Problem je po meni, što se "navijači" i "Mamićevci" natječete tko će biti veće đubre.
Mamić uveo da se mora s osobnom ući na stadion, i uveo kamere na sjever, ajmo masovni prosvjed. Engleska to uvela "96.
Kažete da je nemoguće bez pravih navijača, i bez baklji, i topovskih udara i sličnog.
Uzimte opet neku ligu petice, normalni navijači, koje dolaze gledati nogomet, a ne tko sjedi u loži.
Što se mene tiče, može i gospodin Sanader zajedno sa Hitlerom biti u loži, ako je utakmica koja me zanima, ja ću je ići gledati.
opet nepoznavanje gradiva, nije problem šta je mamić uvea osobne i kamere, to ima i na poljudu i to je skroz normalna stvar..
problem je šta je mamić uvea crne liste, koje se pune na račun tih osobni, tako što se zbraja koje na koji ulaz ušao i odakle šta vikao, te više nemože ući na sljedeće utakmice na neograničen rok, tako da ogroman broj navijača ne može na stadion samo zato što se ne slaže sa upravom..
isto tako dinamo je navodono udruga građana, ali vjerojatno jedina udruga čiji članovi mogu biti samo odabrani koji se sami između sebe biraju na pozicijama u klubu, tako da je to zatvoreni krug..
onda ovo da je u ligama petice sve bajno je još jedno nepoznavanje gradiva, jer ne pratiš navijačku scenu, i nemam vremena nabrajat ti primjere a ima ih koliko hočeš..
mislin debilno mi je uopće nabrajat koliko tu problema ima, a ti to svedeš u tri crte jer nije tvoja stvar, i ubiti te ne zanima, nego si opijen nekim falšim kultom reprezentacije
Ne znam dali vi shvaćate, ali u slučaju da nas se izbaci sa sljedeća dva velika natjecanja, a to je moguće s obzirom na naš dosje, vi ste ODGOVORNI za to da jedan golman kao Subašić, koji umire za repku, koji je godinama nepravedno bio zamjena Pletikosi, nikad neće braniti ni jedne utakmice za Hrvatsku reprezentaciju na velikom natjecanju! Da ćete praktički oprostiti Modrića od reprezentacije, Ćarlia, Shifu; da u najboljim nogometnim godinama neće moći igrati za repku, kao što je recimo Perišić, Rakitić, Manđukić, a da ne spominjem koliko će propustit neki mladi klinci, kao što je recimo Pjaca, Kovačić, Leovac, Vrsaljko, Ćorić, Kramarić i mnogi drugi.
e i pa šta sad, i ryan giggs nikad nije igra na nijednom prvenstvu, i veći je igrač od njih svih skupa..
igrači također snose odgovornost za ovakvo stanje, jer ne žele o njemu uopće govorit, jer ako progovore letit će ća ili ih jednostavno nije briga, jer brišu guzicu eurima, a koju godnu prije su se vozali po gepecima kako bi trasnfer dogovrili
Ja jednostavno ne razumijem taj mentalni sklop, ako meni nešto ne odgovara, zašto da to uništavam tolikom broju ljudi.
Ako ja ne volim bug forum, ajmo ga cijelog uništit ddos napadima. Postoji milion situacija kad mi se neke stvari nisu sviđale koje je Bug radio (prčkanje sa tu td, micanje oglasnika sa foruma i sl.), ali to ne znači da sam odlučio uništit bug i u jednoj situaciji.
Malo je čudna usporedba, ali stoji. Ja idem gledati hrvatsku jer je to zemlja za koju navijam, i navijam od srca. A tko će igrati, zaboli me ona stvar.
Nit ja imam šta od toga što umjesto Vrsaljka igra srna, niti što igra olić iako je Pjaca za njega već 2 godine mlazni avion (ne mislim brz, već čovjek je igrač i pol).
uspoređivanje dizajna jednog foruma i kriminalni radnji društvu..neman komentara
Ovaj što traži način na koji se boriti:
Referendum, i udri. Ako ti kažeš da se 90% ljudi gadi ta ganitura, i da rade nepošteno, onda to nije nikakav problem na referendumu napravit.
Nas je 4 i pol miliona, neće ti sigurno biti problem nabavit dovoljno potpisa.
Probali su ovi iz "zajedno za dinamo" pa su pokupili zid jer nisu imali odgovor na jednostavno pitanje.
Što ako Mamić ode iz Dinama, koji je plan daljenjeg razvoja, i funkcijoniranja Dinama.
Što će 4 nogometaša, koja zajedno ne mogu sastavit 3 smislne rečenice, vodit klub koji godišnje zaradi milione na transferima.
Dajte više prestanite forsirati tu politiku da samo bivši nogometaši mogu biti kompetentni za vodit nešto. Nek se složi tim ljudi sa jasnom idejom kako dalje, pa ćete vidjeti kako će oni lako doći gore.
Problem je što je njihova politika uglavnom "kad mi dođemo, onda ćemo vidjeti što ćemo" Prvo vi nas stavite na vlast, pa ćemo onda odlučit što radit.
I onda će doći na vlast, i 3 godine se čudit papirima od prethodnika.
Eto vam jedan Hajduk, kad su kupili Kranjičara, imali su 80 miliona na računu nakon transfera. Danas dug 60 mil. Znaći u deset godina, spiskali skoro 150 miliona, a Dinamo prvak 10 godina za redom.
referendum u vezi čega? da li sam da zdravko mamić ode iz nogometa? i on bi nakon toga kao samovoljno trebao otići? wtf?
pričati o hajduku prije 10 godina i hajduku danas su dvi različite stvari, kriminalno politički hajduk gdje su se igrači dovodili šakom i kapom, kupovala prvenstva i slično te današnji hajduk očišćen od svega toga..
i draži mi je ovakav hajduk nego prijašnji, što se mene tiće nek igra i prvu županijsku ali samo da je sve transparentno i pošteno
o dinamova budučnost me ne interesira previše..
I još za kraj kad vidim ovo "igraju igrači Dinama i nitko više" Pa šti bi trebao pozvati nekoga tko je loš, samo zato što je iz Hajduka?
Pa ponovit ću, vidim da me nitko za to nije citirao, pola Italije je Juventus. Pa čak je i Conte rekao da je u drugom poluvremenu promjenio formaciju jer više odgovara igračima juventusa
Zamislite što bi se dogodilo da je Kovač rekao da je na poluvremenu promjenio formaciju zato što bi to više odgovaralo igračima Dinama.
Pa sutra bi pola dalmacije bile u prosvjedima. Što se tiče ekipe iz rijeke, slažem se, Leovac i Tomečak su trebali zamjenit pranjića i olića prije tri godine, problem je isti kao i kod Srne i Pletikose (oni ne žele otići, a kovač ih ne želi otjerati jer su mu frendovi)...
i opet ko je igdi napisa da igraju samo purgeri ili uopće da triba neko iz hajduka igrat
nije mi jasno da nekome odgovara društvo u kojem je kriminal normalna stvar i ne želi da se išta poduzme i svezi toga, jer eto nebi moga gledat reprezentaciju koja nema apsolutno nikakvog uspjeha od 1998.