http://livefootball.ws/1397-osasuna-barcelona.html
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Je,Osasuna je uvijek neugodna,al mislim da cemo dobit to,usudio bi se reci i lagano s 3 razlike :))
nisu oni teški, nego teren, ko bilino polje prije misec dana, imamo čak i dokaz :D
sezona 2011/12. Camp Nou, Barcelona - Osasuna 8 - 0
onaj retavi teren, Osasuna - Barcelona, 3 - 2
1-0 za Osasunu -.-
nea veze, sigurno ce bit neki penal
Vilanova, Y U NO Villa??
Katastrofalna igra, znaju da je Osasuna uvijek napaljena na njih, pa koji vrag se ne potrude? Sanchez mora van već drugu tekmu igra katastrofalno, Pedro unutra... Iniesta se napromašivao, valjda će zabit nešto. Također nebi bilo loše da Villa uđe umjesto Tella.
Villa umjesto Sacheza, Xavi umjesto Inieste. Ovo je bilo katastrofalno od obojce.
Sanchez van, a tek kasnije Xavija unutra, ali sada obavezno Sancheza van. Neznam koliko puta do kraja on misli ponavljat svoje poteze..
Po meni je igra jako losa, kao da su pospani, nadam se da ce ih Tito malo probuditi 
Po meni je igra jako losa, kao da su pospani, nadam se da ce ih Tito malo probuditi 
Ma nije prije gola smo bili dobri, malo smo pali kada smo ga primili. Problem je što napadačima izuzev Messija fali kreativnosti.
Barca igra premlako, i imaju previše izguboljenih lopti, skoro svaki puta izgube loptu tako da im se netko prišulja iza leđa i oduzme je, danas je na taj način izgubljeno 15-tak lopti a to je previše! Ako se ne zabije do 65 nastat će panika. A Iniesta se očito jučer nije naspavao jer stvarno neki potezi su neprepoznatljivi. 
Bojim se da je sa ovakvom igrom utakmica vec izgubljena. Iniesta se nikako sastati sa loptom.
Bojim se da je sa ovakvom igrom utakmica vec izgubljena. Iniesta se nikako sastati sa loptom.
Treba ući Xavi umjesto Inieste jer mu očito nije dan, a Villa umjesto Tella, Messi je predaleko od gola i igra gotovo na centru.
Izgleda da je sindrom Valdes prešao i na Busqetsa
Mislim da je malo prekasno za Villa/Tello.
a tko bi drugi...
Aleluja pa je i ušlo ovo 1-1
MESSIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!
Tello mi ide na živce, igra jako nonšalantno, kao da je neka preplaćena zvijezda. Traljava dodavanja, debilni forovi i da ne nabrajam. Trebalo bi ga malo disciplinirati.
Alaaa kako su ovaj gol ugurali ne mogu vjerovati.
Tello mi ide na živce, igra jako nonšalantno, kao da je neka preplaćena zvijezda. Traljava dodavanja, debilni forovi i da ne nabrajam. Trebalo bi ga malo disciplinirati.
Alaaa kako su ovaj gol ugurali ne mogu vjerovati.
ja nekuzim sta tello ima tu uopce radit pored pedra,ville i alexisa
D10S majstore!!!!!!!
zasto je bio crveni? ne gledam stream nisam vidio jedino sam bacio oko na rezultati.com
sto se dogodilo?
napokon
I vodimooo!
Stalno nas iznenadjuje, uvijek nas vracas iz mrtvih.. Messi 1-2
Ja ne kužim šta se ovdje događa s kartonima. Šta je neki crveni pao?
Htio sam prije napisati, ali nisam dok god imamo Messija tekma nije gotova....