GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.395
|
čitano: 840.033
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb

Hehe

Svaka čast dečkima i Bjelici koji se već sad višestruko isplatio. Pjaca odigrao za desetku, šteta za te njegove oscilacije i nadam se da će sve česće ovako igrati. Kule

Sad se sve ozbiljnije može pričati o prelasku skupine. Protiv Arsenala, Dortmunda i Milana je svaki bod jackpot ali utakmica sezone je protiv Celtica na Maximiru, nadam se da ona dva izgubljena boda protiv Monaca neće biti ključna.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2024 20:57 (vrinho).
10 godina
Ovaj format LP savrseno odgovara dinamu, vise protivnika po mjeri i veca mogucnost pobijede i zarade.
Oteti bodove još Celticu, a protiv ostalih kako bude. 7 bodova je vec tu i Dinamo je na pragu da igra razigravanje za osminu finala.
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

16 godina
GNK Dinamo Zagreb

Tri velika boda. Rezultat djeluje dosta moćno, igra malo manje. Do našeg trećeg gola je izgledalo kao neizvjesna utakmica, dosta lako su preskakali našu prvu liniju presinga, ali koliko Slovan može griješiti u obrani to je čudo. Naravno ne treba ništa oduzeti od sjajne predstave Pjace i Kulenovića.

Manje dojmljivo nego protiv Monaca ili Salzburga, no sa velikih 7 bodova nakon prve 4 tekme rekao bih da smo premašili sva očekivanja. Naći se ispred Reala, Milana, Bayerna, Atletica nije mala stvar. 

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Sreća je malo i raspored utakmica pa je Dinamo imao dosad lakši dio (osim Bayerna) i fino to iskoristio s zalihom bodova ali slijedi pakao dalje. Jučer me također brinulo kako ovi lako dolaze do šesnaesterca i kako se stoji daleko od igrača ali u puno utakmica ove sezone im je to boljka, to moraju popraviti ili se neće lijepo provesti protiv Arsenala, Milana i Dortmunda.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
3 godine
GNK Dinamo Zagreb

Svakako, čestitke Dinamu na pobjedi, od ljutog rivala Hajdukovca. 

合氣道
13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Aktualna

13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Dobro je što je sinoć Milan pobijedio Real, te sada ima 6 bodova.
Sada igraju dvije lakše utakmice protiv Slovana i Zvezde i tu bi morali osigurati još 6 bodova.
Treću igra doma protiv Girone i bilo bi odlično za nas i da tu dobije
Zadnju dolaze nama, a pošto samo tri dana kasnije igraju derbi protiv Intera, možda dođu u ZG u kombiniranom sastavu 

11 godina
GNK Dinamo Zagreb

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Prema simulaciji na temelju ELO ratinga nakon kompletnog 4. kola Dinamo ima šanse za prolaz 53,15%. 
Sa 7 ili 8 bodova šanse za prolaz su minimalne (ispod 5%), tek s 9 ili 10 bodova se može ozbiljno računati na play off za osminu finala.

14 godina
GNK Dinamo Zagreb

U Europi smo odlični, ali u HNL-u nastavljamo kiksat. Previše je ovo izgubljenih bodova. Ljudi nam puknu 2 puta na gol i oba uđu u mrežu. Sramotna igra RPG-a koji polako postaje najgori bek lige. Već mi je pun kufer njegove igre u obrani i diže mi tlak svaku utakmicu. Neko treba ozbiljno popričati sa njime jer ovako više ne ide. Vrijeme je da se polako okrenemo prem ozbiljnim bekovima koji će za Dinamo igrat kako spada (Perković, Moharrami?). Konstanto sa RPG-om primamo golove u HNL-u. Izlijeće naprijed, ostavlja brdo prostora da je to za nepovjerovat. Ako prođemo dalje u Europi, sa naslovom se možemo pozdraviti. Jednostavno, nemamo ekipu da igramo na 2 fronta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2024 17:20 (fighterZu).
13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Po igri, po dojmu, meni je prvo poluvrijeme protiv Gorice možda i najbolje poluvrijeme Dinama u Hnl-u.
Baš su igrali agresivno, kombinatorno, okomito, stalno radili pritisak po izgubljenoj lopti.
21 udarac, 8 kornera, prečka, još nekoliko 100% šansi i nekoliko poluprilika.
Gorica je dva puta prešla centar i iz jedine prilike dala gol
Nije mi jasno zašto je Bjelica izvadio Pjacu na poluvremenu?
Meni je Pjaca bio jedan od aktivnijih od igrača. Koja razlika kada igra na svojoj prirodnoj poziciji, a ne na desnom krilu.
I onda iz jedinog kornera Gorice, dobijemo drugi gol.
Šteta. Nakon kiksa Hajduka, mogli smo biti na -2.

14 godina
C64 kaže...

Po igri, po dojmu, meni je prvo poluvrijeme protiv Gorice možda i najbolje poluvrijeme Dinama u Hnl-u.
Baš su igrali agresivno, kombinatorno, okomito, stalno radili pritisak po izgubljenoj lopti.
21 udarac, 8 kornera, prečka, još nekoliko 100% šansi i nekoliko poluprilika.
Gorica je dva puta prešla centar i iz jedine prilike dala gol
Nije mi jasno zašto je Bjelica izvadio Pjacu na poluvremenu?
Meni je Pjaca bio jedan od aktivnijih od igrača. Koja razlika kada igra na svojoj prirodnoj poziciji, a ne na desnom krilu.
I onda iz jedinog kornera Gorice, dobijemo drugi gol.
Šteta. Nakon kiksa Hajduka, mogli smo biti na -2.

Nije ni meni bilo jasno zašto je Pjaca zamjenit. Bio je jedan teži start na njemu gdje se uhvatio za mišić, ali mi se čini da je normalno igrao nakon toga starta. Nadam se da nije neka ozljeda u pitanju i da je sve ok. Sva sreća pa konkurenti isto kiksaju i ne koriste to što Dinamo igra europu (pogotovo po pitanju vremena za pripremu utakmica). Nekim čudom još uvijek držimo priključak. Vidjet ćemo kako će sutra Rijeka odigrat sa Osijekom. Osijek mi izgleda ponovno jako dobro. Dantas i Jakupović se čine kao dobitna kombinacija za tu ekipu. Sljedeće kolo nas čeka Rijeka na Maksimiru. Obrambeno, moramo biti puno bolji za tu utakmicu. Rijeka nas je zadnji puta pošteno nadigrala u 2. poluvremenu, obrana je plivala na sve strane. To mora biti puno bolje. Ne možemo si dozvoliti ovakve greške u obrani kao protiv Gorice.

10 godina
Tako ce se i nastaviti dok budemo u LP, jos cemo gore igrati nakon reprezentativne stanke. Fokus je na LP, a hnl se stigne i nakon LP
11 godina
GNK Dinamo Zagreb

Loše vijesti s Maksimira

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice