Dobro koga briga, ovdje je tema Barcelona a na Real i Lukica.
Samo sam se osvrnuo na to kako je netko rekao da će lukica letiti do londona kada on uđe u duel s njime, pa sam trebao objasniti situaciju osobi koja ne poznaje nogomet.
Samo sam se osvrnuo na to kako je netko rekao da će lukica letiti do londona kada on uđe u duel s njime, pa sam trebao objasniti situaciju osobi koja ne poznaje nogomet.
Nemoj pametovat, to je bio sarkazam a vidim pošto ti to nisi shvatio ja ti tu ništa nemogu.
Imaš još vremena naučiti.
Znate li da je Real Madrid zadnji put pobjedio Barcu na Santiago Bernabeu 7.5.2008. godine?
Nadajmo se da će se to i nastaviti :)
Modrić je čisti playmaker, ne razumijem o čemu pričate s tim duelima i ostalim, a ni s onim uzimanjem lopti Xaviju i Iniesti, to uopće nije njegov zadatak, jedino ako bude na poziciji zadnjeg veznog u što čisto sumnjam.
Ako se po snazi dokazao u Engleskoj, neće mu ni u Španjolskoj biti to problem...
Čovjek je igro u Engleskoj, Španjolska mu neće bit problem(što se tiče snage)
sad baš gledam, do prvog ligaškog El Clasica kojeg igramo na domaćem terenu ima još 4 utakmice, treba to sve dobit i onda protiv njih probati pobjeći na 8 bodova prednosti, mislim kad bi se to dogodilo da bi trofej bio jako blizu.
sad baš gledam, do prvog ligaškog El Clasica kojeg igramo na domaćem terenu ima još 4 utakmice, treba to sve dobit i onda protiv njih probati pobjeći na 8 bodova prednosti, mislim kad bi se to dogodilo da bi trofej bio jako blizu.
Da, Da. Tu bi se napravio veliki iskorak onda. Mislim da nebi više imali šanse.
Još ako oni eventualno nešto kiksaju. 
Evo, i Modrić zna koliko zaostaju za Barcom... xD
Modrić na slici izgleda kao da su ga tukli da potpiše... inače drago mi je za njega, ipak je iz hrvatske i nema veze što je u Realu, veliki uspjeh za njega i za naš nogomet.
Moze li mi itko nac video tekme osasuna -barca di je dosudeno par nepostojecih zaleda na messiju i sanchezu
Moze li mi itko nac video tekme osasuna -barca di je dosudeno par nepostojecih zaleda na messiju i sanchezu
teško da ćeš naći video, ali evo slika:
I prošle godine su dobili čisti gol iz zaleđa, neznam kako to nitko ne vidi o.O
pa dobro, i mi smo zabili iz zaleđa sad, onaj prvi gol :)
taj pomoćni sudac je slijep očito.
Ma znam, al opet nas je shebal kod prilike kad su Messi i Sanchez išli sami na gol.
Barcelona have agreements with Tottenham, Liverpool, and Schalke on a loan of Ibrahim Afellay (26). Player will make the final choice. [md]
ode Affelay. steta... ona ozljeda ga je sje...
btw, bivsi Barçin igrac, Bojan Krkic, novi je igrac Milana :)
Barcelona have agreements with Tottenham, Liverpool, and Schalke on a loan of Ibrahim Afellay (26). Player will make the final choice. [md]
ode Affelay. steta... ona ozljeda ga je sje...
btw, bivsi Barçin igrac, Bojan Krkic, novi je igrac Milana :)
zanimljivo je da danas slavi i 22.rođendan, eto dobio je dobar poklon :)
Krkić je odličan kalibar i nadam se da će pokazati puni talent u Milanu. Affelay je odavno otpisan, taman i da se vrati u formu, izgleda da je podležan ozljedama.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Idemo zajedno ;)
Obučemo se ko Culesi i na jug s ostalim Španjolcima :D
Idemo zajedno ;)
ma išao bi stvarno da budu sa Dinamom u istoj skupini, ali je problem što će se vjerojatno ulaznice prodavati u paketima kao i prošle godine, a onda mi je to preskupo, a i ne namjeravam ići na ostale dvije utakmice, samo tu jednu. Za taj novac dodam još malo i mogu do Nou Campa skoro :D
Da sam iz Zagreba i da usput navijam i za Dinamo, onda bi bila druga stvar.
Idemo zajedno ;)
ma išao bi stvarno da budu sa Dinamom u istoj skupini, ali je problem što će se vjerojatno ulaznice prodavati u paketima kao i prošle godine, a onda mi je to preskupo, a i ne namjeravam ići na ostale dvije utakmice, samo tu jednu. Za taj novac dodam još malo i mogu do Nou Campa skoro :D
Ako Bog da na njuškalu će netko roknut malo nižu cijenu :P
Kako bih volio otić da ih dobe, da vidim svog idola Iniestu :)
Idemo zajedno ;)
Ako Bog da na njuškalu će netko roknut malo nižu cijenu :P
Pojeo bi gov*no za ulaznicu u slucaju da Dinamo ispadne s Barcom :D navijam za Dinamo al nema do Barce,to je nesto posebno,jedna od najvecih zivotnih zelja vidjet uzivo Messija,Xavija,Iniestu,Villu,...eh kako bi to bilo lijepo :)
Ako ništa, kupujem odma paket, hebiga. To je jednom u životu i to se mora vidjet. Poletit ću do terena i tražit autogram haha :D
lnova65
Neznam zašto se dvoumiš između toga lol. Barcelona naravno !
Ako Bog da na njuskalu će netko roknut malo nižu cijenu :P
ja sam tu zelju ispunio vec u Splitu, jos samo mi ostaje da vidim Nou Camp i na njemu te carobnjake na djelu :)
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!