Liga prvaka 2009/10

poruka: 444
|
čitano: 49.437
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Liga prvaka 2009/10
fifiX kaže...

Šteta kaj na tekmi Bayern-juventus nije bilo golova, ali da je milan kod kuće izgubio od Züricha, nemrem vjerovat

HRT je poznat po tome da cesto prenosi utakmice bez ili sa minimalnim brojem pogodaka.

This is what hiphop is all about! - http://www.youtube.com/watch?v=mtDJUMeGMw0
16 godina
VirtUoso kaže...
fifiX kaže...

Šteta kaj na tekmi Bayern-juventus nije bilo golova, ali da je milan kod kuće izgubio od Züricha, nemrem vjerovat

HRT je poznat po tome da cesto prenosi utakmice bez ili sa minimalnim brojem pogodaka.

nisam imao namjeru komentirati izbor utakmice, nego su me ta dva kluba jednostavno razočarala pogotovo Bayern iako je u početku igrao dobro i mislio sam da će biti golova i lijepih poteza, a na kraju ništa-ništa

Svaki kraj ovisi o početku!
15 godina
neaktivan

milan ovu godinu nema "postenu" momcad......nije to milan od prije 3-4 godine......ronaldinho nista ne pridonosi za klub kao da se totalno izgubio poslije barcelone......

15 godina
neaktivan

jedva cekan el clasico

REAL BARCA

UF TO CE BITI

16 godina
moderator
Liga prvaka 2009/10

Koliko danas iznenađujućih rezultata!!!!

Posebno je nevjerojatan poraz Barcelone od Rubina iz Kazana!

Čudan je moderni nogomet - možeš ulupati milijardu eura u momčad i opet ne možeš sve pobijediti!

Dobro je toga se sjetiti kada naši klubovi posrnu u svojim međunarodnim utakmicama...

16 godina
Liga prvaka 2009/10

Aha, danas dosta favorita kiksalo :D

Al posebno iznenađenje su ovi kmetovi koi su dobili Barcu hehe

Rubin opaku bombu zabio!

Bilo i dosta autogolova danas-čak 3 u susretu Rangersa i Unireje! :D

Kaj se tiče Livernooba, omča mu je oko glave, a stolica se opako trese...

Can't find a better Jam!
16 godina
Liga prvaka 2009/10

a mene je za 1000kn s*ebo inter!!!

pogodio sam lyon (2) manje od 2.5golova na arsenal glasgow -unirea oba daju gol firenetina-debrecen vise od tri gola i andrew tenis!

ili je 1 ili je 0 trece nemoze!!
15 godina
neaktivan

Mene je isto Inter s*ebo za 800kn

Igrao sam ovako..

Liverpool-Lyon (gost daje gol)

Barcelona-Kazan(vise od 2.5 gola)

Debrecen-Fiorentina 2

Sttutgart-Sevilla 2

AZ-Arsenal oba daju gol

i intera sam igrao 1 .... i nista... Mršti se

16 godina
Liga prvaka 2009/10

Gledal sam sinoć tekmu na Novoj.

Sasvim ok tekma, malo žalim Redse al kaj im bi ja sad....Bože mili pa i mi nejdemo na SP ;)

Nego večeras je poslastica, jedan od najvećih klupskih susreta:

Real Madrid - Milan

Jedva čekam i nadam se dobroj tekmi, iako je Milan daleko od svog imena

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

uff, jedva čekam poslasticu za pola sata. Real-Milan. očekujem pobjedu Reala jer ovaj Milan je žalosno slab, star i neuigran.

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Milan mi je kilav nešto.Mogao bi još pasti koji gol za Real.

oko za oko,pasta za zube
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Dida je rupa teška!

15 godina
neaktivan

Real Madrid-Milan oba daju gol ^^

skinutoooo Smijeh

amo Wolsburg i zurich Mršti se

16 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Milan mi je kilav nešto.Mogao bi još pasti koji gol za Real.

pao je :D

jedan sa 30 metara, a drugi kad je casillas pokusao kopirat Didu XD

potpis :D
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Kakva tekma,ugodno me iznenadila,pogotovo drugo poluvrijeme.Uživao sam gledajući ju.Čestitke Milanu i drago mi je da je pobijedio Real i njihovu "fancy" momčad.

oko za oko,pasta za zube
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Kao vjerni navijač Reala, ostao sam pomalo razočaran.

Bili su izvrsni. Šteta što su izgubili. :(

Ipak se osjeti nedostatak C.Ronalda.

A ništa, idem sad u PES-u 2010 osvetiti Real.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Kakva tekma,ugodno me iznenadila,pogotovo drugo poluvrijeme.Uživao sam gledajući ju.Čestitke Milanu i drago mi je da je pobijedio Real i njihovu "fancy" momčad.

kaka, ronaldo i ostala ekipa :D

bahhh

koliko to kosta XD

16 godina
Liga prvaka 2009/10

Nije u šoldima sve...

Can't find a better Jam!
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

osobno ne vjerujem u utakmicu na kojoj obije ekipe imaju istu reklamu na prsima, još pritom kladionica... bljak

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

osobno ne vjerujem u utakmicu na kojoj obije ekipe imaju istu reklamu na prsima, još pritom kladionica... bljak

Mislim da na to covjek kao Nesta, Seedorf, Raul i ostala ekipa nebi nikad pristali na tako nesto...

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

NEKA IM JE SADA NEKA VIDE SVI REALOVCI KOJI SU BLATILI BARCU ŠTO JE IZGUBILA O RUBINA KAZANA NEKA VIDE DA SE TO MOŽE SVAKOME DOGODITI !!!!

Kome je još zanimljiv taj facebook-stranica za dangubljenje i pretvaranje da imaš nadprosječno zanimljiv život?Bio sam na moru-slika,bio sam u gradu-slika,bio sam na selu-slika,kakio sam na wc-u-slika
16 godina
Pulja kaže...

NEKA IM JE SADA NEKA VIDE SVI REALOVCI KOJI SU BLATILI BARCU ŠTO JE IZGUBILA O RUBINA KAZANA NEKA VIDE DA SE TO MOŽE SVAKOME DOGODITI !!!!

A dobro lega, Barca je izgubila od kmetova dok je Milan ipak neko ime u nogometu (ili je barem nekad bio, hmmm...). ;)

Milan izgubio od Zuricha pa to ne znači da je Zurich bolji od Reala :D

Svakom se može dogodit poraz, to je sastavni dio nogometa...

Ali moram priznati da mi je drago što se Realu dalo do znanja da nisu nepobijedivi...

Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 23:20 (Gunner_V).
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Btw, vidim ovdje neka spika "drago mi je da se Realu dalo do znanja, da su nepobjedivi".

Zapravo, Real sada jeste najvise ranjiv.

Ako ce im ici lose to je upravo sada dok se uigravaju.

Pola sastava se izmijenjalo, sad se zapravo i ocekuje da im ne ide najbolje.

Ali eto, zacudo, dobro im je krenulo u sezoni.

Mislim, nije zacudo, uz sva ta pojacanja naravno da ide dobre.

Ali ako ce gubiti to i jeste sada.

Sada dok se jos uigravaju i povezuju igru.

A kad prode jedna sezona i kad se uigraju, onda se moze pricati da su nepobjedivi i nesto, mada toga nema u nogometu, nitko nije nepobjediv.

16 godina
Liga prvaka 2009/10

Dok još nije počela sezona, ja sam napisao ovdje(na bugovom forumu) jedan veoma sličan post tvojemu, iste tematike, i zanimljivo da su me ljudi ismijali... I to poglavito Realovci... ;)

A ja sam im odma rekao kako će se situacija razvijati... Al dobro, ja sam papak...

Can't find a better Jam!
15 godina
neaktivan

svi govore da dok se real uigra neće biti jačeg od njega, ali pogledaj malo oni već zajedno treniraju 3-4 mjeseca skoro svaki dan, dokle će se govoriti "dok se real uigra...." dok osvoji neki naslov?

Kome je još zanimljiv taj facebook-stranica za dangubljenje i pretvaranje da imaš nadprosječno zanimljiv život?Bio sam na moru-slika,bio sam u gradu-slika,bio sam na selu-slika,kakio sam na wc-u-slika
16 godina
neaktivan
Pulja kaže...

svi govore da dok se real uigra neće biti jačeg od njega, ali pogledaj malo oni već zajedno treniraju 3-4 mjeseca skoro svaki dan, dokle će se govoriti "dok se real uigra...." dok osvoji neki naslov?

x2 na dan XD

16 godina
neaktivan
Pulja kaže...

Dok se uigra treba jedna sezona. To sam čuo od dosta ljudi a i sam sam istog mišljenja. Ne mogu se oni u par mjeseci uigrati, treba najmanje jedna sezona. I da, teško da je netko rekao da ce biti najjaci kad se uigraju, nego Real kad se uigra trebao bi biti medu najboljim klubovima svijeta, ne nuzno najjaci, to ovisi sve od trenera, formacije i jos stotinu detalja.

16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...
Pulja kaže...

Dok se uigra treba jedna sezona. To sam čuo od dosta ljudi a i sam sam istog mišljenja. Ne mogu se oni u par mjeseci uigrati, treba najmanje jedna sezona. I da, teško da je netko rekao da ce biti najjaci kad se uigraju, nego Real kad se uigra trebao bi biti medu najboljim klubovima svijeta, ne nuzno najjaci, to ovisi sve od trenera, formacije i jos stotinu detalja.

oni se vec dugo dugo dugoooooo uigravaju??

kad ce se oni uigrat uopce?

pa uigravaju se od vremena Beckama

16 godina
Pulja kaže...

Prilagodba na engleski nogomet traje 1-1,5 sezonu, dok mnogi, iako su igračine nikad nit ne uspiju u tome...

Dosta igrača je promijenilo životnu sredinu, klub i suigrače... Ne očekuj da se to može popravit u tjedan dana...

Edit: ako se promijeni samo 1 igrač u početnoj formaciji, dozvoli da treba vremena za privikavanje na tog novog... Njemu samome, a i ostalim desetorici...

Karikiram: Fabregas-van Persie, Messi-Henry, Giggs-Rooney, svi se poznaju i znaju kako koji razmišlja, mogu igrat s povezom preko očiju... A onda ti dođe neki tamo deseti u klub pa ti igraj s njime, a znaš samo kako se zove i koji broj nosi... A kamoli s njih trojicom, četvoricom (odnosno koliko ih je već real doveo sad...)

Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 23:46 (Gunner_V).
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

oni se vec dugo dugo dugoooooo uigravaju??

kad ce se oni uigrat uopce?

pa uigravaju se od vremena Beckama

Ljetni transfer je zavrsio krajem osmog mjeseca.

Znaci oni se uigravaju cijeli deveti mjesec i evo 20 dana ovoga.

To je znaci tek mjesec i pol dana.

Dakle, to nije skoro nista.

Tako da ne znam odakle si izvukao ovo "dugooooo"

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice