Upomoc sto je ovo

poruka: 7
|
čitano: 1.050
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
UPOMOCsto je ovo

Ovakva poruka mi je došla na email,i to na hotmail zna li netko o čem se radi,

You have a transfer of £1,000,000.00. from Western Union® contact for more information (Contact This Office Email: western.unit44@btinternet.com)

pomazite na koji nacin da ju ocistim

15 godina
neaktivan
Upomoc sto je ovo

A štaš je čistit ostavi je na miru i nediraj ništa.

a da i ja nešto napišen :D
15 godina
neaktivan
RE: Upomoc sto je ovo
dr. zlo kaže...

A štaš je čistit ostavi je na miru i nediraj ništa.

je li to moguci virusili sto

16 godina
neaktivan
RE: UPOMOCsto je ovo
caviarBLUE kaže...

Ovakva poruka mi je došla na email,i to na hotmail zna li netko o čem se radi,

You have a transfer of £1,000,000.00. from Western Union® contact for more information (Contact This Office Email: western.unit44@btinternet.com)

pomazite na koji nacin da ju ocistim

kad dođe od nepoznatog pošiljaoca,to se odma briše
skeniraj s ovim,quick scan ,da ti nije uletilo nešto

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 3:05 (seneka).
16 godina

ne kaže se očistit pare, kaže se oprat pare...dakle ako ja dobro shvacam ti sad želiš oprat tih milijun funti što ti je sjelo na račun...to se obrati onoj nekoj žemskoj nevenki jurak, danas gledam na dnevniku da ona se kuži u to pranje para, ja ne znam bas o tom puno...i ne kužim čemu pitanja po forumu o čem se tu radi...ako ti neko pošalje mail da ti je uplatio milijun funti onda je jasno o čem se radi - dobio si milijun funti...ne bi ti neko lago...

16 godina
barisic_sb kaže...

ne kaže se očistit pare, kaže se oprat pare...dakle ako ja dobro shvacam ti sad želiš oprat tih milijun funti što ti je sjelo na račun...to se obrati onoj nekoj žemskoj nevenki jurak, danas gledam na dnevniku da ona se kuži u to pranje para, ja ne znam bas o tom puno...i ne kužim čemu pitanja po forumu o čem se tu radi...ako ti neko pošalje mail da ti je uplatio milijun funti onda je jasno o čem se radi - dobio si milijun funti...ne bi ti neko lago...

LOL,cek,da dize cijelu uzbunu radi jednog spam maila koji je ocit? Pa zna se da je hotmail pun spamma,meni na mom emailu(hotmail) ima oko 500 mailova u mjesec dana,i to sve neki zivi spam koji nit ne citam niti me zanima.Nema razloga se zasto brinuti,neka skenira kako mu je kolega(seneka) gore rekao i gotova stvar.

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
15 godina
odjavljen
Upomoc sto je ovo

Drzi antivirus upaljenim i up-to-datenim i zanemaruj takve poruke (odmah ih delete) i nema problema. To je najobicnija vrsta spama.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice