Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.318
|
čitano: 3.882.022
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Kutak za ljubitelje Formule 1

Koja glupost, lik sjebe svoj bolid i onda mu daju drugi od kolege jer su nesposobni debili.

15 godina
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1

Nisu delili nego štednja (nema ju rezervniih dijelova za popraviti) , a Albon je bolji od Sargeant, upitno do kada će biti u Wiliamsu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2024 21:14 (T-bone's).
15 godina
protjeran
T-bone's kaže...

Nisu delili nego štednja (nema ju rezervniih dijelova za popraviti) , a Albon je bolji od Sargeant, upitno do kada će biti u Wiliamsu.

Nije to poenta. Ako se nema neka izađu iz F1, ima drugi bogatiji koji bi mogli ući.

8 godina
Sargeant ostaje u Williamsu dok ne dođe vozač sa sponzorima koji imaju više novaca od Sargeantovih. Žalosno, ali istinito.

Tsunoda je počeo isto tako (Honda je tražila japanskog vozača), ali u ovoj sezoni izvlači maksimum iz RB-a.

Zhou je dofurao brdo para Sauberu, ali kao i Tsunoda, ima talenta i dosta dobro vozi.

A ovo da Williams treba izaći iz F1 ako nema para za nekog tko ima je glupost svjetskih razmjera kakvu dugo vremena nisam pročitao. Andretti je htio ući u F1, pa ga nisu pustili.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2024 13:20 (robogo).
14 godina
x18x05x kaže...
T-bone's kaže...

Nije to poenta. Ako se nema neka izađu iz F1, ima drugi bogatiji koji bi mogli ući.

Ti si ostao zaključan u nekom drugom vremenu?

Možda kad si zadnji put provjeravao FIA dozvoljava korištenje rezervnog bolida po svakom vozaču. Ne!

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
15 godina
protjeran

Opet fulali ste ceo fudbal. 

17 godina

Nije dozvoljen rezervni bolid, ali mogu imati rezervnu šasiju i zamijeniti je.

I sam šef Williamsa je rekao da je to što nisu imali rezervnu šasiju neprihvatljivo i da moraju ubrzati restruktuiaranje tima.

Kaže da je bio u nevjerici kada tek došao u Williams i vidio da za praćenje i evidenciju dijelova koriste Excel tabele...

14 godina
Widowmaker kaže...

Nije dozvoljen rezervni bolid, ali mogu imati rezervnu šasiju i zamijeniti je.

I sam šef Williamsa je rekao da je to što nisu imali rezervnu šasiju neprihvatljivo i da moraju ubrzati restruktuiaranje tima.

Kaže da je bio u nevjerici kada tek došao u Williams i vidio da za praćenje i evidenciju dijelova koriste Excel tabele...

Captain Obvious to rescure.

Znam, ali nisi razumio moju misao.

Uglavnom da, Wolves geek takav kakav je će sigurno u pozitivnom smislu promijeniti Williams.
Učio je u Mercedesu i pekao zanat. Samo mu treba ipak dati vremena da uspije to napravit.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
14 godina

Da još nitko nije prokomentirao dvostruki pole position Ferraria, ali i odustajanje Verstapena  ?!?! 

ATJ Lučko
17 godina

Većina ljudi nisu niti pogledali trku. Ja sam se probudio u 7 sati i preko F1tv gledao utrku bez znanja o tome što se dogodilo u 5 sati.

16 godina

ja sam gledao skracenu snimku oko 9 na sky f1

mogao bi tako i iduce utrke,manje mi zao potresenog vremena 

a nis,odustajanje maxa,pobjeda sainza i sudar russella... nis zanimljivog...

...potpis nije potreban...
15 godina

Kako je krenilo mislio sam da će biti zanimljivija utrka ali dobro. Tsunoda bi lagano mogao poslati Rica u penziju ove sezone.

17 godina
ATJLučko kaže...

Da još nitko nije prokomentirao dvostruki pole position Ferraria, ali i odustajanje Verstapena  ?!?! 

Valjda dvostruku pobjedu, pole je juče osvojio Max.

Mada mi ni pojam dvostruka pobjeda nije baš najsretniji kao opis za osvojeno prvo i drugo mjesto jer je pobjednik samo jedan.

A Maxovo odustajanje je jedino zanimljivo jer lik nije imao odustajanje već pune dvije godine od Australije 2022.

Otkazala zadnja desna kočnica, dešava se.

Alonso je dobio kaznu nakon utrke i pao je na 8. poziciju.

Najzanimljiviji reziltati su Strolovo 6. mjesto, Yukijevo 7. i dva Haasa u bodovima mada je tome doprinijelo što su Max i dva Mercedesa odustali.

17 godina

Koje sranje s 20sec kaznom za Alonsa, pa tako se normalno vozilo, pripremiš si sporiji ulaz, ideš brže van. Koliko puta je bilo isto MSC/ALO, pogotovo Imola pa je sve bilo ok. Dakle vozi se u eri princeza, moraš dati žmigavac kad se braniš... Navodno je Herbert kumovao odluci.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
17 godina

Schumacher bi se na ovo nasmijao. On bi se branio bejzolskom palicom ako treba, a ovi propadnu od zavjetrine.

13 godina

Napokon 1 i 2 ..bez obzira na Maxovo odustajanje Sainz je imao dosta brz bolid danas ,,uglavno vrlo dobar vikend za nas navijace Ferraria!!Russel opet greskica koja se skupo placa!

AUDIOFIL
13 godina
Tek sad vidjeh da je Alonso popusija 20 sekundi..joj kakvi debili sa debilnima odlukama..maFIA..
AUDIOFIL
15 godina
protjeran

Nema više utrkivanja, samo plač da bi se dobila pozicija. 

9 godina
I brojanje tko je koliko puta presao bijelu liniju gdje se racuna, koja smijurija nastaje od F1... :D
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
17 godina

Linija je sada bitna jer je nekoć bio šljunak pored "ceste", a sada je još 300 metara asfalta i namjerno širenje staze se isplati.

Što se tiče utrkivanja, tu se slažem. Nemaju cojones.

16 godina
Korny1603987 kaže...

Linija je sada bitna jer je nekoć bio šljunak pored "ceste", a sada je još 300 metara asfalta i namjerno širenje staze se isplati.

Hehe, što bi se reklo "vratite nam šljunak da ne brinete o crtama".

15 godina
protjeran

G. R. 

15 godina
protjeran

Otkazana utrka F1 u Japanu. Valjda neki monsun zajebo sve. 

15 godina
Izvor?
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
16 godina

prvi aprli,ne nasjedaj :)

...potpis nije potreban...
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2024 18:34 (DaNiTo).
17 godina

Nisam nasjeo na i jednu foru u zadnjih 20 godina. Znam da je prvi travanj, a ljudi su očiti.

10 godina

Zanimljiva odluka sudaca da kazne RUS-a samo sa 5k$ za unsafe relase... ajmoooo

17 godina
moderator

Trka završila, nitko ni bu, ni be... Već postalo dosadno?

Pa, evo, nek se nađe, konačni poredak GP Japana:

1. Max Verstappen (26pts)

2. Sergio Perez (18)

3. Carlos Sainz (15)

4. Charles Leclerc (12)

5. Lando Norris (10)

6. Fernando Alonso (8)

7. George Russell (6)

8. Oscar Piastri (4)

9. Lewis Hamilton (2)

10. Yuki Tsunoda (1)

11. Nico Hulkenberg

12. Lance Stroll

13. Kevin Magnussen

14. Valtteri Bottas

15. Esteban Ocon

16. Pierre Gasly

17. Logan Sargeant

DNF - Zhoy Guanyu, Daniel Ricciardo, Alexander Albon

...
14 godina
Miro kaže...

Trka završila, nitko ni bu, ni be... Već postalo dosadno?

Neki se možda ponadali prerano pa ih polio hladan tuš.

17 godina

Pa iskreno da ne sheram f1tv s frendicom ne bih ni gledao, tj. dao lovu. Čak i Suzuka koju volim, malo je dosadnjikavo xD Mislio sam se naviknuti na "WEC" pristup trkama (gorivo, gume...), ali da se barem neštooo desi naprijed. Max negdje tamo u Formuli 0, osrednji Perez laganini iza njega i to je to. Znam da će ljudi reći kako je iza zanimljivo; zna biti, al ne gledam da bih uživao kako se Bottas i  *umetni vozača* povremeno obiđu s DRS-om ili jer jedan ima nove gume dok drugi već starije

Preživjeti i nadati se boljoj 2026.; ovo s budžetom ispada jako oštar dvosjekli... Jer s druge strane nitko ne može od ovih iza napraviti mega skok jer to košta. Opet pitanje da li bi uspjeli jer bi i RBR imao love.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice