Ah hvala ku#cu, imam osjećaj da je Enrique ovo namjerno posložio, izmorit ih do kraja i samo čekat kad se otvore - ne zbog umora, nego zato što su kod kuće i moraju zabit gol..
Post Messija je gotov :)
Ah hvala ku#cu, imam osjećaj da je Enrique ovo namjerno posložio, izmorit ih do kraja i samo čekat kad se otvore - ne zbog umora, nego zato što su kod kuće i moraju zabit gol..
Post Messija je gotov :)
Pao je i Čehhhh, ajmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Umjesto da ih dokrajčimo cemo jos primit -.-
Kako neide Suareza...
Kako neide Suareza...
morao je zabit barem 2
Si si Messi!
Priča završena, i to dva gola Lea i to protiv Čeha, ne može bolje :D
Najmanje tko će nam faliti je Pique, čovjek je usrao 2 lopte, sva sreća pa to Giroud ne zna iskoristiti.
Nije mi jasno zašto Enrique nije rotirao igrače, ne vidi se večeras umor, ali u prošle dvije utakmice smo jedva hodali po terenu.. Ili ih je jednostavno dozirao
Druga stvar, odmah čim je napravit penal na Messiju, Piquea se trebalo izvuć van, čak i pri 1:0 on je važan kotačić za uzvrat posebno zbog Girouda
Odličan rezultat, dva gola vani, doma samo treba pametno i bez gluposti i idemo dalje. Suki dosta loše danas, nije ga išlo, ali za to Ney i Messi, odlično.
Busi standardno odličan, i Alba me pomalo razočarao..
E moj neymar i Suarez što ste promašili tamo akone bude u Barceloni po 2 gola od svakog niste se iskupili.
Messi je napravio svoje moglo smo primiti 2-3 gola a zabiti 6-7...Sve u svemu 2-0 u gostima odlično,pobjednički niz se nastvlja prolaz je u džepu gdje su finale CDR, i prvenstvo Španjoslke...Alves loš ,Alba gleda samo crtu Pique glumi Ramos a izbijanjima petom...Sredina dobra partija a MSN nije bio ni na 70% .
Cim je Barca preuzela kontrolu u sredini,zaredale su se prilike,a i sama igra 5 puta bolja od 1.poluvremena,rezultat je mogao biti 5-2 za nas,ali ni ovo nije lose,Busquets po meni najbolji,Iniesta isto odlicno,a i Ter Stegen je spasio 2-3 cista gola...
Mogli smo primit 2 iz kontri, al isto tako suki je mogao imat 2,3 na kontu i neymar bar 2.
odrađeno odlično, mislim da smo Arsenal riješili.
jedino šteta što nije odmorio raketu i još pokojeg igrača al ok, imamo sad par ok zamjena.
ako dobijemo sad sevillu i kolo iza, mislim da bi bili u idealnoj poziciji za koncentriranje na Ligu prvaka.
messi u 85 šprinta u obaranu i uklizuje na 25m od gola, zatim šprinta prema čehu i radi pritisak!!!
izgledamo odlično!
po meni ter stegen igrač utakmice
Trenutno smo na 33 tekme bez poraza, Real drži 34, ako odigramo x ili dobimo Sevillu u nedjelju, izjednačujemo rekord a i nadam se da ćemo to sa lakoćom prestići
Čitajući ove komentare, svi bi mogli postati menadžeri Mislim, unosan je to posao. Samo naprijed!
Pada rekord Reala 100%...
Kao što sam rekao Alexis je malo bolja verzija Pedra , nikad mi nije bio drag , kramp od igrača blago rečeno...U 3 sezoneu Barci jedino što pamtim je njegov gol Realu i Atleticu a sve ostalo na razini Tella i Pedra.Evo danas se vidjelo to jest nije ga se vidjelo n aterenu osim u defenazivi...Jednostavo limitran igrač , jedan Reus ili Douglas Costa su 3 klase iznad.A o našem trzucu da ne govorim.
Večeras Arsenal dosta bolji prvo poluvrijeme, Alves iz utakmice u utakmicu sve gori i gori. Suarez, ne znam što reći, večeras 5 izglednih prilika, pa barem 2 gola je trebao zabiti, ne možemo tražit od njega da bude 100%-tan, ali ono glavom s 5 metara ili kad je Messiju vraćao loptu te kad je pogodio stativu, to je trebao pospremiti, nadam se da će to u ostalim tekmama biti bolje. Neymar isto trebao večeras zabiti barem jedan, ali ajde, pobjeda je bitna, a i budimo realni, imao je Arsenal svojih šansi, trebali su i oni zabiti.
Gledao sam paralelno i drugu večerašnju utakmicu LP, mislio sam da je Bayern jači, pa oni nemaju nikakvu igru. Cijela igra im se svodi, stoperi se dodavaju s bekovima, pa dodaju Vidalu, on vrati, pa oni njemu, pa on vrati, pa opet oni njemu i daj kako gurni Douglasu Costi na krilo, on ide 1 na 1 i centrira tražeći Lewu u šesnaestercu, Muller i Robben čekaju odbitke, uglavnom, ništa s ničim. Juve da je bolje odigrao 1. poluvrijeme (u kojem su bili katasrofalni) dobili bi večeras to, možda čak i s 2 gola razlike. Mislim da će nam PSG biti najveći izazov u LP.
Sve pohvale za ter Stegena večeras, odličan je bio. Girouov udarac glavom sam već vidio u golu.
Nisam volio Pedra jer je bio padavičar i dosta često je glumio, ali i Alba je cigan i to mi se ne sviđa nikako, koji k ideš glumiti da si dobio šamar po licu. Zar je toliko retardiran, pa sve će se vidjeti na kamerama, ima ih 20ak na stadionu, ne treba mu to.
Pique pametno pokupio 3. žuti, bolje da pauzira u uzvratu jer imamo predonst iz gostiju od 0-2, nego da ostale utakmice igra s oprezom, sad ga barem imamo do finala.
Real sigurno nećemo izvuć, ipak su preslabi za nas..
Neće on imat šta radit u A ekipi...defanzivno nije baš najkorisniji, a loptu sigurno neće imati toliko u nogama...
za 3-4 godine...definitivno :)
Pa može ighrati kao Munir ove manje utakmice...Nakon2-3 0 na Camp Nou mogao bi ulaziti s klupe.
Jedva čekam vidjeti Denisa Suareza do godine...Lik nareduje strašno bit će dobar igrač.
C1 2016, fc barcelona vs fc bayermunich :). I think so.