Savjet za konfu do 5,500KN

poruka: 37
|
čitano: 4.446
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Savjet za konfu do 5,500KN
zoharbizo kaže...

core clock nema veze sa tim..imas ocane i ne ocane verzije...moja je 560 ti..pise ti sa strane...1 dan si na forumu prema tome oladi malo...i jos pricas gluposti da amd jaci u rendanju...i igrama...prema tome ko je tu u pravu...

Sa strane pise upravo GTX560! Promotri malo bolje! Osim toga, slika grafičke također odgovara GTX560-ici jer GTX560Ti izgleda sasvim drugačije, što možeš vidjeti ovdje:

GTX560: http://www.infospot.hr/Slike/Point-of-View-GTX-560-1024MB-GDDR5_im216992_webPreview800.jpeg

GTX560Ti: http://www.infospot.hr/Slike/Point-of-View-GTX-560-Ti-1024MB_im188928_webPreview800.jpeg

Zoharbizo, ništa se ne brini, svatko može pogriješiti. Uostalom, ljudi smo, a ljudski je griješiti.

Nema potrebe da se ljutiš i žestiš, nego priznaj da si pogriješio i zdravo! {#}

14 godina

adm je pogrijesio...a ja nisan gleda...ako buden mora tako ubuduce morat cu uru vrimena slagat konfu jer prodavaci nisu sposobni...tuga cemer i jad...al ok..bitno da je kolega rekao..i btw ja sam za intel konfu...za 5500 kn se da slozit zvijer sa intelom i nvidiom...(ili atiem)

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moj prijedlog je bio da se ostavi periferija, barem približna i da se stavi dobar cooler i jača grafička od point of view modela.  A naveo sam da je za gaming bolji 2500K procesor odnosno intel verzija, iako zoharbizo tvrdi da sam naveo da je amd bolji za gaming što nije točno. Mislim da se ovaj dell monitor definitivno isplati ali bez njega i periferije se naravno može ubaciti puno jača grafička i 24`monitor. Pogreška je da je bolji u renderiranju.

Uglavnom no hard feelings.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 14:06 (listerstorm).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

adm je pogrijesio...a ja nisan gleda...ako buden mora tako ubuduce morat cu uru vrimena slagat konfu jer prodavaci nisu sposobni...tuga cemer i jad...al ok..bitno da je kolega rekao..i btw ja sam za intel konfu...za 5500 kn se da slozit zvijer sa intelom i nvidiom...(ili atiem)

Evo, ako ce te to utjesiti, zajedno s tobom pogrijesio sam i ja, i to triput jer sam u temi ''Slaganje PC konfiguracija'' tri puta sastavio konfe u kojima se našla ''navodna'' GTX560Ti i bio sam prezadovoljan, kao i poput tebe vjerojatno, što sam ubacio veoma dobru grafu za 1400kn.

Zajedno smo pogrijesili, a sada je vazno jedino to da je pogrjeska ispravljena, riješena.   {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 14:27 (Caesar et Brutus).
14 godina

ako nista sad znamo..al eto cini se da u adm-a ima muckih lazova...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 14:42 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

sram me jeXD

you want commitment put on your best suit put your arms around me now were going DOWN!
14 godina
protjeran

mene zanima npr 955be i neka matica i i5 2500k i matnica tu je razlika neka oko 500-1000kn
dali se isplati toliko ulozit i za koliko ce vremena pasti cijena i5 2500k ? jer to me frend pita on bi kao konfu dobru a ne previse skupu i pita tako te stvari

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice