prošla do finala, "malo" sumnjivo al je prošla. Barcelona nije očekivala onakav Chelsea u polufinalu pa mi nebi bilo čudno da je prošao Chelsea koji je i trebao proći. Navijam za Barcelonu očekujem pobjedu Barce od 2:1. Vamosss Barcaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nemam kemijske olovke.
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
xlejlyx kaže...

Kao prvo, čim ti modovi vide očito namjerno vikanje (sva velika slova) kartonirat će te.
Lijepo si ti pročitaj pravila općeg ponašanja na forumima ali uvjeren sam da ih već znaš, tvoj je motiv očito pisanje ovakvim stilom zbog toga jer si fan Chelsea...a očito i Reala, a pogotovo Man Utd.
Sad da se osvrnem na gluposti koje pišeš tim velikim slovima;
Kao prvo, objasni na koji to način Barca u Primeri igra protiv "luzera" - stari moj, pa Primera je super jaka liga oduvijek.
Zbog čega je Real nula, ove godine igraju jako lijep nogomet, a to kaj Barca igra još bolji (ove godine pogotovo) nije ni moj ni tvoj problem.
Mi smo navijači, barem ja i mogu podnijeti poraze što je i logično u sportu - nikad nitko nije vječno prvi.
O polufinalnoj tekmi u Londonu neću komentirati jer ima za to tema gdje se može o tome raspravljati.
Ajmo na Manchester, istina, igraju lijep nogomet, danas su potvrdili naslov prvaka Engleske i sasvim su zasluženo u finalu.
No jesu li najbolji samo oni, jesu li pokazali više nogometne umjetnosti, koju navijači toliko vole, od jedne Barcelone?
Mislim da ne, time ne stavljam Barcu u ulogu favorita, isto mislim i sa slučajem Manchestera.
U finalu nema favorita, čak i kad je s jedne strane mnogo bolja momčad, što u ovom slučaju svakako nije.

potpuno se slažem !!!! vamosss Barcaaaaaaaaaaaaaa
Nemam kemijske olovke.
17 godina
neaktivan

Finale sudi Massimo Bussaca 40-seto godisnji švicarac

16 godina
neaktivan

...mislim da će Manchester pobjediti jer igra bolje od Barcelone...

najveći neprijatelj slobode je zadovoljan rob
17 godina
neaktivan

obje ekipe imaju igrače koji mogu u jednom trenutku okrenuti cijelu utakmicu na glavačke, neki ovdje vec su otpisali Barcelonu a svi znamo što je Barcelona i što sve mogu decki iz Katalonije... usudio bih se reci da su to dviije najbolje ekipe na svijetu, nikome još nesmijemo dati prednost... i nesumljivo gledati cemo spektakl sutra na Olimpicu.

Barca FTW! sorry morao sam Belji se

C'est la vie
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice