- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
TOOOOOOOOOOOOOOO 0:2 Pique!!!!!
TOOOOOOOOOOOOOOO 0:2 Pique!!!!!
tako je idemo:D
Koja Messijeva lopta! Uff... zašto ovaj nije pucao, izgledalo je kao da vraća u sredinu.
Da se nešto takvo dogodi Realu opet bi bilo kako je cijeli svijet protiv njih...
Nemože se njima to dogodit.. Zar nisi čuo da su suci dali dozvolu da jedino Realovi igrači u Španjolskoj ligi smiju odigrat par poteza rukom na utakmici i da će proći nekažnjeno. (npr. Ramos, Xabi Alonso, Higuain, Pepe,...)
Ozilovo isključenje protiv Villarreala.
Pregovaranje sucu, to se može kazniti i crvenim, a ovo nije bila ruka, nije bilo ništa, jel to tebi jasno????
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Pregovaranje sucu
, to se može kazniti i crvenim, a ovo nije bila ruka, nije bilo ništa, jel to tebi jasno????
Možda je i Thiago prigovorio sucu, možda mu je izletila koja psovka nakon što je vidio sučevu odluku.I sumnjam da je Ozil pregovarao sa sucem oko kartona.
Možda je i Thiago prigovorio sucu, možda mu je izletila koja psovka nakon što je vidio sučevu odluku.I sumnjam da je Ozil pregovarao sa sucem oko kartona.
ne brukaj se molim te.
Frajer je kasnije svirao i Puyolu nepostoječu ruku.
btw. bravo Barca iako smo osakačeni kartonima i ozljedama nedamo se..
ne brukaj se molim te.
Gore ti je frend napisao da se može dobiti crveni zbog prigovaranja, eto, tako bi onda izgledale utakmice da se dobivaju kartoni zbog prigovora.
Pohvalio bi Montoyu,odigrao je odlično kad je najviše trebao i nije bio pod pritiskom.
Kopirano sa Barca balkan stranice.
Pep Guardiola:
"Busquets je veoma odgovoran igrač."
"Nepravedan crveni karton za Thiaga? Pretpostavljam da sudac ima svoje razloge, prihvatamo ih, ne žalimo se i idemo kući."
Ovako se ponaša gospodin. A ne ko ona seljačina.
Pep Guardiola:
"Nepravedan crveni karton za Thiaga? Pretpostavljam da sudac ima svoje razloge, prihvatamo ih, ne žalimo se i idemo kući."
Samo je jedan klub kraljevski - Barcelona
Gore ti je frend napisao da se može dobiti crveni zbog prigovaranja, eto, tako bi onda izgledale utakmice da se dobivaju kartoni zbog prigovora.
ti se očito šališ,jer ja neznam kako možeš pisati ovakve gluposti a da si pritom ozbiljan.
Thiago je dobio drugi žuti karton zbog IGRANJA RUKOM (koje nije bilo igranje rukom). Ja neznam o kakvom ti prigovaranju pričaš niti me zanima.
Zar je tako teško priznati da nije trebao dobiti crveni?
ti se očito šališ,jer ja neznam kako možeš pisati ovakve gluposti a da si pritom ozbiljan.
Thiago je dobio drugi žuti karton zbog IGRANJA RUKOM (koje nije bilo igranje rukom). Ja neznam o kakvom ti prigovaranju pričaš niti me zanima.
Ne shvaćaju oni to. Njima je igranje rukom ključan dio igre i normalna stvar u nogometu. 
Pep Guardiola:
Pa nije isto kad ti igrač dobije opravdan crveni i pobijediš kao Barca i kad dobije neopravdani i izgubiš bodove kao mi. Al da je seljačina, je.
Gle, možda i nije trebao, ali isto tako mislim da ni Ozil nije zaslužio crveni.I glupo mi je što nakon svake utakmice moramo pričati o sučevim odlukama, nekad se samo pričalo o golovima, akcijama, asistencijama i slično, a sad samo suci.
Sreća pa vi svi znate što je to Ozil rekao sucu. Sudeći po izjavama Pepea i Ronalda poslije utakmice,nebi baš rekao ni da mu je Ozil pjevao ljubavne.
Gle, možda i nije trebao, ali isto tako mislim da ni Ozil nije zaslužio crveni.I glupo mi je što nakon svake utakmice moramo pričati o sučevim odlukama, nekad se samo pričalo o golovima, akcijama, asistencijama i slično, a sad samo suci.
Sve to možeš zahvalit Mourinhu. Koji je jednostavno navikao ljude da su suci uvijek krivi kada njemu nije povoljan rezultat. Al takav je bio i u Chelsiju.
Sve to možeš zahvalit Mourinhu. Koji je jednostavno navikao ljude da su suci uvijek krivi kada njemu nije povoljan rezultat. Al takav je bio i u Chelsiju.
Ma i Mourinho, ali općenito se svi u zadnje vrijeme vade na suce.Mislim, više nego obično jer je toga uvijek bilo i bit će.
Evo jedne dobre vijesti za nas, a loše za Milan. Kopirano sa BarcaBalkan stranice.
Allegri (trener AC Milana): "Mislim da će biti nemoguće da Thiago Silva zaigra protiv Barçe" - brazilski štoper se povrijedio u večerašnjoj utakmici protiv Rome (pobjeda Milana od 2:1).
Ma i Mourinho, ali općenito se svi u zadnje vrijeme vade na suce.Mislim, više nego obično jer je toga uvijek bilo i bit će.
ja ne vidim da se itko iz Barcelone žalio na suce ove sezone,ali dobro,ajmo reći da si u pravu.
Uvijek je bilo i uvijek će biti. Samo što je danas tehnologija toliko napredovala da doslovno vidiš sve u najsitnije detalje šta se događalo na utakmici, dok prije nije to bilo sve tako kristalno čisto i bilo je manje kamera, nije bilo yutuba da možeš snimku pogledat 100 puta i onda zaključit da li je bio faul ili nije.
Uvijek je bilo i uvijek će biti. Samo što je danas tehnologija toliko napredovala da doslovno vidiš sve u najsitnije detalje šta se događalo na utakmici, dok prije nije to bilo sve tako kristalno čisto i bilo je manje kamera, nije bilo yutuba da možeš snimku pogledat 100 puta i onda zaključit da li je bio faul ili nije.
Publika vidi više od sudaca sa svom tom tehnologijom, ali ako sve ide naprijed onda bi i sa vremenom trebali uvesti tehnologiju na terene.Ak niš drugo, barem se više navijači neće žaliti na suce.
Mišljenja sam da je kvaliteta suđenja dosta niža nego nekih prijašnjih godina, a da ne spominjem doba Colline. Kužim ja da su suci pod ogromnim pritiskom, ali neki propusti koje viđamo su stvarno previše. Osobno bih daleko rađe da se ulaže više u suce nego da se koristi više tehnologije. Nije ovo Formula 1 gdje pol sata analiziraš šta je bilo i onda odereš vozaču prolazak kroz boks.
teska, ali vrijedna pobjeda danas... sudac vjerojatno nije bio dobro postavljen i ucinilo mu se da je thiago igrao namjerno rukom. ali nebitno.
kad se vec spominje okata zabetina, osvanulo je i ovo nakon utakmice s villarealom. sramota od nekad velikog kluba.
nebi rekao da je to pravi Twitter profil od Ozila. Pa nije lud da ide takve stvari pisati javno.