FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.817
|
čitano: 6.812.319
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona
Večeras u 19.00h gostovanje kod Osasune, tradicionalno neugodan protivnik kod kojeg smo i prošle sezone poraženi. Link za livestream je ovdje, a prijenos je (valjda) i na SportKlubu:
http://livefootball.ws/1397-osasuna-barcelona.html
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
Večeras u 19.00h gostovanje kod Osasune, tradicionalno neugodan protivnik kod kojeg smo i prošle sezone poraženi. Link za livestream je ovdje, a prijenos je (valjda) i na SportKlubu:
http://livefootball.ws/1397-osasuna-barcelona.html

Je,Osasuna je uvijek neugodna,al mislim da cemo dobit to,usudio bi se reci i lagano s 3 razlike :))

14 godina
FC Barcelona

nisu oni teški, nego teren, ko bilino polje prije misec dana, imamo čak i dokaz :D

sezona 2011/12. Camp Nou, Barcelona - Osasuna 8 - 0

onaj retavi teren, Osasuna - Barcelona, 3 - 2

Som la gent blaugrana
17 godina
FC Barcelona

Ova slika uslikana je danas na stadionu Osasune, trava izgleda fino, vrijeme je dobro, očekuje se pobjeda! {#}

15 godina
FC Barcelona
Ma tamo je uvijek teško bez obzira na teren. I Barca i Real tamo često gube bodove, poznato je da imaju najvatrenije navijače u Španjolskoj i stvore pritisak na protivnika, nadam se da će igrači biti maksimalno skocentrirani i uzeti bodove.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

1-0 za Osasunu -.-

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

nea veze, sigurno ce bit neki penal

League of Legends EU West: Dmanz
16 godina
FC Barcelona

Vilanova, Y U NO Villa??

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
17 godina
FC Barcelona

Katastrofalna igra, znaju da je Osasuna uvijek napaljena na njih, pa koji vrag se ne potrude? Sanchez mora van već drugu tekmu igra katastrofalno, Pedro unutra... Iniesta se napromašivao, valjda će zabit nešto. Također nebi bilo loše da Villa uđe umjesto Tella.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 19:45 (Balvan8).
17 godina
FC Barcelona

Villa umjesto Sacheza, Xavi umjesto Inieste. Ovo je bilo katastrofalno od obojce.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
FC Barcelona
Nije igra toliko loša nego efikasnost, a Messi malo previše dodaje, trebao on to češće u završnicu. Definitivno Sanchez mora van a Pedro unutra. Nadam se da ulazi i Xavi umjesto Cesca.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sanchez van, a tek kasnije Xavija unutra, ali sada obavezno Sancheza van. Neznam koliko puta do kraja on misli ponavljat svoje poteze..

15 godina
FC Barcelona

Po meni je igra jako losa, kao da su pospani, nadam se da ce ih Tito malo probuditi {#}

14 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Po meni je igra jako losa, kao da su pospani, nadam se da ce ih Tito malo probuditi {#}

Ma nije prije gola smo bili dobri, malo smo pali kada smo ga primili. Problem je što napadačima izuzev Messija fali kreativnosti.

17 godina
FC Barcelona

Barca igra premlako, i imaju previše izguboljenih lopti, skoro svaki puta izgube loptu tako da im se netko prišulja iza leđa i oduzme je, danas je na taj način izgubljeno 15-tak lopti a to je previše! Ako se ne zabije do 65 nastat će panika. A Iniesta se očito jučer nije naspavao jer stvarno neki potezi su neprepoznatljivi. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 20:16 (Balvan8).
16 godina

Bojim se da je sa ovakvom igrom utakmica vec izgubljena. Iniesta se nikako sastati sa loptom.

Barcelona FC
17 godina
x18x05x kaže...

Bojim se da je sa ovakvom igrom utakmica vec izgubljena. Iniesta se nikako sastati sa loptom.

Treba ući Xavi umjesto Inieste jer mu očito nije dan, a Villa umjesto Tella, Messi je predaleko od gola i igra gotovo na centru.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Izgleda da je sindrom Valdes prešao i na Busqetsa

17 godina
FC Barcelona

Mislim da je malo prekasno za Villa/Tello.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

a tko bi drugi...

15 godina
FC Barcelona

Aleluja pa je i ušlo ovo 1-1

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

MESSIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!

16 godina
FC Barcelona

Tello mi ide na živce, igra jako nonšalantno, kao da je neka preplaćena zvijezda. Traljava dodavanja, debilni forovi i da ne nabrajam. Trebalo bi ga malo disciplinirati.

Alaaa kako su ovaj gol ugurali ne mogu vjerovati. 

14 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

Tello mi ide na živce, igra jako nonšalantno, kao da je neka preplaćena zvijezda. Traljava dodavanja, debilni forovi i da ne nabrajam. Trebalo bi ga malo disciplinirati.

Alaaa kako su ovaj gol ugurali ne mogu vjerovati. 

ja nekuzim sta tello ima tu uopce radit pored pedra,ville i alexisa

D10S majstore!!!!!!!

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

zasto je bio crveni? ne gledam stream nisam vidio jedino sam bacio oko na rezultati.com

sto se dogodilo?

League of Legends EU West: Dmanz
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

napokon

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

I vodimooo!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina

Stalno nas iznenadjuje, uvijek nas vracas iz mrtvih.. Messi 1-2

Barcelona FC
16 godina
FC Barcelona

Ja ne kužim šta se ovdje događa s kartonima. Šta je neki crveni pao?

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Htio sam prije napisati, ali nisam dok god imamo Messija tekma nije gotova....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice