FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.817
|
čitano: 6.812.402
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona
pazite sad ovo,Ramosu je poništen crveni karton i normalno će odigrati sljedeću utakmicu kao da nije dobio crveni! WTF !?
naravno, "kraljevi" ne smiju ostati bez oba stopera,pošto je onaj drugi divljak kažnjen sa 2 utakmice neigranja.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
pazite sad ovo,Ramosu je poništen crveni karton i normalno će odigrati sljedeću utakmicu kao da nije dobio crveni! WTF !?
naravno, "kraljevi" ne smiju ostati bez oba stopera,pošto je onaj drugi divljak kažnjen sa 2 utakmice neigranja.

Gdje si to procitao?

The only thing I put before me is do re.
15 godina
FC Barcelona

pročitao sam u komentarima na jednom site-u, lik je prenio sve kazne: Mourinho 1 utakmica,Ozil jedna,Pepe 2 utakmice,onaj pomoćni trener 4 utakmice kazne. Mislim da ima tekst i na Marci.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 17:57 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije mi jasno ovo za Ramosa. Zasluzio je iskljucenje.

15 godina
FC Barcelona

evo tekst:

http://www.marca.com/2012/03/23/futbol/1adivision/1332515704.html

da,Ramos je prošao bez kazne. Kakva sramota!

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 17:54 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nice. 

17 godina
FC Barcelona

Ja baš isto to čitam samo na El mundo Deportivo. Mene je više sram to gledat, neznam kako njih nije...

17 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Ja baš isto to čitam samo na El mundo Deportivo. Mene je više sram to gledat, neznam kako njih nije...

Eh... Mislis da ljudi koji desetljecima navijaju za Real i kupuje sezonske karte podupiru ponasanje Murinja? 

15 godina
FC Barcelona

Sad bi ja da sam na mjestu Pepa tražio bi poništavanje kartona za Alvesa.

Zamislite,Barcelona sljedeće kolo igra sa rupama u obrani zbog kartona,a oni koji rade onakav cirkus na terenu i izvan njega su na kraju i odlično popunjeni za sljedeće kolo i poništavaju im se kartoni.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 18:07 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lucko, s cime se ne slazes? Volio bih te cuti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 18:11 (VirtUoso).
15 godina
FC Barcelona

jedan komentar sa Barca-balkan foruma:

Mourinho (1 utakmica kazne) - Odlično,s obzirom da za kopanje oka Villanovi nije dobio nikakvu kaznu,stvarno veliki napredak.

Pepe (2 utakmice kazne) - opet odlično,s obzirom da za gaženje Messija nije dobio nikakvu kaznu,ponovno veliki napredak.

Ramos - crveni bez kazne,super,i tako sam mislio da je bio kažnjen jednu tekmu previše nakon starta s leđa Messiju i guranja Xavija i Puyola prošle godine,ipak je on uzoran igrač sa najviše crvenih u povijesti.

E,da,što se tiče onog slobodnog udarca Senne. Mislim da su tu u pravu jer je sudac točno pokazao gdje Senna mora pucati,u Casillasevu stranu!

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 19:22 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona

Koliko se sjećam, Pique je nakon komentiranja sudaca (bez vrijeđanja) isto dobio dodatnu kaznu, a Pepe nakon onih uvreda samo 2 utakmice. Ne mogu vjerovati.... Kuda ide ovaj svijet..

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
crystal6 kaže...

Koliko se sjećam, Pique je nakon komentiranja sudaca (bez vrijeđanja) isto dobio dodatnu kaznu, a Pepe nakon onih uvreda samo 2 utakmice. Ne mogu vjerovati.... Kuda ide ovaj svijet..

Ne ide nigdi ovaj svit, ostaje to tako, pa odavno se zna da je real povlašten klub. Jbg tako je.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
FC Barcelona

večeras u 18.00h možda i najteže gostovanje do kraja Primere,kod Mallorce. Livestream je ovdje:

http://livefootball.ws/2255-mallorca-barcelona.html

Sport.es najavio je ove sastave:

15 godina
antimadridista kaže...

večeras u 18.00h možda i najteže gostovanje do kraja Primere,kod Mallorce. Livestream je ovdje:

Ajmo Barca! A onda u srijedu protiv Milana. Koje tekme!

14 godina
antimadridista kaže...

Kako  igraju u 18.00h,otvorim sada stranicu i piše u 21.00h ?

15 godina
protjeran
Tomy Lee kaže...
antimadridista kaže...

U 21h je po ruskom vremenu.

“Todo el mundo sabe que soy Madridista de corazon, blanco hasta la muerte.”
14 godina
Floda kaže...
Tomy Lee kaže...
antimadridista kaže...

U 21h je po ruskom vremenu.

Znaci u tome je caka.e hvala

17 godina
FC Barcelona

Mallorca je krenula vrlo agresivno.. neće biti lako. Vamos Barca. {#}

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da ce bi bilo bolje da igraju 4-3-3 formaciju.

15 godina
neaktivan
Evo gola, bravo Alexis.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
14 godina
FC Barcelona

eh,odem jesti i ovi daju gol.

15 godina
FC Barcelona

vidi se da nije isto kad igraju sa 3-4-3 umjesto 4-3-3. Nije to onako tečna i brza igra na kakvu smo navikli,ali svejedno rutinski zasad,Mallorca nije ni imala ozbiljniju situaciju pred golom. Mislim da je onaj gol trebao biti prepisan Messiju jer nitko nije dirao loptu na putu do gola,Sanchez je propustio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 18:51 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije mi jasan ovaj ruski stream. Moze li mi netko objasniti kako doci do prijenosa nakon sto kliknem na link koji je dan nekoliko postova iznad?

15 godina
domagoj05 kaže...

Nije mi jasan ovaj ruski stream. Moze li mi netko objasniti kako doci do prijenosa nakon sto kliknem na link koji je dan nekoliko postova iznad?

najprije instaliraj SopCast, i onda kada uđeš na onaj link,imaš skroz desno za klinuti za prijenos,piše plavim slovima i pokraj toga blica zelena točka.Klikni na to i SopCast će ti sam otvoriti prijenos.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 18:57 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona

Kako to da je ovaj gol pripisan Alexisu kad ga ovaj nije ni dirao?

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

najprije instaliraj SopCast, i onda kada uđeš na onaj link,imaš skroz desno za klinuti za prijenos,piše plavim slovima i pokraj toga blica zelena točka.Klikni na to i SopCast će ti sam otvoriti prijenos.

Hvala, radi

17 godina

taj sopcast je ok, ali slika je uzas... bar meni.. stalno trza

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
E, sta je bilo sa drugim zutim Thiagu? Sve regularno? Ne gledam od poluvremena :(.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
17 godina
N3N0 kaže...
E, sta je bilo sa drugim zutim Thiagu? Sve regularno? Ne gledam od poluvremena :(.

Opet nas suci kradu da to nisu istine.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice