nije PSG u nekoj formi, ali do 18.9 je dosta vremena na popravljanju forme i igre..
ali ova realova, uf.
Group of D-eath
baš mi je drago kaj je real ubio shiitya
mislim da ce dinamo izgubit sve utakmice nisu oni po meni za LP draze bi mi bil oda su u uefa ligi
bit će zanimljivo.mislim da bayern nimalo ne zaostaje za realom i barcom.tu je još pomlađeni chelsea,manchester utd(nekako previše upada u oči scholes).city ima uz real najbolji roster igraća(neće im biti lako proći skupinu).juve plutajuća mina,iako ne vjerujem da mogu ozbiljnije ugroziti najbolje.
KAKVA ATMOSFERA Celtic- Juve !!!!!!!!! ne cuje se ništa od navijanja , čudo !
dada, to je Celtic, stvarno poseban klub.
gledam Valencia - PSG i Valencia me razočarala skroz, niti jednu šansu nsu stvorili dosad, PSG je vjerojatno sve rješio u jednom poluvremenu.
dada, to je Celtic, stvarno poseban klub.
gledam Valencia - PSG i Valencia me razočarala skroz, niti jednu šansu nsu stvorili dosad, PSG je vjerojatno sve rješio u jednom poluvremenu.
Ma gledo sam ja splitt screen obje tekme . Možda sam pod takvim dojmom jer sam lani u Zagrebu ostao razocaran ,ali ono navijanje na početku , stvarno impresivno :)
odlična utakmica Real - United, šteta samo što je komentator užasan, koje gluposti čovjek govori...
Real je bio bolji cijelu utakmicu, ali United je u drugom poluvremenu imao bolje šanse, onakve prilike Van Persie ne promašuje često. Rekao bi da su i dalje šanse za prolaz 50-50....
Meni samo nije jasno zašto sudac nije dozvolio da se izvede korner?
po meni De Gea igrač utakmice
po meni De Gea igrač utakmice
kaj misliš da su igrali protiv Dinama da bi sudio kraj? Naravno da nebi...
kaj misliš da su igrali protiv Dinama da bi sudio kraj? Naravno da nebi...
99,76% sudaca bi pustilo taj korner i ako se lopta odbije izvan 16m onda bi sudili kraj...
Samo je stavio točku na i ,ionako lošem suđenju .
Da li se odmah zna ko ide na koga u polufinale? Pobjednik meča Bayern - Juventus ide na kojeg pobjednika? Ili će opet biti ždrijeb?
Da li se odmah zna ko ide na koga u polufinale? Pobjednik meča Bayern - Juventus ide na kojeg pobjednika? Ili će opet biti ždrijeb?
Prvi put, od ove godine, za to će biti poseban ždrijeb.
Inače, izgleda sa je izvučeno da najbolji prođ do polufinala
večeras će biti zanimljivo u Dortmundu, Borussija se napromašivala u Španjolskoj i to bi ih moglo koštati. Biti će vatreno ako Malaga prva zabije...