Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 29.643
|
čitano: 3.614.993
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 mjeseca
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
sudy_freak kaže...
passat kaže...

Verstappen dobiva 5 mjesta u Brazilu jer je promijenio motor. (Zasad samo motor).

E da jos hoce Ferrari, McLaren i Merc biti dobri na kvalifikacijama, pa da malo govno starta tamo negdje od 11+ mjesta, bilo bi top.

Cijela plejada pogrdnih naziva kojim oslovljavate i častite Maxa govori puno više o vama, nego li o ičem drugom.

Budi objektivan što je očigledno teško jer si Maxov fanboy. Tako ne zboriš kad nekolicina isto tako pogrdnim nazivima oslovljava i časti Hamiltona. Jebe se mene i za Maxa i za Lewisa iako priznajem Lewis mi je prihvatljiviji. Vezano uz njegov dolazak u Ferrari. Izgleda da se Ferrari razvija dobro i moguće da je pogodio kao i sa Mercedesom gdje je dobro nanjušio i došao na gotovo. To bi bio događaj... osvoji osmi naslov (iako već ga je zaslužio 2021.) za Ferrari koji mi je onako... vrlo simpatičan, a Ferrari nakon davnog Kimija opet bude na tronu.

16 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Nemoj mi to raditi. Obožavam Ferrari od sredine 90ih, ali ne Hamilton. Bilo tko drugi. Leclerc može.

2 mjeseca
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1

Bitan je bolid. Nebitno tko ga vozi. Ipak mislim da Leclerc nije materijal Hamiltonovog kalibra.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice