Liga prvaka 2009/10

poruka: 444
|
čitano: 49.428
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Owned.

There is no spoon.
14 godina
Liga prvaka 2009/10

Čestitam Interu na pobjedi i jedva čekam novu sezonu!

potpisi su za papke...
16 godina
Liga prvaka 2009/10

Zasluženo Inter!

Sve čestitke

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
16 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Spam pobrisan.

Smirite doživljaje i raspravljajte civilizirano!

World championships: 7, GP started: 255, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,391
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 0:57 (F1-IVO).
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

ČEstitke Interu i sve to, ljudi su i više nego zaslužili, al' opet sam tako tužan što Bayern nije pobjedio. Plač

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

A ono drago mi sto su dobili ali muka mi sto sam igro 0/2 iako sam viko jucer da cu igrat hendikep na interaMršti se

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
RE: Liga prvaka 2009/10

interova tekma - antinogomet.

bayernova tekma - sa 60% lopte u nogama 3 udarca po golu Mršti se

16 godina
nixass kaže...

Nije to Interova tekma nego mourinhova taktika i njegov nacin igre..

Bolje vrabac u ruci nego golub na grani...

Da pojasnim Inter je nakon 38 godina opet bio u finalu lp tj osvoji nakon 45 godina.. Pre veliki ulog da bi igro otvoreno.. a Moratti je zahtjevao na osvajanju iste - pa ti postavi napadacki orijenitiranu taktiku.. + je bilo u igri jedno mjesto u Italiji za lp tj u Njemackoj ovako je Italija zadrzala 4 sudionika u lp + 70 milja u kasi i vise cak

A znalo se da Bayern tesko moze zabit gol ako Inter bude igro malo defanzivnije i to se na kraju pogodilo tocnim..

Dali smo im loptu oni nisu znali sta ce sa njome zabili 2 gola iz kontre i gotova prica..

Mourinho je takav ne voli srljat bezveze i na kraju se ispostavilo da ima pravo..

Sada ode u Real Madrid vec je izjavio da ponovi ovo sta je ponovio u Interu i tako ce biti jedini trener u povijesti koji je to napravio 3 puta znaci ima veliku motivaciju i sve ce napravit da do toga dode a jos jedna velika motivacaija je igrat protiv Barce u lizi..

Forza Inter

Pa ljudi moji da Dinamo ili Hajduk osvoje ligu tj da mogu osvojit ligu prvaka pa uopce se nebi pitali kako je to makar parkirali 10 autobusa pred gol(tada bi oni bili svetinja ili sta vec) a sada tu kenjate o nekakvom antinogometu ako ocete gledat antinogomet samo pratite hrvatsku ligu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 9:48 (toxic).
16 godina
toxic kaže...
nixass kaže...

Da pojasnim Inter je nakon 38 godina opet bio u finalu lp tj osvoji nakon 45 godina.. Pre veliki ulog da bi igro otvoreno.. a Moratti je zahtjevao na osvajanju iste - pa ti postavi napadacki orijenitiranu taktiku.. + je bilo u igri jedno mjesto u Italiji za lp tj u Njemackoj ovako je Italija zadrzala 4 sudionika u lp + 70 milja u kasi i vise cak

A znalo se da Bayern tesko moze zabit gol ako Inter bude igro malo defanzivnije i to se na kraju pogodilo tocnim..

Dali smo im loptu oni nisu znali sta ce sa njome zabili 2 gola iz kontre i gotova prica..

Mourinho je takav ne voli srljat bezveze i na kraju se ispostavilo da ima pravo..

Sada ode u Real Madrid vec je izjavio da ponovi ovo sta je ponovio u Interu i tako ce biti jedini trener u povijesti koji je to napravio 3 puta znaci ima veliku motivaciju i sve ce napravit da do toga dode a jos jedna velika motivacaija je igrat protiv Barce u lizi..

Forza Inter

Pa ljudi moji da Dinamo ili Hajduk osvoje ligu tj da mogu osvojit ligu prvaka pa uopce se nebi pitali kako je to makar parkirali 10 autobusa pred gol(tada bi oni bili svetinja ili sta vec) a sada tu kenjate o nekakvom antinogometu ako ocete gledat antinogomet samo pratite hrvatsku ligu...

Ti hoćeš reći da si jako upućen u nogomet pa bacaš statitstike Cool

Jednostavno je reći, Murinjo je bolji od učitelja

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Inter ima takve igrače da može igrati kako god želi,ali na način na koji igraju je Mourinhova taktika i evo,pokazala se uspješnom protiv Barcelone,a i protiv Bayerna.Mene sada zanima Real slijedeće sezone pod vodstvom Mourinha.

alrighty then
15 godina
dncrmt kaže...

Inter ima takve igrače da može igrati kako god želi,ali na način na koji igraju je Mourinhova taktika i evo,pokazala se uspješnom protiv Barcelone,a i protiv Bayerna.Mene sada zanima Real slijedeće sezone pod vodstvom Mourinha.

Mislim da će sljedeću sezonu biti mlaki jer će se igraći, a i on prilagođavati na njegoa ondosno on na njih. Tek će onu tamo drugu sezonu zablistati kao što je sa interom, prvo će izgraditi moćad kakvu on misli da treba a onda ideu u pohod na ligu prvaka.

Ali opet to su moja nagađanja, a i govorimo o Mourinhu tako da su čuda moguća.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
16 godina
toxic kaže...

sve 5, ali nije gledljivo nimalo..

da su dvije tekme, drukčije bi se igralo.. al opet, dvije tekme u finalu nemaju smisla.. osim u hrvatskom kupu Smijeh

15 godina
Liga prvaka 2009/10

Ma gle inter je igrao konkretno tako da su u tri dodavanja pred golom, dok je bayern pokušao graditi igru ali kolko sam vidio većiu vremena su se dodavali bayernovi branići oko centra igrališta i zato su imali velik posjed lopte i nisu dali niti jedan gol.

Anti nogomet kažeš, ma looool samo ću to reći.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 14:38 (Jack Sparrow).
16 godina
Armor kaže...
toxic kaže...
nixass kaže...

Forza Inter

Ti hoćeš reći da si jako upućen u nogomet pa bacaš statitstike Cool

Jednostavno je reći, Murinjo je bolji od učitelja

Ne, ja sam igro nogomet od mladih pionira u 2.hnl pa sve do seniora...

Drugo navijac Intera sam od kada znam za sebe, pa da bacam statistike o Interu i ono sta govori prezenira cijeli inter

15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

LoL na sve ove mutave komentare.

I opet je dokazao da je najbolji trener danasnjice sada svi koi su kenjali da nije nek se poklope po glavi,Real sljedece godine s njim na celu ufff ne zelim ni misliti sta ce tamo u spaniji napraviti ali vas uvjeravam da nece real igrati zatvoreno kao inter,ma svaka mu cast ne volim inter ali klub koi vodi mourhino moras mu se pokloniti jer on postize rezultate di god dode.

I sada ako s realom osvoji trostruku krunu ili vise posto u spanji ima vise kupova onda ce se pisati u povjest kao najbolji trener svih vremena a da napomenem covjek nema jos ni 50 godinaCool

When you are halfway up,you are always halfway down
14 godina
neaktivan

da sam išo u kladu dobio bih, reko sam još i prije tekme 2-0 za inter.

Inače čestitke Interu, zaista je igrao puno bolje, jednostavno Bayern može biti sretan da nije još više izgubio, makar bi mi više bilo draže da je bayern dobio, ali eto, što je ispalo, ispalo je...

Dompa
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Jedan moj prijatelj je pogodio da ce bit 2-0 i da ce Millito dat gol...

al je ulozio samo 2 kn Smijeh

15 godina
Don Kihoty kaže...

Jel tko primjetio tu reklamu na poluvremenu?

Crno Perje anyone?

(znam da nije original njihova pjesma, ali ovo je njihova izvedba 100%)

Baš me zanima dali je, i koliko Nike platio dozvolu za song...

A još veće pitanje je tko ju im je predložio... U Nike-u sigurno radi netko od naših ljudi,

baš u marketinškom dijelu...

Ma nije to njihova izvedba, to je ova samo možda malo editirana ili ju neko drugi odsvirao za nike:

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 18:54 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Liga prvaka 2009/10

Ljudi gdje je onaj što je bio na utakmici?

Da nam stavi malo slika..

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
16 godina
ulinsky kaže...

Evo pogledaj pa zaključi sam LINK :)

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
15 godina
neaktivan
wyks kaže...
ulinsky kaže...

Ahahah..strašno..

U madridu je sa 70 000 ljudi i razmišlja o modovanju fife   xD

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
16 godina
Liga prvaka 2009/10

Evo malo mojih slika s Finala.

Prepoznati ćete me po crvenim očima, jbg. pili smo dvije noći za redom :).

Kod drugog gola sam se premjestio na Interovu stranu jer ja za gubitnike ne navijam!

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
15 godina
wyks kaže...
ulinsky kaže...

aaaaaaahahahahah najveći fail koji sam vidio u životu, odnosno najuveća razotkrivena laž. Još sad ne mogu vjerovati zašto bi čovjek lagao u vezi tako nečeg i to preko interneta ljudima koje ne pozna.

16 godina
toxic kaže...

Ne, ja sam igro nogomet od mladih pionira u 2.hnl pa sve do seniora...

Drugo navijac Intera sam od kada znam za sebe, pa da bacam statistike o Interu i ono sta govori prezenira cijeli inter

Ja sam se samo šalil, nisi valjda ozbiljno shvatil

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice