Ovo je Perezova najbolja staza. Zato i izgledao tako.
Max je opet bio jedno mjesto iza Landa, i to mu je sve što treba radit do kraja sezone...
Iako se ja kao mclarenovac nadam da će se naugrati sve više i više ljudi između njih dvoje :-D
Ovo je Perezova najbolja staza. Zato i izgledao tako.
Max je opet bio jedno mjesto iza Landa, i to mu je sve što treba radit do kraja sezone...
Iako se ja kao mclarenovac nadam da će se naugrati sve više i više ljudi između njih dvoje :-D
Mene fascinira Maxov pad, od nedodirljivog u zadnje dvije sezone + početak ove da bi na kraju sad i Perez bio brži od njega.
Perez je bio brži jednu trku od milijun i sad kažeš da je Perez brži?? Što se tu ima komentirati.
Najbolji ikada? Michael Schumacher. Kakav Lewis, Max i slični bakrači. Nakon Schumachera najbliže je bio Alonso.
Alonso?! Iza tog lika trava ne raste zbog lošeg karaktera, a i nije bio nešto naročito uspješan pa ga nema ni među deset najboljih. Inače GOAT teme su bespredmetne jer su uvijek neobjektivne i uglavnom se zaboravlja na stare prvake. Recimo... zašto Fangio ne bi bio na vrhu? Ima najveći postotak pobjeda i pole positiona od svih. Počeo je s F1 tek u svojim kasnim 30-ima, pa je tu bio i rat, pa znamo da su bolidi tog doba bili skoro sarkofazi na kotačima, vozio je F1 tek desetak godina... Olako se zaboravljaju ti stari asovi. Svi žale za Sennom, a zaboravlja se Jim Clark koji je bio sigurno jači vozač, a skončao je nažalost na isti način.
Kako nema rasprave? Uvijek će biti rasprave jer nikad neće biti konsenzusa oko toga. Eto... moj poredak je Fangio, Clark, Schumacher.
Lauda i Prost, također.
zato i ovi panjevi predvidaju da ce od iduce trke rb ponovno biti konkurentan, jer ce ubiti konkurenciju da bi se vratili u domenu maxa
"Sve je po pravilima, ali ipak promenite..."
nije baš sve po pravilima.
Koliko sam razumeo, postoji propisani test i standard koji krilo mora zadovoljiti, i ono to sve zadovoljava.
Koliko sam razumeo, postoji propisani test i standard koji krilo mora zadovoljiti, i ono to sve zadovoljava.
ne zadovoljava jer se taj mini drs savija u neki manjim kutovima di se ne bi smjelo savijat i zato su im ga zabranili.
Ferrariju to ništa ne znači jer oni kad su u prilici nešto ozbiljnije osvojit uvijek za seru kao i danas.
PiAsTri je bOljI, NoRriS ne pOdNosI prItISak.
Jedna utrka ne čini vozača prvaka. Norris je danas super sutra na startu kad mu Verstapne zapuše za vratom šasne su 50/50 da će usrat utrku. Danas je sve ovisilo o gumama tako će biti i sutra.
Piastri je podbacio, Max je izvukao maksimum iako je nekoliko puta majstorski izbjegao kršenje u zid.
Sutra bi moglo biti svega na startu i tu čak ne mislim na Landa i Maxa već bi Hamilton mogao zasoliti čorbu iz drugog reda.
Moguće je i da oba Ferrarija završe utrku u prvom zavoju.
Moguće je da Hamilton i Verstappen uđu u problem. Lewis je na bržoj strani.
Bogami osim par struganja zida Norris odvozio dobro.
Mclaren izgleda nedodirljivo. Bit će intersatno do kraja. Ferrari umanjio štetu koliko je mogao, Mercedes uzeo ono kaj su drugi rasipali a Max pokazao da se ne da. Na kraju mu je Ricciardo više doprinjeo za WDC nego Perez. Bravo za Hulka i Alonsa koji si uzeli maksimum.
Norris dominantan, Piastri debelo podbacio zbog loših kvalifikacija.
Max izvukao maksimum i može biti presretan rezultatom, Perez se poslije kratkog bljeska na prethodnoj utrci vratio na svoj očajan nivo.
Ostali se borili za mrvice i nisu bili ni blizu da priđu podijumu.
Sve u svemu odličan rezultat za Landa, Mclaren može biti razočaran jer su trebali uzeti 1-2.
Nadam se da će Piastri u Austinu biti dosta bolji jer je više njegov tip staze.
Mclaren +41
Lando -52
Još 6 utrka i 3 sprinta, Mclaren je u dobroj poziciji, a Lando ako ovako nastavi dajem mu 50/50 šansu za titulu.
Teoretski, šest trka do kraja s ovakvim poretkom imamo Norrisa na -10 i to bez bodova za najbrži krug, a tu su još tri sprinta pa s istim poretkom imamo Norrisa na -7. S druge strane 52 boda prednosti šest trka prije kraja i dalje izgleda previše, ali s jednim Maxovim DNF sve to dovodi u neizvjesnost s vrlo izvjesnim ishodom, Norrisovom titulom.
Zaboravio si Oscara koji ima brži bolid isto,a ni Ferrari nije sporiji od RB a i Mercedes se nešto pita. Max u trkama prije ove nije bio drugi btw
Više je u ovoj jednoj utrci Daniel pomogao Maxu, nego u cijeloj sezoni Piastri Norrisu.
Neće Lando do naslova. Ova sezona mu je trening. Ova sezona je da se osjete pobjede, da se vidi kakav je pritisak borbe za naslov.