Kutak za ljubitelje Formule 1
- poruka: 30.318
- |
- čitano: 3.882.022
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisu delili nego štednja (nema ju rezervniih dijelova za popraviti) , a Albon je bolji od Sargeant, upitno do kada će biti u Wiliamsu.
Nisu delili nego štednja (nema ju rezervniih dijelova za popraviti) , a Albon je bolji od Sargeant, upitno do kada će biti u Wiliamsu.
Nije to poenta. Ako se nema neka izađu iz F1, ima drugi bogatiji koji bi mogli ući.
Tsunoda je počeo isto tako (Honda je tražila japanskog vozača), ali u ovoj sezoni izvlači maksimum iz RB-a.
Zhou je dofurao brdo para Sauberu, ali kao i Tsunoda, ima talenta i dosta dobro vozi.
A ovo da Williams treba izaći iz F1 ako nema para za nekog tko ima je glupost svjetskih razmjera kakvu dugo vremena nisam pročitao. Andretti je htio ući u F1, pa ga nisu pustili.
Nije to poenta. Ako se nema neka izađu iz F1, ima drugi bogatiji koji bi mogli ući.
Ti si ostao zaključan u nekom drugom vremenu?
Možda kad si zadnji put provjeravao FIA dozvoljava korištenje rezervnog bolida po svakom vozaču. Ne!
Opet fulali ste ceo fudbal.
Nije dozvoljen rezervni bolid, ali mogu imati rezervnu šasiju i zamijeniti je.
I sam šef Williamsa je rekao da je to što nisu imali rezervnu šasiju neprihvatljivo i da moraju ubrzati restruktuiaranje tima.
Kaže da je bio u nevjerici kada tek došao u Williams i vidio da za praćenje i evidenciju dijelova koriste Excel tabele...
Nije dozvoljen rezervni bolid, ali mogu imati rezervnu šasiju i zamijeniti je.
I sam šef Williamsa je rekao da je to što nisu imali rezervnu šasiju neprihvatljivo i da moraju ubrzati restruktuiaranje tima.
Kaže da je bio u nevjerici kada tek došao u Williams i vidio da za praćenje i evidenciju dijelova koriste Excel tabele...
Captain Obvious to rescure.
Znam, ali nisi razumio moju misao.
Uglavnom da, Wolves geek takav kakav je će sigurno u pozitivnom smislu promijeniti Williams.
Učio je u Mercedesu i pekao zanat. Samo mu treba ipak dati vremena da uspije to napravit.
Da još nitko nije prokomentirao dvostruki pole position Ferraria, ali i odustajanje Verstapena
?!?!

Većina ljudi nisu niti pogledali trku. Ja sam se probudio u 7 sati i preko F1tv gledao utrku bez znanja o tome što se dogodilo u 5 sati.
ja sam gledao skracenu snimku oko 9 na sky f1
mogao bi tako i iduce utrke,manje mi zao potresenog vremena
a nis,odustajanje maxa,pobjeda sainza i sudar russella... nis zanimljivog...
Kako je krenilo mislio sam da će biti zanimljivija utrka ali dobro. Tsunoda bi lagano mogao poslati Rica u penziju ove sezone.
Da još nitko nije prokomentirao dvostruki pole position Ferraria, ali i odustajanje Verstapena
?!?!
Valjda dvostruku pobjedu, pole je juče osvojio Max.
Mada mi ni pojam dvostruka pobjeda nije baš najsretniji kao opis za osvojeno prvo i drugo mjesto jer je pobjednik samo jedan.
A Maxovo odustajanje je jedino zanimljivo jer lik nije imao odustajanje već pune dvije godine od Australije 2022.
Otkazala zadnja desna kočnica, dešava se.
Alonso je dobio kaznu nakon utrke i pao je na 8. poziciju.
Najzanimljiviji reziltati su Strolovo 6. mjesto, Yukijevo 7. i dva Haasa u bodovima mada je tome doprinijelo što su Max i dva Mercedesa odustali.
Koje sranje s 20sec kaznom za Alonsa, pa tako se normalno vozilo, pripremiš si sporiji ulaz, ideš brže van. Koliko puta je bilo isto MSC/ALO, pogotovo Imola pa je sve bilo ok. Dakle vozi se u eri princeza, moraš dati žmigavac kad se braniš... Navodno je Herbert kumovao odluci.
Schumacher bi se na ovo nasmijao. On bi se branio bejzolskom palicom ako treba, a ovi propadnu od zavjetrine.
Napokon 1 i 2 ..bez obzira na Maxovo odustajanje Sainz je imao dosta brz bolid danas ,,uglavno vrlo dobar vikend za nas navijace Ferraria!!Russel opet greskica koja se skupo placa!

Nema više utrkivanja, samo plač da bi se dobila pozicija.

Linija je sada bitna jer je nekoć bio šljunak pored "ceste", a sada je još 300 metara asfalta i namjerno širenje staze se isplati.
Što se tiče utrkivanja, tu se slažem. Nemaju cojones.
Linija je sada bitna jer je nekoć bio šljunak pored "ceste", a sada je još 300 metara asfalta i namjerno širenje staze se isplati.
Hehe, što bi se reklo "vratite nam šljunak da ne brinete o crtama".
Otkazana utrka F1 u Japanu. Valjda neki monsun zajebo sve.

prvi aprli,ne nasjedaj :)
Nisam nasjeo na i jednu foru u zadnjih 20 godina. Znam da je prvi travanj, a ljudi su očiti.
Zanimljiva odluka sudaca da kazne RUS-a samo sa 5k$ za unsafe relase... ajmoooo
Trka završila, nitko ni bu, ni be... Već postalo dosadno?
Pa, evo, nek se nađe, konačni poredak GP Japana:
1. Max Verstappen (26pts)
2. Sergio Perez (18)
3. Carlos Sainz (15)
4. Charles Leclerc (12)
5. Lando Norris (10)
6. Fernando Alonso (8)
7. George Russell (6)
8. Oscar Piastri (4)
9. Lewis Hamilton (2)
10. Yuki Tsunoda (1)
11. Nico Hulkenberg
12. Lance Stroll
13. Kevin Magnussen
14. Valtteri Bottas
15. Esteban Ocon
16. Pierre Gasly
17. Logan Sargeant
DNF - Zhoy Guanyu, Daniel Ricciardo, Alexander Albon
Trka završila, nitko ni bu, ni be... Već postalo dosadno?
Neki se možda ponadali prerano pa ih polio hladan tuš.
Pa iskreno da ne sheram f1tv s frendicom ne bih ni gledao, tj. dao lovu. Čak i Suzuka koju volim, malo je dosadnjikavo xD Mislio sam se naviknuti na "WEC" pristup trkama (gorivo, gume...), ali da se barem neštooo desi naprijed. Max negdje tamo u Formuli 0, osrednji Perez laganini iza njega i to je to. Znam da će ljudi reći kako je iza zanimljivo; zna biti, al ne gledam da bih uživao kako se Bottas i *umetni vozača* povremeno obiđu s DRS-om ili jer jedan ima nove gume dok drugi već starije
Preživjeti i nadati se boljoj 2026.; ovo s budžetom ispada jako oštar dvosjekli... Jer s druge strane nitko ne može od ovih iza napraviti mega skok jer to košta. Opet pitanje da li bi uspjeli jer bi i RBR imao love.