Nadam se da ste spremni za večerašnji derbi Barca-Inter,odn.Inter-Barca.
Liga prvaka 2009/10
- poruka: 444
- |
- čitano: 49.446
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Nadam se da ste spremni za večerašnji derbi Barca-Inter,odn.Inter-Barca.
ufff, večeras je pravi spektakl na san siru. jedva čekam. jel znaš samo možda kako sto momčadi glede ozljeda?
Što bi rekao naš pametni Zdravko Mamić: "Ajmooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!"
Naprijed topnici!! Naprijed Dudu!!
Nemogu a da ne primjetim da Arsenal gubi, izgleda da dolazi ono moje da je Arsenal samo druzina djecaka koji se igraju ali prgavo..
Arsenal se vratio,Barca-Inter 0-0.Odlična tekma,makar mi je prvo poluvrijeme bilo zanimljivije.
inter-Barca, solidna tekma falili su jedino golovi u interovoj mreži
Pa ja baš i nisam oduševljen tekmom Barca - Inter. Posebno me razočarao Inter...
Ne znam, bilo je dobrih potez, ali nekako se nije osjetila silna želja za pobjedom, s bilo koje strane. Barceloni je dosta samo bod u gostima, Inter sretan da ga Barca ne zgazi, pa su tako i igrali... Što kaže Oleg - za 0:0 bi u nogometu trebalo ukinuti bodove (u bilo kojem tipu natjecanja u kojem se skupljaju bodovi).
Nemogu a da ne primjetim da Arsenal gubi, izgleda da dolazi ono moje da je Arsenal samo druzina djecaka koji se igraju ali prgavo..
Evo ipak su preokrenuli, ali ova njihova igra je zalosna, ovako nemaju sanse u europi bas kao i Dinamo.
ima li još koji čudak ko ja da mrzi ove najomiljenije klubove u svijetu kao barcelona,manchester i arsenal...Ja navijam za Liverpool i nemogu opisat koliko ih mrzim a posebno barcelonu...ide mi na zivce ono barca je najbolja pa za nju navijam
Evo ipak su preokrenuli, ali ova njihova igra je zalosna, ovako nemaju sanse u europi bas kao i Dinamo.
Jel ti drago?
Btw, još uvijek čekam tvoj PM, iako si davno dokazo sebi i meni (a vjerujem i ostalima) da si fejker...
Je, Arsenal je veoma loše igrao, ali se na kraju izvukao-napokon da i mi imamo malo sreće...
U 4. minuti je već gubio 2-0, da bi na kraju završilo 2-3. Dudu je zabio treći gol.
Ovak se neće moći dalje... Loš dan.
---
Kaj se tiče Intera i Cibone (da, Cibone-ak sam dobro pročitao, Lana Baneli je Barcelonu prozvala Cibonom-fail), nisam gledao tu tekmu.
Kak se Ibrahimović ponašao? Nadam se da nije stopama primitivca Adebayora...
Mislim da će ih Barca u uzvratu ipak dobiti (iako sam to očekivao već i danas) te da idu dalje kao nosioci skupine.
Jel ti drago?
Btw, još uvijek čekam tvoj PM, iako si davno dokazo sebi i meni (a vjerujem i ostalima) da si fejker...
Je, Arsenal je veoma loše igrao, ali se na kraju izvukao-napokon da i mi imamo malo sreće...
U 4. minuti je već gubio 2-0, da bi na kraju završilo 2-3. Dudu je zabio treći gol.
Ovak se neće moći dalje... Loš dan.
---
Kaj se tiče Intera i Cibone (da, Cibone-ak sam dobro pročitao, Lana Baneli je Barcelonu prozvala Cibonom-fail), nisam gledao tu tekmu.
Mislim da će ih Barca u uzvratu ipak dobiti (iako sam to očekivao već i danas) te da idu dalje kao nosioci skupine.
Nisam ja nista dokazao, pogotovu tebi jednom jadniku, koji misli da je otkrio toplu vodu.
Ljudi ti se smiju na forumu, za tvoje dobro ušuti...
ibrahimovic se dobro ponasao, ocito je bolje odgojen od afrikanca! iako naravno svaki put kad bi dobio loptu, salve zvizduka su se cule. inter je dobro stajao na terenu, ali onaj muntari me jako razocarao. covjek je rupa živa.
mislim da je ovo sto je MANUTD rekao protiv arsenala obicna glupost...
mislim da je ovo sto je MANUTD rekao protiv arsenala obicna glupost...
mislis, vidjet cemo na kraju zezone kako ce stajat Veliki Arsenal
Tko igra ovaj tjedan?
Tko igra ovaj tjedan?
Nema ovaj tjedan, a jedina zanimljiva utakmica za 10-ak dana je Bayern - Juve (hrt 2), moglo bi se još pogledat Fiorentina - Liverpool i vjerojatno će tu tekmu Nova prenosit, ostalo i nije baš nešto koliko sam stigao vidjeti.
Tko igra ovaj tjedan?
Nema ovaj tjedan, a jedina zanimljiva utakmica za 10-ak dana je Bayern - Juve (hrt 2), moglo bi se još pogledat Fiorentina - Liverpool i vjerojatno će tu tekmu Nova prenosit, ostalo i nije baš nešto koliko sam stigao vidjeti.
ma ovo na novoj mi je bezveze to necu ni gledat
Tko igra ovaj tjedan?
Što ti je bezveze, utakmica ili nova tv?
Tko igra ovaj tjedan?
Što ti je bezveze, utakmica ili nova tv?
pa nova tv naravno...utakmica bi trebala tvrda al dobra ne ocekujem puno golova
1000. poruka
Nadam se da ce Arsenal zbog Dudua "makar" ponoviti proslosezonski uspjeh
Grci nisu nikad znali igrat nogomet,,, Pa koja je ovo taktika 8-0-2?
Parkiraj ti autobus na gol pa igraj...
Jedna statistička zanimljivost:
dodavanja :Arsenal 699/878 80% nevjerojatno, Olymp 188/330
Totalno zaslužena Arsenalova pobjeda, iako je Arsh zabio iz zaleđa...
Također pohvale njihovom golmanu, spasio ih je puno puta... Igrač utakmice.
Fiorentina dobila Liverpool, zanimljivo,,,
Barca očekivano dobila...
Jel netko zna kaj sutra HRT prenosi, koju tekmu?
Grci nisu nikad znali igrat nogomet,,, Pa koja je ovo taktika 8-0-2?
Parkiraj ti autobus na gol pa igraj...
Jedna statistička zanimljivost:
dodavanja :Arsenal 699/878 80% nevjerojatno, Olymp 188/330
Totalno zaslužena Arsenalova pobjeda, iako je Arsh zabio iz zaleđa...
Također pohvale njihovom golmanu, spasio ih je puno puta... Igrač utakmice.
Fiorentina dobila Liverpool, zanimljivo,,,
Barca očekivano dobila...
Jel netko zna kaj sutra HRT prenosi, koju tekmu?
prenose Bayern-Juve, ako vec nisi doznao do sada...
btw slažem se da je itekako zaslužena pobjeda Arsenala.
J bih dns gledo real kako igra jel netko zna neki live na internetu????
J bih dns gledo real kako igra jel netko zna neki live na internetu????
Za većinu programa moraš imati instaliran njihov client (spocast, TVU, TVAnts...) dok ove pod nazivom "media player" možeš gledati bez bilokakvog prethodnog snimanja (kod njih je slika lošija).
Ja ti preporučam da skineš sopcast ili neki slični program i gledaš preko njih-snimka malo kasni, ali je slika solidna/vrlo dobra...
Ako ti smetaju komentatori, pretraži programe, možda ima čak i engleskih...
a el mos gleat samo real il sve utakmice???
e i el molin vas ima neki dobar prognozer utamica
vako da mi napravi jedan tiket za sutra???
triba mi za komp
Vrhunski izbor utakmice za prijenos!
Zbog Olica, koji je trebao biti na klupi da se Robben nije ozljedio.
Stvarno vrhunski. Srecom, ni prvi ni zadnji put.
Proš'o mi listić.
Iz LP sam odigrao na ManU, Chelsea, Porto i Real, i još par hokejaških, al to je druga priča
Šteta kaj na tekmi Bayern-juventus nije bilo golova, ali da je milan kod kuće izgubio od Züricha, nemrem vjerovat