Liga prvaka 2009/10

poruka: 444
|
čitano: 49.482
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Liga prvaka 2009/10
ManchesterUTD kaže...

Svidja mi se sto je neko primjetio to nazovimo "simuliranje" igraca Barcelone u svakom startu. Ibro pada ko da ima 50 kila i 150cm. Isto tako za ENG nacin igranja koji je malo grublji, sudci ga ne dopustaju i tu su svi Eng klubovi u minusu..BTW Nadam se prolasku Arsenala jer su pokazali da mogu i protiv "velike" Barce jos u slijedecoj utakmici bet Puyola i Pique nece im biti lako.

Ajde, drago mi je da se i mi u nečemu slažemo ;)

Nisam zagovornik krvničkih, mesarskih startova AKA Taylor & Co, ali naguravanje, čvršća igra i slično DA.

Igraš veznjaka, beka(stup obrane!), a padaš pred Walcottom-170cm i 50 kila s krevetom! Mene bi bilo sram...

Ako već ne može engleski, onda nek barem malo popuste...

----

Što se tiče Intera, mislim da nije bilo ništa drugo nit za očekivati :/

Can't find a better Jam!
15 godina
neaktivan
Nisam gledao utakmicu... :'(
Pogodite zašto - zbog digitalnog signala! Što nisu mogli ga isklučit tek sada? Nismo bili spremni, trebalo je bit tek u 5. mjesecu, a oni prebacili na kraj 3. :(
Enivej, kako je prošlo i di mogu pogledat/skinut snimku?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...
ManchesterUTD kaže...

Svidja mi se sto je neko primjetio to nazovimo "simuliranje" igraca Barcelone u svakom startu. Ibro pada ko da ima 50 kila i 150cm. Isto tako za ENG nacin igranja koji je malo grublji, sudci ga ne dopustaju i tu su svi Eng klubovi u minusu..BTW Nadam se prolasku Arsenala jer su pokazali da mogu i protiv "velike" Barce jos u slijedecoj utakmici bet Puyola i Pique nece im biti lako.

Ajde, drago mi je da se i mi u nečemu slažemo ;)

Nisam zagovornik krvničkih, mesarskih startova AKA Taylor & Co, ali naguravanje, čvršća igra i slično DA.

Igraš veznjaka, beka(stup obrane!), a padaš pred Walcottom-170cm i 50 kila s krevetom! Mene bi bilo sram...

Ako već ne može engleski, onda nek barem malo popuste...

----

Što se tiče Intera, mislim da nije bilo ništa drugo nit za očekivati :/

To sa lomljenjem nogu mislim da je cista slucajnost to je se desilo sada dva put i pitaj boga kad ce se opet desit, i mislim da netreba nis poduzimat.Istva stvar sa oprugom i massom.

Forever MUFC
15 godina
protjeran
Liga prvaka 2009/10

Mislim da će na Nou Campu bit svašta jer stup obrane fali Barci (Pique i Puyol) - nitko od niskih igrača Barce ne može zaustavit Bendtnera u zraku ali baš nitko (lik ima skoro 2 metra omfg, ko Crouch ali jači u duelu bar duplo). Arsenalu će problem predstavljati ta nepremostiva veza Barce koja im ne paše u građenju napada jer vole igrat od noge do noge, po zemlji. Tu je još i 90000 Barcinih navijača ali bit će gusto ali manja dominacija Barce sigurno jer sigurna i iskusna obrana je vrlo bitna (jeste vidili uklizivanje i građenje Piquea i Puyola - to ovi s klupe ne znaju baš, pogotovo pod tolikim stresom)

Si vis pacem, para bellum.
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

samo da podsjetim da barca ima u zamjeni milita, marqueza i čigrinskog, i vratio im se abidal, pa zbog toga nema mjesta za brigu

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

a uz to,i arsenalu će sigurno faliti gallas a oni pogotovo nemaju zamjenu.i naravno jedna važna stvar je veliki teren na nou campu gdje barca razvuče svakoga,a pogotovo messi ima dovoljno prostora za svoju brzinu.

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

A znao sam da će na naplatu Barci doći oni silni promašaji na samom početku utakmice, btw. Arsenalu će u uzvratu nedostajati i Fabregas zbog kartona a i pitanje je hoće li osposobiti Aršavina i Gallasa. Šteta što su se Barca i Arsenal morali već sad susresti, oba kluba su mi draga, dobro Barca malo više Smijeh te se i nadam da će uspjeti proći te uspjeti što nikome do sada nije- obraniti titulu!!!

google is my frend too!!
16 godina
shimano kaže...

a uz to,i arsenalu će sigurno faliti gallas a oni pogotovo nemaju zamjenu.i naravno jedna važna stvar je veliki teren na nou campu gdje barca razvuče svakoga,a pogotovo messi ima dovoljno prostora za svoju brzinu.

Pa teren je skoro istih dimenzija ko i Emirates, ne znam o kojem ti velikom terenu :D

Ali da, bit će teško za Arsenal, ali ne treba se nikako predati!

Što se tiče ozlijeda i nenastupanja igrača prvotimaca mislim da su obje momčadi decimirane-Fabregas, Gallas i Arshavin te Puyol i Pique kod njih. Jel se Iniesta vraća sljedeći tjedan?

Osobno mislim da se Arsenal jučer sasrao pred Barcelonom i da je to jedan od glavnih razloga lošije igre... Jasno bili su pod stresom i panikom, ali vidjelo se koliku je prevagu donio Walcott čim je ušao i kako se pokrenulo s mrtve točke...

Ekipa je još zelena, al se napreduje polako ^^

Can't find a better Jam!
14 godina
neaktivan

Čovječe ajd bar tu na forumu ima normalnih, po svim medijima, na ulici bilo gdje svi hvale barcu, barca ovo, barca ono... kak mi to ide na živce

Osim toga prošle godinie nisu uopće zaslužili da osvoje ligu prvaka, sjetite se samo polufinala protiv Chelsea, trebala su biti bar dva penala na drogbi, a i sudac im je poništio gol. Chelsea je realno onda trebao biti u finalu. Nadam se da će barca sad ispasti od Arsenala, nije da ju mrzim, nego čisto da je mediji malo spuste na zemlju, a da je hvale na sve strane

Mrog
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

pa samo metar sa svake strane i u dužinu ti je jako puno u nogometu prostora,za takve igrače koji imaju dribling i brzinu i malo prostora koji moraš više pokrivati da ga pratiš je strašno puno,to je poznata stvar.

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Jeste li vi vidjeli ovo???Čovječe Božji,taj Messi nije čovjek.Veselim se polufinalu protiv Intera.

alrighty then
16 godina
Liga prvaka 2009/10

Messi-opet pokazao da je najbolji igrač na svijetu-činjenica.

Da kojim slučajem Messi nije igrao, bila bi napetija utakmica-One man team. :)

Nema se šta reći, Barca je zasluženo dobila i čestitke na tome.

Can't find a better Jam!
15 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...

Messi-opet pokazao da je najbolji igrač na svijetu-činjenica.

Da kojim slučajem Messi nije igrao, bila bi napetija utakmica-One man team. :)

Nema se šta reći, Barca je zasluženo dobila i čestitke na tome.

BARCA, BARCA!!!!!!!!!!!

the PeRo
15 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Jeste li vi vidjeli ovo???Čovječe Božji,taj Messi nije čovjek.Veselim se polufinalu protiv Intera.

Kako ih je samo Messi razvalio...Iznenađen

Arsenal je slabo odigrao, imali su par šansi koje su bačene ''u vitar'', i jedan gol.

Messi

:ave:  :ave: :ave: :ave: :ave:Osmijeh

Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
Liga prvaka 2009/10

Kako barca ruši sve pred sobom, strašno! Svaka im čast, Messi je car!

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
16 godina
Liga prvaka 2009/10

Što se tiče samo igre Barce, iskreno, nisam impresioniran-stvar je spasio Messi :S

Realno, bilo je teško očekivati prolaz Arsenala, ali tijek utakmice vas je morate priznati sve iznenadio ;)

Nadalje je Wenger pogriješio u formaciji kada je stavio 32 godišnjeg Sil-kiks-vestra da pazi Messija-cinjenica je da ga u ovom trenutku 90% branica ne može čuvat, a ne deda... lol

Jest Barca na visokom nivou, al danas je Messi praktički sve sam riješio-mogu se samo molit da ga zaobiđe ozlijeda jer bez njega je Barca slabija barem 30%...

Can't find a better Jam!
16 godina
Liga prvaka 2009/10

Svaka čast Messiju i Barceloni na pobjedi.

Arsenal nije bio na razini igre kao protiv Porta i očito je da se ne može odigrati bolje kad ti fali toliko ključnih igrača.

Priželjkivao sam ovaj susret prvenstveno jer sam ja ljubitelj Barcelone a frend Arsenala, ali i zato jer sam htio pogledati okršaj Messi/ Iniesta vs. Van Persie/Fabregas.

No ozljede su učinile svoje i zato je Barcelona (po meni) očekivano prošla.

Utakmica odlična, ali kometator je bio ispod svih razina kvalitete.

Toliko pogrešaka, krivih imenovanja, (sjetite se izlaska Silvestrea tj. po komentataru Clichy-a). Kako mu ovo nije prvi put, (nanizao je podosta takvih pogrešaka i u drugim utakmicama) sve me više to živcira.

Mislim da su na Hrt-u bolje odrađivali prijenose LP-a

Znači pogodio sam prolaske Barcelone i Intera (također s nestrpljenjem očekujem susret), kod Bayerna je sve moguće, a nevjerujem da će Lyon ispustiti prednost.

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

novi mali zeleni,ne treba više reči.

15 godina
Liga prvaka 2009/10

Šteta što Barca neće proći dalje sljedeću utakmicu, dobili su pre jakog protivnika. Namigiva

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

hahahaha,ova ti je dobra.bit će opet onako kao prošli put na nou campu,dva komada i još par prilika u prvom,pa drugo nisu ni morali igrati nogomet,već su se igrali igre skrivača s loptom,a inter nije imao šut u okvir cijelu utakmicu.

15 godina
shimano kaže...

hahahaha,ova ti je dobra.bit će opet onako kao prošli put na nou campu,dva komada i još par prilika u prvom,pa drugo nisu ni morali igrati nogomet,već su se igrali igre skrivača s loptom,a inter nije imao šut u okvir cijelu utakmicu.

xD pa stavio sam smajlić pokraj hehhee

A ja navijam za inter pa vjerujem da će jose dobro postaviti momćad da zaustavi veliku barcu, isto tako se nadam da će i dobro motivirati igraće da se opet ne povuku svi na svoju polovicu i ćekaju da ih barca pritišće.

Kao navijać intera vjerujem da će inter proći.

15 godina
neaktivan

Ja navijam za oba kluba, a u engleskoj ligi za Arsenal, ali volio bih da Barca prođe, da obrani titulu

15 godina
Šef kaže...

Ja navijam za oba kluba, a u engleskoj ligi za Arsenal, ali volio bih da Barca prođe, da obrani titulu

Valjda mislim da inter prođe pa druge godine obrani titulu Namigiva

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Šef kaže...

Valjda misliš da inter prođe pa druge godine obrani titulu  Namigiva

Ne, ne mislim  Belji se

15 godina
Liga prvaka 2009/10

Aha onda znaš da će inter proći i druge godine obraniti titulu Namigiva

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

ovo je rekao Guardiola:  

"Otkad sam trener našu igru krasi hrabar, napadački nogomet. To je filozofija nogometa - pobijedili ili izgubili, želim da pokažemo tko smo i u kakav nogomet vjerujemo. Svi koji smo sretni raditi na ovom nivou ne smijemo zaboraviti da je ovo samo sport. Živimo u svijetu gdje troškovi idu prema gore i puno ljudi radi veliku žrtvu kako bi pogledali nogometnu utakmicu. Stoga za mene sve ovo - trud, rad, planiranje, koncentracija i disciplina - ima smisla samo ako to radiš za ljude. Način na koji igramo je demonstracija poštovanja koje imamo prema ljudima koji plaćaju ulaznicu ili program na kojem nas gledaju."

16 godina

Ja sam navijal za Arsenal,a kladil se na Barcu(i dobio).

emerik
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Ste gledali?Koja tekma...

alrighty then
15 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Ste gledali?Koja tekma...

Nisam...Plač

14 godina
neaktivan

U čovječe Man.United je ipao...koji bad, nisam jučer mogo spavat od ljutnje,  a opet s druge strane drago mi je radi Olića i Pranjića... uhhhh idem nešto razbiti xd

Mrog
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice