Barcelona-Real Madrid 5:0 Vaše mišljenje

poruka: 10
|
čitano: 3.728
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Vaše mišljenje o utakmici!

(((((  

))))) (Samo za Barca Ljubitelje)

harry
15 godina
neaktivan

Zaboli me.

hmda
17 godina
neaktivan

Moje mišljenje je da kasniš 2 dana, sve je već rečeno.

Real se izgubio, Barca igrala svoju igru i uz malo sreće eto ti 5 komada.

Iako mislim da ima neka vrsta psihološke barijere kod igrača Reala kad je u pitanju el Clasico. Objektivno, Barca nije baš toliko bolja ekipa od Reala kako rezultat indicira.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina

Nije baš da nešto pratim nogomet u zadnje vrijeme, ali ovu tekmu sam gledao. Lijepi golovi, zanimljiva utakmica, šteta što se nisu potukli... i to bi bilo to :D

15 godina
neaktivan

Bravo Barca, steta sta i vise nisu zabili

15 godina
neaktivan

Sve sam video, uživao sam. jedino mi je bilo najžalije gospodina Mourinho-a, ali dobro, biće prilike revanširat se na Bernabeu :)

15 godina
protjeran
RE: Barcelona-Real Madrid 5:0 Vaše mišljenje
FlyBoy kaže...

Moje mišljenje je da kasniš 2 dana, sve je već rečeno.

Real se izgubio, Barca igrala svoju igru i uz malo sreće eto ti 5 komada.

Iako mislim da ima neka vrsta psihološke barijere kod igrača Reala kad je u pitanju el Clasico. Objektivno, Barca nije baš toliko bolja ekipa od Reala kako rezultat indicira.

Jesi ti gledao utakmicu pa Real se nije mogao sastavit sa loptom, a Barca drma Europom zadnjih 6 godina samo što nemogu uvijek sve osvojiti, a jedno vrijeme je i došlo to zasičenosti ono kada je Ronaldinhu pala forma. Mislim da nema niti jedna momčad u svijetu koja igra tako lijep nogomet Real je odličan, ali Barca ima stila.

14 godina
neaktivan

{#} Deranje

15 godina
neaktivan

Bio sam već rekao da je pobjeda više nego zaslužena, iako mi je draži Real, ne volim nijedan klub. Siguran sam da će se Real revanširat u proljećnjem djelu sezone na Bernabeu.

I moglo se vidjet da igrači barce imaju ogromnu želju za pobjedom, ne nad Realom, već nad Mourinho-om. I to pokazuje koliki je on trener i legenda nogometa. Oprotite mi što sam toliko subjektivan oko njega.

15 godina
neaktivan

Barselonu ne volim, ne znam zasto je to, ali ih prosto ne volim.

Real mi je ok, najvise sam voleo real kada je igrao debeli Ronaldo, on mi je bio najbolji igrac svih vrijemena :)))) Zuba :)))

Murinjo je Barsu izbacio u polufinalu LS, tako da sad mogu oni da pobijede i sa 20:0 ako oce, u LS su ga iz*uval...

Real tek sada pravi koncepciju, jos nisu uigrani, tak da polako... a nek Barselona samo pobjedjuje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice