Engleski jezik

poruka: 6
|
čitano: 1.895
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Engleski jezik

Eh ovako, googlao sam i nigdje nista konkretno nisam nasao.. pa da vas priupitam :D Koji je po vama najbolji nacin da se uci Engleski, al ne da se uci gramaticki i sta znam vec, nego da se siri vokabular.. odnosno da ucim rijeci, jer dosta dobro znam ova vremena i imam osjecaj da mi malo fali da 'progovorim', samo mi fali rijeci.. pa ako neko nesto ima, samo pucajte ;))

14 godina
Re: Engleski jezik

Nađi dragi bend koji pjeva na engleskom i pjevaj čitajući lyricse!

Ili gledaj serije/filmove na englskom sa titlovima. Ali slušaj šta pričaju pa ćeš dosta toga pokupiti.

Sretno u svakom slučaju.

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada011
13 godina
neaktivan
Engleski jezik

Pjesme sam pokusavao, al ne ide.. aa filmove stalno gledam, sto na racunaru, sto na mobitelu ii pokupio sam dosta nekih fraza.. al' vecinom naletim na neki film gdje 'bjesno' pricaju engleski i skroz ih slabo razumijem.. znaci nekako prebrzo pricaju. 

A hvala ti ;)

16 godina
Engleski jezik

Ja uvijek kad gledam film stavim hrvatske titlove i pojačam toliko da čujem glasno i jasno razgovor

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina
odjavljen
Re: Engleski jezik
strasni kaže...

Pjesme sam pokusavao, al ne ide.. aa filmove stalno gledam, sto na racunaru, sto na mobitelu ii pokupio sam dosta nekih fraza.. al' vecinom naletim na neki film gdje 'bjesno' pricaju engleski i skroz ih slabo razumijem.. znaci nekako prebrzo pricaju.

A hvala ti ;)

Stavi engleski titl, tako ćeš puno lakše povezati izgovoreno i napisano, naučiti različite izgovore i lakše pohvatati nove izraze.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
13 godina
neaktivan
Engleski jezik

Zanimljivo, pokusat cu i tako.. hvala na savjetu ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 19:54 (strasni).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice