Koju grafu za komp do 300kn.
Koju grafu za komp do 300kn
- poruka: 19
- |
- čitano: 3.059
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vga ili pcie? polovna ili nova? i za sto ces koristit?
Ako se hoćeš protegnuti, evo jedna odlična : http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=7946
hah da je barem naveo napajanje.. i maticnu.
HD 4850 imas za 350 kuna,samo budi siguran da ti je napajanje dovoljno jako za nju.
sapphire radeon 5450 nekih 310kn čini mi se
I na njoj moze tetris igrati i to je to.Ma bravo.
polovna HD 4850, nova HD 5670(ddr5), samo nebi škodilo više informacija, matična, procesor, napajanje...
evo javim kad dobijem vise podataka nije moj komp
I na njoj moze tetris igrati i to je to.Ma bravo.
možda ne treba za igranje BF3? možda treba za HD video itd? malo razmisli glavom prije nego bleneš...čovjek traži grafu do 300 kn i ja sam predložio nemoraš odmah tuđe pljuvat a svoje dizat
dj_renny ne ljuti se.Ta grafa jednostavno nije najbolji izbor za te novce,doduse najgori je izbor.Ako tako gledas bolje onda ici na HD 5670 512MB GDDR5 sa garancijom.
za te novce je najbolje ići na polovno, dobije se jedna odlična hd 4850, koja je u rangu sa hd 6750. sa niti jednom novom grafom za 300kn se neće usrećiti osim ako mu komp služi za surfanje.
e ljudi kupio si je polovnu grafu hd 4850 za 250kn.
- 2 pitanje
koliko kosta najjeftinija grafa koja moze pokretati GTA SA bez stekanja na pristojnoj rezi
- 2 pitanje
koliko kosta najjeftinija grafa koja moze pokretati GTA SA bez stekanja na pristojnoj rezi
ATi Radeon 9200 pa nabolje, imaš ih po 70-tak Kn na njuškalu... Ja sam prije pet godina igrao GTA SA s dotičnom grafom.
e ljudi poceo mi je komp cesto se zamrzavat , tj. ko sto ovdje pise i ja sam ga ugasio taj windows desktop manager
I have recieved the same message twice in the last week!
There is no specification to a program whatsoever. It seems to imply:
Microsoft Windows
The application is not responding. The program may respond again if you wait.
END PROCESS CANCEL
If I click End Process, it ends Windows? And the screen goes to the desktop background (with the exception of any program icons). i.e. blank.
A Ctrl+Alt+Delete does nothing here.
Yet, the system is still responsive because I can move my mouse.
Neverthless, because it is blank and there is nothing to click. I have to forcefully hold the power button and shut it down. Upon restart, my computer is fine. Yet, the fact is. The message has/and may still come back up.
Sada ja nisam bas neki strucnjak ali da li mi mozete preporuciti neku grafu (pci-e) koja ce raditi sa mojim šroteks napajanjem solidno da mi radi visual basic i adobe photoshop da mogu cisto nesto raditi bez igranja igrica.
I ako napajanje nije dobro mozete mi neko jeftino preporuciti a da nece crkavat onako neko solidno.
koja je od ovih najbolja ?!
9500 GT ove ostale 3 pobjeđuje bez problema
- 2 pitanje
ATi Radeon 9200 pa nabolje, imaš ih po 70-tak Kn na njuškalu... Ja sam prije pet godina igrao GTA SA s dotičnom grafom.
Točno sa 9200SE sam i ja prije 7 godina igrao GTA:SA bez problema.Ako hoćeš prodam ti je za 50kn
ma imam PCI-e ulaz a ne agp tako da 9200 otpada