Dokle god uspevaju prodati sadržaj, tj dokle god gledamo, biće, makar nam svima bilo bez veze i svi mi gledali isključivo zbog FOMO. Njima je to svejedno.
Kutak za ljubitelje Formule 1
- poruka: 29.899
- |
- čitano: 3.676.924
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Iii naravno da nema penalty za Russela. Šok i nevjerica.
Šteta za Leclerca. Da fajt s Mclarenom bude zanimljiviji.
Kao i za Lewisa, koji nevjerojatan splet okolnosti. Nevjerojatan tajming.
Živo me zanima koji bi postotak grida spucao bolid nakon onakvog power slidea kakav je Max imao hahaha
Njemu bilo dosadno pa da malo začini stvari
Živo me zanima koji bi postotak grida spucao bolid nakon onakvog power slidea kakav je Max imao hahaha
Evo točno sam šokiran.
Ali ako ćemo iskreno, ona kazna Maxu je bila budalaština žešća i bolje da se ne ponovi nikad nikome... za dobrobit formule 1. Što se tiče Maxa, pojeo je on i veća govna od ovoga, pa opet preživio.
Draže mi je što nisu kaznili rus-a... nadam se da neće "new holy cow" biti samo izuzetak.
Evo točno sam šokiran.
Ali ako ćemo iskreno, ona kazna Maxu je bila budalaština žešća i bolje da se ne ponovi nikad nikome... za dobrobit formule 1. Što se tiče Maxa, pojeo je on i veća govna od ovoga, pa opet preživio.
Draže mi je što nisu kaznili rus-a... nadam se da neće "new holy cow" biti samo izuzetak.
Ma da. FIA being FIA.
Neću produljivati ovu raspravu za dobrobit teme.
Ali hvala Bogu da je gotova ova sezona!
Hulkenberg dobio 3-grid penalty zbog obilaženja u pitu.
Ne razumijem zašto se bollard uopće nalazi na onom mjestu. Čemu uopće ti fuckin' bollardi na F1 stazi?
Potpuno očekivano od Verstappena.
A sta ces,takvi su bahati i razmazeni klinci danas :)
R.I.P. FERRARI
1996 - 2024
od iduce godine ste za mene mrtvi, pa cete bolje razmisliti koga zaposljavate kao vozaca
Leclerc odvozena jebena uttka sa P19 na P3 👏👏👏👏
Ham i dalje pokazuje da ima u sebi brzine,bit ce zanimljivo gledat njega i Leclerca sljedecu sezonu u Ferarriu!
Bravo Mclaren!!👏👏👏
Bravo i Charles,odlican napredak napravio
Osobno mi je drago vidit dvi legendarne momčadi na postolju.
Super za McLaren, nakon duge suše.
Montoya, čini mi se, bio u pravu kad je rekao da će Max diveati jer zna da nema što za izgubiti, a McL ima. Samo Oscar nije pustio što cijenim, al onda opet i jako bedasto u zadnjoj trci kad treba potvrditi naslov. Bio bi P3 i bok. Kazna opravdana. Isto kao i za Oscara kasnije. Čarli i Ham su mi djelovali najimpresivnije i bit će svakako popcorn time iduće sezone da vidimo ima li još gladi u Hamsti i kako će Čarli odgovoriti.
Žao mi Sainza, zavrijeđuje bolju ekipu iduće sezone. Bottas nevidljiv, ostaje samo nagađanje da li bi i koliko bio brži u nekoj iole ozbiljnijoj ekipi. Stroll, radi njega 1/20 manje mjesta na gridu, baš truba. Trubetina. Bolji od njega odlaze, neki još bolji ne dolaze. Nek daju Astonu 3 bolida da ne krade mjesto.
Kratki predah, već je prosinac pa uskoro krećemo dalje. Očekujem Mcl, Ferrari i Merc troboj bliži nego ove godine. RB mi se ipak čini u slobodnom padu, previše je bitne ekipe ošlo na čelu s Neweyem, a ova pravila su već ustaljena pa je i za očekivati da se svi zbiju.
I za kraj jako, JAKO bih volio refinement pravila i veću konzistentnost kod sudaca iduće sezone. Da se dopusti muško utrkivanje i granične stvari budu trkači incident, al ako se pretjera - nema +5sec; 10 , 10+stop/go na gore. Da momčadi mogu formalno protestirati, ali da se vozačima manje dopusti naknadno kmečiti i naginjati na bilo koju stranu. U nogometu dobiješ karton ako previše gunđaš.
Max vjezba Hamilton move za sljedecu sezonu. Trebat ce mu jer Red bull pada s performansama.
Sve u svemu zanimljiva utrka za kraj sezone.
Ferrari napreduje, opet ce Hamilton pokupit nesto sto su drugi razvili... ali postoji nada da ce Charles pomesti pod sa njim.
Leclerc je brži, ali Hamilton je bliži Sainzu po načinu utrkivanja. Hamilton je pametniji na dulje staze. Ne volim ga, ali njemu gume ne otkažu u 5 krugova kao LECu kada mu dođe žuta minuta i misli da mora imati 10 flatspotova u 3 kruga.
Jeste svršili s uzimanjem Maxa u svakom postu?
Hvala Bogu da je ovaj putujući cirkus gotov.
Bogaramu dobra sezona.
Sad kad je kalendar za 2025. izašao, jel ide tko nagodinu negdje uživo?
Ja sam već uzeo karte za Spielberg
ja nemam para ni za F1 TV pretplatu,tako da nista
26 dugih godina, ali konačno je tu!
Sjećam se prošlog (tad sam bio klinac i navijao za Ferrari), s dolaskom Kimija sam definitivno prešao na team McL kroz cijelo desetljeće pa pod Whitmarshom i cijelom epopejom s Hondinim motorima izgubio poštovanje, sve do Sainz-Norris nove zore.
Iskreno, stvarno nisam očekivao da ćemo opet tako skoro vidjeti konstruktorski naslov momčadi koja je kupac motora i treba osvjestiti kolko je to big deal - da su toliko temeljito razmontirali tvorničku momčad koja uz to ima i sedmerostrukog svjetskog prvaka za volanom - skoro 30% više bodova. Respect! Extra like za the number of the beast broj bodova.
Moglo je biti i bolje bez nekih početničkih grešaka, ali vidi se da ponovno uče pobjeđivati i boriti se za naslove.
Gasly je 1. F1 vozač ikad da nije napravio nikakvu štetu na bolidu u cijeloj sezoni
Bogaramu dobra sezona.
Hungaroring. Uzeo kartu još u osmom mjesecu. Koliko dodje general admission za Spielberg? Vikend cijeli ili samo utrka?
Bogaramu dobra sezona.
Hungaroring. Uzeo kartu još u osmom mjesecu. Koliko dodje general admission za Spielberg? Vikend cijeli ili samo utrka?
Ne znam koliko dođe GA. Ja sam uzeo Maxovu tribinu između T6-T7. Rekao bih odlično mjesto za vidjeti skoro pola staze.
Ove godine sam bio na ciljnoj ravnini u Hungaroringu i osim benefita da vidiš pit i natkrivene tribine, doživljaj utrke je minimalan. Prolete ispred tebe i vidiš ih 4 sekunde.
Btw. Hungaroring je cijeli raskopan i nastavak je projekta revitalizacije
Dok smo izlazili sa staze u nedjelju, već su se mogli vidjeti strojevi kako pristižu i doslovno tog idućeg ponedjeljka su krenuli radovi.
Gasly je 1. F1 vozač ikad da nije napravio nikakvu štetu na bolidu u cijeloj sezoni
https://www.reddit.com/r/formula1/comments/1ha3cii/the_statistic_about_pierre_gasly_finishing_the/
U Lewis i Bottas mogu slobodno se pridruzit Gaslyu