Stari komp spreman za zamjenu

poruka: 2
|
čitano: 1.591
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
kupovina kompa ..neznam budzet

Lp,inace sam u slaganju kompa iznad soma e ali sada stvarno nisam znao u koju uci da bude ispravno pa molim da me se prebaci ako sam u krivoj grupi..

Imam dosta solidan komp i12700,32gb,650 nap itd...koji i dosta dobro podrzava moj multitasking i ono za sta mi treba...

imam drugi komp  neki pentium,8gb,is slicno..stari ..i tu na njemu trebam preci na w11..

sad ide pitanje..obzirom da je moj bazni komp po komponentama dobar i ( osim ako nije nesto drasticno doslo sto bi mi olaksalo iako neznam s cime) taj bi stavio pod drugi ( ovaj koji treba w11) a sebi bi uzeo sve opet novo ( iako velim mozda ni netreba) ali ako je onda intel -ne igram igrice samo archicad,corel,nesto photoshopa,rijetko video,jakai ram i jaki ssd ( imam i 3 vanjska pa mozda i netreba tak jaki) ali tu bih isao na novi monitor  ili bih molio solidnu preporuku za stari..inetl ( na njemu sam stalno i navikao sam,klasicni uredski programi,corel i nesto rendera ali nista veliko,mozda pojacat ram ) monitor je stari samsung22nesto...a da opet gura bar 5 godina...

Zahvaljujem...

0 0 hvala 0
13 godina
Stari komp spreman za zamjenu

nema odgovora jer nisam nista napisao..trebam komp cisti uredski posao,bez igrica,corel i lagani 3d..intel ili ako sta vrijede oni kaj je sve u monitoru..zahvaljujem

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice