Sretno vam bilo , trebart ce vam srece :)
GNK Dinamo Zagreb
- poruka: 4.399
- |
- čitano: 842.176
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
X na listiću, idemo protiv svih, THIS IS DINAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ofc, na listiću gdje sam stavio da će ronaldo dati gol, pa ono
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CzDDjf13_sQ
može li niže meni ovo djeluje baš ponižavajuće
Ak ne uspiju ko nogometaši, barem mogu glumiti u "Krv nije voda" serijalu.
Evo i članak: http://sportske.jutarnji.hr/presedan-u-svijetu-nogometa-mateo-kovacic-i-modra-svlacionica-odlucili-stvoriti-navijaca-od-milijun-kuna-/1057892/
Mislim kupovat gledatelje . Hajduk mi na ovakvoj utakmici napunija 2 poljuda da ima mista. A još Split ima 5 put manje stanovnika.
Naravno da bi kad su zadnji put u ligi prvaka bili pred 100 godina, a i njima nije na čelu kluba diktator.
bruka najsmiješnije je to što neće napuniti stadion.tako da će sve to ispasti jadno i smiješno
bruka najsmiješnije je to što neće napuniti stadion.tako da će sve to ispasti jadno i smiješno
Još bolje da nitko ne dođe. Evo nas tu par se dogovorimo, samo mi dođemo i podijelimo pare
Znaci maksimir ima mjesta za 38168 gledatelja prosjecna cijena karte je 280 kn 38168*280=10687040 kn znaci ne ipak se ne isplati sam kupit sve karte i doci gledat tekmu
Aha, recimo da je cijena prosječne karte za tekmu sa PSG-om 300kn, da je na prošloj utakmici, bilo nešto manje od 5000 gledatelja.
Uzmimo u obzir da su svi kupili kartu, a zna se da ih je 20% doblio besplatno...
Ok, sad lagana matematika: koliko će dinamo zaraditi od prodaje ulaznica u dvije utakmice:
Prošla tekma:
5000 (prodanih ulaznica) * 300kn (cijena prosječne karte) = 1 500 000 = Milijun i pol kuna
Sljedeća tekma, pun stadio, milion jednom navijaču:
30 000 (pretpostavka pun stadion) * 300kn (cijena prosječne karte) = 9 000 000 = Devet miliona kuna.
Dakle, čak i kad se odbije ovih milion, dinamo će zaraditi 6.5 miliona kuna više.
Dobar pokušaj, međutim, ljudi nisu (uglavnom) ovce
Kad bi Mamić rekao da će za te pare, i za ostale pare od LP fondova, kupiti 2 Značajna pojačanja, a ne neke klince, dedeke, i neprovjerene strance, onda bi i otišao na tekmu, ovako...
Halilović u 94-oj fino loba golmana u 1 na 1 situaciji kao da već godinama igra. Svaka čast .
Halilović u 94-oj fino loba golmana u 1 na 1 situaciji kao da već godinama igra. Svaka čast .
Pa i igra vjerovatno od svoje pete.
Pa i igra vjerovatno od svoje pete.
Čestitam, ti si jedini koji nije skužio što sam htio reći.
Slažem se a za Dinamo sam:)
Nemoj hendikep, nikad neznaš, kako su protiv reala prošle godine primili samo 1 gol.
Stavi na dvojku 500-600 kn i siguran ti je dobitak.
Svi bi se kladili da je dobitak siguran...
Moguće, ali isto su rekli i za Ronalda.
našao sam ja jedan bolji - HRT2
Lajk
Na dva listica, na jednom da ce "samo" izgubiti, a u drugom da gubi sa 2 ili vise... Soo.....
Phhhh, samo da ne padne neki rekord i ja zadovoljan.
Što se tiče Vide u sredini mislim da može odigrati dobro tu poziciju čak mislim da će mu to biti buduća pozicija možda, poliventan igrač, zašto ne.
Na jednom listicu me real zajeba za cca. 300 kuna, a na drugom real, milan za 2300
Mene baš zanima kak izgleda taj Dinamov trening, katastrofa od igre, pogotovo napad koji je NULA! Ajd prvih 20 minuta su igrali više nego dobro i to samo zato što su još mogli trčat, posle toga nula bodova!
ali to je istina!
Ovog Halilovića treba od prve minute igrat, igra mi 3 minute i napravi bolje dodavanje nego svi igrači u 90 min.
Ma ovaj Čaćić je smiurija od trenera...Vida u vezi, Ibanez kao neki ofenzivni bočni. Pa ne može se eksperimentirat u Ligi prvaka, za to ima pašnjake HNL-a.
Još ću samo spomenit da se što prije trebaju rješit Ibaneza, dečko ima odlične fizičke predispozicije, i za HNL je više nego dobar, al kad treba malo glavom igrati izgubi se brzo. Svaki dobri izlazak Dinama iz obrane bi on usrao ako bi došla do njega lopta.
Cijela njihova igra nije za Europu ali mora se reći da su se poboljšali gledajući njihove prijašnje utakmice što je pozitivno. Doduše, da je PSG trčao malo više i da su igrali agresivnije bio bi potop u ZG. Gol sa ovakvim očajnim napadom neće nikada zabiti a kamo li pobijediti. Jedino što sam se nadao je da će Halilović ući barem 15-20 min prije kraja...