Vec sam bio postavio ovu temu mozda prije nekoliko mjeseci, al nisam nabavio tad komp(financijski problemi)
Znaci ovako , ja trebam novi procesor, maticnu za taj procesor i nove RAM-e.
Preporucen mi je intel i5 2500k, i namjeravam to nabavit, sad jos trebam maticnu i RAM-e.
Ja sam nesto slozio, pa ak mozete pomoc odlucit jel valja il ne
Sveukupno bi trebalo kostat najvise 2500 kn
Iz svog starog kompa namjeravam uzet svoje napajanje : LC6600GP 600 W (to bi trebalo biti dosta, jelda?), graficku karticu : ati radeon HD 5770 , i HDD 320GB (neznam tocno koji model)
Jos usput bi trebao kuciste, da sve to stane nutra ali neko jeftino, da ne mijenja ukupnu cijenu puno, netreba mi neko lijepo il "fancy" kuciste
Ove sve dijelove bi htjel uzet iz ADM-a
Jos pitanja par: jel mogu ja njima rec da oni meni te dijelove sloze u kuciste bez napajanja i graficke, pa nek dostave a ja onda dodam ovo svoje , ili ce mi sve u dijelovima poslat?
Za i5 2500k mi je receno da odmah nabavim novi hladnjak jer onaj koji dolazi uz njega nije dosta jak, ili je to samo kad se overclocka? pa ak netko moze i to preporucit.
Hvala unaprijed.

). I ako kupuješ to kučište, odmah, čim skupiš neke pare, kupi i 2 venta za kučište (za usis i ispuh), da imaš barem nekakav protok zraka.