ADM vs, Protis

poruka: 370
|
čitano: 113.794
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: ADM vs, Protis

hahahha,pa niko se ne jada,vidim da ljudi pisu svoja iskustva sa odredjenim ducanima,pa sam i ja napisala  svoje sa protisom. kao sto sam i rekla sve je bilo ok,al eto tu su mi se zamjerili,to mozda i nije neki veliki problem,al su đubrat bahata. i jos da nisu tako bezobrazni nego da vidis da ti pokusava pomoc nego ga boli ona stvar kaj ti trosis svoje novce i zivce.

evo poslala sam upit ASBIS-u pa cu vidjet kaj bude,pise da ce odgovorit u roku 2 dana,hvala na informaciji :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 17:39 (crna.pantera0406).
15 godina
ADM vs, Protis

prodavaci su nemjerljivo bezobrazni u protisu, kupujemo mi sestri laptop i sad ja idem sa familijom jer oni neznaju o tom i ja cu kao stajat po strani i ubacit se kad treba, i sad ulazi moja mama u ducan(ono govno se nemoze nazvat ducanom al ajde),  i hoce pitat nesto covjeka no on prica na mobitel s nekom zenskom(skuzilo se), i sad konacno zavrsi(mi svi stojimo tamo ko kreteni) i pita ona dal joj moze on pomoc u odabiru tog netbooka, da joj kaze sto je best buy i to a on odgovori da to nije njegov posao te mu se neda sad gledat sto oni imaju u ponudi nego za to postoji web stranica i da si sami pogledamo a da on tu samo prodaje, izasli smo isti tren i rekla je da nebi kod njega kupila nesto da je neznam kolko jeftinije.

Moj PC  
6 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

vidim da se ovdje hvali adm na sva zvona pa sam odlučio podijeliti svoje iskustvo. naručih u njih komponente u vrijednosti nekih 6.500 kn. stigle su sutradan što je stvarno za pohvalu. ugradim sve i pospajam no matična ne čita diskove. pošaljem im nazad, oni naprave "detekciju" kvara (presmiješno, zar to garancija ne pokriva?) i uredno je naplate 120 kn. dobijem konfu za nekih 20 dana. sve je radilo sljedećih par tjedana dok nije crkla grafička. pošaljem im ponovo i nema odgovora 15-ak dana. nazovem ih i kažu mi da nemaju baš onu koju sam kupio i ponude mi nešto lošiju iz sličnog cjenovnog ranga. da ne spominjem slavnu detekciju kvara koju su ponovo uredno zaračunali. ukratko, ljudi kupujte u linksa, je da su malo skuplji ali su i savjesni i odgovorni 

4 10 hvala 1
13 godina
A-E-KA kaže...

vidim da se ovdje hvali adm na sva zvona pa sam odlučio podijeliti svoje iskustvo. naručih u njih komponente u vrijednosti nekih 6.500 kn. stigle su sutradan što je stvarno za pohvalu. ugradim sve i pospajam no matična ne čita diskove. pošaljem im nazad, oni naprave "detekciju" kvara (presmiješno, zar to garancija ne pokriva?) i uredno je naplate 120 kn. dobijem konfu za nekih 20 dana. sve je radilo sljedećih par tjedana dok nije crkla grafička. pošaljem im ponovo i nema odgovora 15-ak dana. nazovem ih i kažu mi da nemaju baš onu koju sam kupio i ponude mi nešto lošiju iz sličnog cjenovnog ranga. da ne spominjem slavnu detekciju kvara koju su ponovo uredno zaračunali. ukratko, ljudi kupujte u linksa, je da su malo skuplji ali su i savjesni i odgovorni 

I tu si ti u krivu.

Kad kupis cijeli PC kod njih dobijes zatvoreno kuciste sa naljepnicama pa ti besplatno detektiraju kvar i ne naplacuju dijagnostiku.

Ako ne kupis cijeli PC moras sam pronaci kvar ukoliko ne zelis da ti to naplate i poslati im dio koji je u kvaru, u suprotnom ti naplate detekciju, nista cudno.

iclock2much
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 19:17 (zoharbizo).
14 godina
neaktivan

Čak je i Protis bolji od tog ADM-a, iako su oba ok dok treba nešto prodati.

12 godina
protjeran
ADM vs, Protis

BIZO poganine,ne slaviš Novu godinu???{#}

On topik..Nisam niti jednu firmu probao..radije sam sklapam.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 19:46 (redneck).

0 1 hvala 0
13 godina
redneck kaže...

BIZO poganine,ne slaviš Novu godinu???{#}

On topik..Nisam niti jednu firmu probao..radije sam sklapam.{#}

Pripreme su krenule, pomalo pijem dok ne odem :)

I ja sam sklapam, jos nisam imao problema sa ADM-om a narucio sam oko 12000 kuna robe u njih sa svoga racuna :)

iclock2much
12 godina
protjeran
ADM vs, Protis

Sjećam se još davno,kako sam uletio u "Firmu" kod jednog frenda,inače,ispražnjeni stan u zgradi,hrpetine opreme po uglovima soba i hodnicima.Čovjek mi je sklopio konfiguraciju(sad ima 15 godina),koja i dan danas radi.U biti sklopila ju je njegova žena..Cura sjela na slolicu,kantu među noge i rondaj{#}.Ona je u biti sklapala har5dwarem,a on instalirao ostalo..

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

e moj zaposleniče adm-a, kako bi ti razmišljao da ti kompjuter u prva 3 mjeseca od kupovine mjesec i pol provede na  popravcima? i onda ti još nude zamjenske djelove lošije od onih koje si kupio. od njih nisam kupio kučište i pržilicu jer mi je to stvarno apsurdno ponovo kupovat kad sam zadovoljan s onim što imam. što je još gore, oni obračunavaju sat rada 120 kn, pa se pitam tko im brani napisat da su radili 10 sati i naplatit svevišnju detekciju 1200 kn. uglavnom, strašno sam se razočarao, išao sam na uštedu od nekih par stotina kuna, a u konačnici će me ispast puno skuplje. sad mi je već na servisu poprilično dugo, oni se sve nešto prenemažu.

13 godina
zoharbizo kaže...
A-E-KA kaže...

I tu si ti u krivu.

Kad kupis cijeli PC kod njih dobijes zatvoreno kuciste sa naljepnicama pa ti besplatno detektiraju kvar i ne naplacuju dijagnostiku.

Ako ne kupis cijeli PC moras sam pronaci kvar ukoliko ne zelis da ti to naplate i poslati im dio koji je u kvaru, u suprotnom ti naplate detekciju, nista cudno.

Al ja sad opet ne razumijem bas to. Znaci ako sam otkris kvar i njima posaljes ili odneses oni ce ti to zamijenit bez pogovora? Ne sigurno ce i za to radit detekciju al tu ti nece naplatit ako kazes da je u tom problem?? Inace bi svatko mogao donosit komponente i govorit ovo je pokvareno.

15 godina
gamer34 kaže...

Al ja sad opet ne razumijem bas to. Znaci ako sam otkris kvar i njima posaljes ili odneses oni ce ti to zamijenit bez pogovora? Ne sigurno ce i za to radit detekciju al tu ti nece naplatit ako kazes da je u tom problem?? Inace bi svatko mogao donosit komponente i govorit ovo je pokvareno.

Meni je disk bio crknuo, odnio sam ga tamo (valjda su se uvjerili da je tomu tako) i dali mi novog nakon par dana bez ikakve dodatne nadoplate.

12 godina
ADM vs, Protis

ja imam samo rijeci hvale za adm dok u protisu necu vise nista kupit krajnje neljubazni na mail mi nisu odgovorili ko ljudi i slicno..

adm sve sto sam kupio je radilo cak su mi i preko telefona pomogli rijesit problem sa spajanjem kompa(front panela posto sam izgubio knjizicu) isto tako napajanje mi smrdilo nazvao ih oni rekli da donesem i testirali bez ikakve naplate..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

evo napokon i meni krepalo nekaj z adma :)

sad me zanima iam samo kutiju od matične ploče i račun-dal moraju biti i kablovi,cd-da uvaže reklamaciju?

kolko se čeka vremenski?

sreća kaj je krepalo sad inače je gara do 7.2.1013 {#}

Što ga više lome-to ga više volim!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
ADM vs, Protis

na mojoj maticnoj nemogu regulirati vrtnju ventilatora,vrte se na max, i posaljem ja mail ADM-u ( di je i kupljena xD)  da ih pitam jel bi to mogo bit problem u maticnoj,jer da sam stavila i novi bios i da sam isprobala čuda i da neide, pa ak je jel mi se isplati nosit na reklamaciju... covjek me zamolio da dam broj nazvao me probao mi je prek telefona pomoc,i na kraju je reko da donesem maticnu i racun kod njih da ce oni to rijesit...jako su ljubazni i brzo odgovoaraju.... nadam se da je problem u maticnoj,mozda mi zamjene za neku noviju {#} a dalje cemo vidjet kak ce se odvijat oce se brzo to rijesit ili cu  morat cekat mjesece =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ADM vs, Protis

Pozdrav,

nije Protis,nije ADM al me zanima kakva su iskustva sa Linksom.Naime krepo mi desni klik na Razer Nagi i mogu rec da mi je to drugi taki mis i da s prvim nisam imo takvih problema,pa me zanima da li mogu racunat na zamjenu ne ispravnog djela na misu il kakvu zamjenu il sta vec?Mis nema ni ogrebotine a niti je lupan,il padano s njeg {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sideswipe kaže...

Pozdrav,

nije Protis,nije ADM al me zanima kakva su iskustva sa Linksom.Naime krepo mi desni klik na Razer Nagi i mogu rec da mi je to drugi taki mis i da s prvim nisam imo takvih problema,pa me zanima da li mogu racunat na zamjenu ne ispravnog djela na misu il kakvu zamjenu il sta vec?Mis nema ni ogrebotine a niti je lupan,il padano s njeg  {#}

moj buraz kupuje samo u linksu,i riknuo mu je hard disk caviar blue 500gb sata 2 prije god dana,a oni nisu vise imali te hardove,pa su mu dali da su u toj vrijednosti uzme kaj oce,uzeo je neki mis i jos nesto,cak je i preslo vrijednost harda :) jer su tada hardovi sata 3 kostali dosta vise nego danas . sve u svemu s njima nema nikakvih problema

12 godina
neaktivan
crna.pantera0406 kaže...
 {#}

moj buraz kupuje samo u linksu,i riknuo mu je hard disk caviar blue 500gb sata 2 prije god dana,a oni nisu vise imali te hardove,pa su mu dali da su u toj vrijednosti uzme kaj oce,uzeo je neki mis i jos nesto,cak je i preslo vrijednost harda :)

Zašto ne traži pare? Ima pravo na to.

12 godina

a bio je vec star preko godinu dana

14 godina
ADM vs, Protis

moja posljednja narudžba u protisu.

roba naručena u petak u 08:00

ponuda stigla u 09:15

uplaćeno u 09:30, mailana potvrda o uplati, telefonski potvrđeno da je sve dostupno i da će biti dostavljeno najkasnije u utorak.

u ponedjeljak oko 13 sati ustanovili su da određen artikl više nije dobavljiv i poslali mail sa upitom da li da komponentu zamijene

do tog trenutka sve 5, sranja se događaju i moraš nekad nekom nešto i oprostiti...

no, kako sam mail vidio tek oko 15 sati odmah zovem poslovnicu i pokušavam riješiti problem na obostrano zadovoljstvo (mada ja više nisam mogao biti zadovoljan, ali barem neka se riješi).

pitanje:

jeste li barem poslali ostalu robu?

odgovor:

ne, čekali smo da nam javite što da radimo

pitanje:

zašto me niste nazvali odmah kad ste ustanovili da nemate komponentu? 

odgovor:

gdje bi mi stigli kad bi zvali svakog kupca?

pitanje:

???

(čovjek me u sekundi nasekirao i digao tlak na 200)

kako mi je hitno da komponente imam u utorak, mogu li zatražiti povrat novca?

odgovor:

svakako, napišite zahtjev (ili će ga napisati on, nisam baš razumio, još mi se pušilo u ušima) i novac će vam biti uplaćen na račun u roku od 48 sati.

pitanje:

to bi već bila srijeda, možda i četvrtak dok sjedne natrag na račun, možete li mi ponuditi neku zamjensku komponentu koja odgovara traženoj?

odgovor:

možemo, sačekajte... ne možemo, nemamo ništa osim ako ne uplatite još cca 50 kuna za malo skuplju.

pitanje:

pa pošaljite mi molim vas robu danas ja ću odmah uplatiti.

odgovor:

poslat ćemo vam ali tek kad sjedne uplata razlike. kad uplata bude vidljiva provjerit ćemo stanje i naručiti komponentu. mi tako radimo.

pitanje:

znači u utorak ćete provjeriti je li vam komponenta dobavljiva i ako slučajno je poslat ćete mi robu u srijedu i možda je kod mene u petak?

odgovor:

mi se zaista ispričavamo ali vi kao da nikad niste naručivali robu preko web trgovina. mi nemamo robu i moramo ju naručiti.

pitanje:

pa kako onda možete naplatiti narudžbu?

odgovor:

tužite nas, isplatit ćemo vam uplatu. platit ćemo i kamate.

sutra je utorak. razlika od 50-ak kuna je uplaćena u ponedjeljak u 16 sati. odmah mailana potvrda o uplati. nikakvog odgovora. nastavak slijedi.

dodatak 1:

iako je ta razlika od 50 kuna uplaćena u ponedjeljak i mailana potvrda o uplati roba je dostavljaču (overseas) predana tek u utorak u 15:55.

točnije, tek je u 15:55 u overseasu zaprimljen zahtjev za uslugom. bojim se da će overseas robu za dostavu preuzeti tek u srijedu...

dodatak 2:

pošiljka je u protisu preuzeta u utorak u 20:09 i nadam se da će stići sutra.

protis {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 20:18 (all_or_nothing).
Moj PC  
14 0 hvala 0
13 godina

za takav bezobrazluk nema ništa osim tuč nogom u glavu....zato ja nikad nista tamo nisam kupio..uvijek ADM ili LINKS

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
13 godina
ADM vs, Protis

nikad problema ni a adm'om ni protisom, ni linksom, al links izbjegavam jer su bezobrazno skupi, samo jedan primjer, dell 2312 lcd je 100 kn jeftiniji 2 ulice dalje u protisu, i zamisli ubadas cijeli komp, nakupi se razlike. I još jedan dobar novi najbliži mi dučan di kupujem je Centro, vrbani - jarun, isto jeftine cijene kao u adm'u, protisu i rs magazinu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
ADM vs, Protis

Sva sreća pa kad ja slažem konfu nikud mi se ne žuri pa mi dostava od par dana razlike nije problem.Recimo ja sam zadnje što sam kupovo je bilo u Protisu.kupovo sam SSD Agility 4 od 256gb i xfx 7970 3GB.Kad sam došao tamo lik mi kaže da nemogu dva itema provuć na Diners jer oni to tako ne rade,već samo da mogu grafu il SSD.Hebat ga,ošo na bankomat,digo još par sttina kuna i provuko za grafu.Da sam ga pito da li mogu oboje preko kartice kad sam ga zvaoneb moro keširat disk,al heb ga sad {#}

Zato ljudi ak vam se žuri preporučam Links {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 17:37 (Sideswipe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ADM vs, Protis

Znači složio sam si gamerski komp do 4500 kn u protisu neki mi kažu da su dobri a neki da su bezobrazni i spori(kod dostave)!!!Htio bih ćuti vaša mišljenja???

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

uzmi bilo gdje, samo ne u adm-a. ako ti se kod njih nešto pokvari pripremi se na čekanje s donjom granicom od mjesec dana. a tijekom tog čekanja će ti uništit živce bezobrazlukom.

13 godina
A-E-KA kaže...

uzmi bilo gdje, samo ne u adm-a. ako ti se kod njih nešto pokvari pripremi se na čekanje s donjom granicom od mjesec dana. a tijekom tog čekanja će ti uništit živce bezobrazlukom.

pa zato ne odes reklamirat proizvod u dučan di je kupljen nego kod SERVISA direktno, lijepo pise na svakoj komponenti GDJE je servis i KAKO se zove,.. ja odnesem direkt na servis i sve je gotovo u max tjedan dana. Graficku sam cekao od ponedjeljka i otiso po novu u cetvrtak. Jer dučani ne voze svaki dan neispravnu robu u servis, čekaju da se nakupi robe i onda odbace robu na servis, recimo jednom tjedno,  ti doneses robu u ducan u ponedjeljak, a oni voze robu u petak, pa kolko ces cekat, i jos ces cekat servis i ducan zajedno,.. prema tome DIREKT U SERVIS MOLIĆU LIJEPO {#}

14 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

evo danas odnesel matičnu na reklamaciju u adm,za jedan sat me zvali,.matična bude zamjenjena novom u roku par dana..brzo profesionalno nema kaj..

{#}

Što ga više lome-to ga više volim!
Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
ADM vs, Protis

Evo stigla nova Naga 2012 edition sa zelenim ledicama {#},sad moram uzet tipkovnicu Black Widow da bude u paru s nagom lol {#}

Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
ADM vs, Protis

moja preporuka za ADM...uzel dole brdo konfiguracija...sve bez problema (jednu reklamirali u servisu radi mrežne i to je to)

uvijek po dogovoru isporuka i cijena korektna ;)

tak da ono...

i da računi su bili od 5 - 20k kn ;)

wannabe admin :D
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
ADM vs, Protis

evo moram napisati tj popljuvati opet PROTIS ti su ljudi tamo totalno nesposobni(idioty) u vise navrata su me shebali al evo par cu nabrojati, prvo sam narucio rame i citam liku 3 puta koje zelim on meni ponovi isto to 3 puta, (zamisli koliko glup trebas biti da krivo napises nakon toliko ponavljanja)  jedva dodem tamo on meni daje krive rame kaze to ste narucili al kod kolege! on nema veze s tim, ja njemu ne ydiot si ti ili kolega{#}, opet jednom prilikom me vrag natjera  po grafu narucim prek tel. kaze lik dodite danas i ostavite polog grafa ce vas sutra cekati ak ocete tu grafu, super kazem! reci cu na svoje ime jer sam tam vec registriran tj kupovao sam vec dosta stvari lik kaze ma nemas problema buraz sam dodi cekam te(ydiot) ja njemu opet nemoj da ostanem bez toga problem mi je tam doci, on opet meni "No PRoblemos" ok dodem ja kak sam mu i rekao, lik meni tko si sta si ja ljepo kazem on meni samo trenutak toga NEMA, neko je vec povuko .urac palac  (jedva nasao graficku koda je prvi put cuo za to) hebo te meni tlak na milijon{#} pa zar opet...takve trgovine treba zatvoriti al ODMA! DA NE GOVORIM KOJE SAM VRIJEME I NOVAC OPET POTROSIO NA TU SUGAVU TRGOVINU koja zgleda koda ulazim u poljski wc HEBO TE !! ak dobijem karton radi ovoga zao mi je , isprike bugu ak sam pretjero!{#}

Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + MSI Gtx660 OC Power Edition TwinFrozr 3 2Gb 1200/1650mhz..
Moj PC  
11 1 hvala 0
13 godina
ADM vs, Protis

Ma kakav Protis? Pa ti se sami sa sobom pola vremena svađaju.

Znači priča ide ovako: Kupovao sam grafu za novu konfu i htio sam Radeon 7950. Odem na nabava.net, pogledam modele i vidim dvije tri koje mi se sviđaju. Pogledam ponude, Centro i Protis imaju sve tri i još su najjeftiniji. Nazovem Centro, kažu mi da nemju nijednu i da se ispričavaju što im na stranici piše da ju imaju. Ok, zovem ja Protis, kažu oni imamo, sve 5, pošaljem im podatke i idući dan mi dođe mail kako nemaju tu karticu. Pitam ih za ostale modele, i kad ono vidi čuda nemaju nijedan 7950 model.

Lijepo nazovem ADM, odmah mi kažu koju imaju, lijepo su mi ju poslali i drugi dan je bila kod mene. Besplatna dostava, brza usluga. Kod njih sam sve komponente uzimao i stvarno su najbolji. Cijene su im super, lokacija im je dobra i dostava je besplatna za kupovinu iznad 2 tisuće kn. Uz to, osoblje im je ljubazno i zapravo ti pomognu, a ne ko gospoda iz Protisa koji ni sami neznaju što imaju, a što nemaju na lageru...

Moj PC  
7 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice