Odigra najlošiju utakmicu i zabije 2 gola. Treba izdržat sada još tih 10 min!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odigra najlošiju utakmicu i zabije 2 gola. Treba izdržat sada još tih 10 min!
Kakvu najlošiju? Jedini je prije ovih zamjena igrao dobro, svi ostali kao da su umorni, jedini je barem nešto pokušavao, ali nejde jer ga je Vilanova povukao gotovo na centar.
Opet Leo Messi! :) Car! OK, prvi gol dosta sreće i moguće zaleđe...
Nema zaleđa barem po onome što sam vidio...kasnije ću opet pogledat, pa se uvjerit.
Nema zaleđa barem po onome što sam vidio...kasnije ću opet pogledat, pa se uvjerit.
Dodavanje Messija Sanchezu, na šesnaestercu na početku akcije, meni se čini da je bilo. 
Ako sam ja dobro shvatio crveni je dobio Vilanova radi prigovora? o.O
a lol nije uopce bitno da li je zaleđe ili ne, dogadjaju se takve stvari i realu i barci
treba samo gledati na 3 boda i na sljedecu tekmu
a lol nije uopce bitno da li je zaleđe ili ne, dogadjaju se takve stvari i realu i barci
Čisto rasprava između nas jer mislim da nitko nije siguran.
dmanz pa ti vise ne trollas ni provociras po temi barce 
Al sad su sudili glupo (nepostojeće) zaleđe Messiju. 
Ovu utakmcu treba zaboravit što prije i pripremit se za Superkup, nadam se da Alexis neće igrat jer ovo što je pokazao u zadnje 2 utakmice je katastrofa...
Teška utakmica kao što je antimadridista predvidio, ali bitna su tri boda i idemo dalje. Malo smo danas podcijenili Osasunu, a Tello i Sanchez definitivno nisu pouzdani na krilnim pozicijama. Pedro zasada izgleda jako dobro, a Villa će vjerujem postat standardan kako će sezona odmicat.
EDIT: Alexis ima samo jedan trik, a to je zabit se glavom u igrača ispred sebe, a Tello jednostavno osim brzine ne briljira i nije klasa za Barcu.
dmanz pa ti vise ne trollas ni provociras po temi barce 
ma pokusavam ne tolko jer zasad me ne zanima barca uopce kad pratim samo englesku ligu i chelsea
mozda budem trollao ak bude barca u LP sa celzijem u skupini :p
Tello i Alexis sjedi 1. Pobjeda je bitna i 6 bodova, sada vidjeti sta ce napraviti ovi kung fu majstori iz Madrida.
nemogu bit u skupini jer su oboje u 1 jakosnoj skupini.
Što se tiče utakmice, ovo što prije zaboraviti, katastrofa igra. Ne pamtim kad je Cesc odigrao poštenu utakmicu, Sanchez proradio tek u drugom poluvremenu. Treba se zahvaliti kralju Messiju što nas je još jednom izvukao i idemo dalje.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
nemogu bit u skupini jer su oboje u 1 jakosnoj skupini.
Fakat, nvm xD
Danas se odmah osjetila promjena kada je ušao Pedro, a zatim Xavi, postali smo brži u sredini, a to je ono najbitnije. Neznam samo zašto forsirat Messija da je povučen odotraga, ok razumijem protiv Reala(navlači igrače), ali ne i protiv slabijih timova.
Osasnua je također dobro igrala i zaslužili su bod. Može se reći da su kopirali Barcinu pressing igru, kada god su naši obrambeni imali lopu uvijek su jedan ili dva igrača Osasune radili pressing. Onaj Lamah nam je radio dosta problema.
pedro mora bit u pocetnom sastavu
sva sreca na ovoj teskoj pobjedi...
uglavnom, Tito dobio crveni jer je rekao pomocnom sucu da je bio faul na Busquetsu... ovaj ga je tuzio glavnom i ovaj ga je odmah stjerao.
fuck...
Official: Puyol has broken his right cheekbone, more tests tomorrow in Barcelona to know for how long he will be out
sva sreca na ovoj teskoj pobjedi...
uglavnom, Tito dobio crveni jer je rekao pomocnom sucu da je bio faul na Busquetsu... ovaj ga je tuzio glavnom i ovaj ga je odmah stjerao.
Kada bi suci imali takav kriterij svaku utakmicu pola trenera nebi više bilo na klupi nego na tribinama. Pogotovo prevoditelj.
Kada bi suci imali takav kriterij svaku utakmicu pola trenera nebi više bilo na klupi nego na tribinama. Pogotovo prevoditelj.
Vilanova: "My sending off? Told linesman it was a clear foul, apparently that's a reason to send someone off. The other coaches are warned."
i zanimljivo je kako igrac Osasune za start na Puyolu kad mu je slomio facu, nije dobio ni zuti
Ima di sažetaka ? Bio sam na malom nogometu pa nisam mogel pratit tekmu.
I javidio. Ima još desetak minuta do kraja. Ako Bog da da tako ostane :D
2 min + nadoknada, jos se drze. Pobjediše, svaka čast.
Meni ovo mirise na otkaz Mourinja, nadam se da cemo ih dobit u srijedu pa da specijalni odleti specijalno sa klupe.
Jos jednom bravo Getafe.
1. Barcelona 6 bodova
15. real 1 bod
Barcelona FC
TOOOO!!! Bravo Getafe!! +5 bodova razlike!! 
je li sezona mogla bolje poceti?
3 sluzbene utakmice, 3 pobjede (jedna nad najvecim suparnikom)... Messi 5 golova.
s druge strane Real 2 poraza, 1 nerjeseni... Kristina 1 gol. bit ce sacekusa na parkingu, vec vidim :)