Program za popravljanje problema

poruka: 44
|
čitano: 13.353
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Program za otklanjanje/popravljanje errora

Imam jos od prije   program Registry mechanic koji mi otkrije oko 600 errora ali ne mogu ih popraviti zato sto se treba pretplatiti, zna li neko ima li kakav free program za otklanjanje i popravnjanje errora ....

A i tu mi pise system health - LOW

Koji su programi za to najbolji ...

Imam Anti malware i AVG antivirus , dali bi trebao imati jos neke programe za zastitu racunala i dali je AVG dobar antivirus ..?

14 godina
neaktivan

CCleaner,a ako trebaš bolji AV uzmi avast! free

Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
15 godina
neaktivan

CCleaner i glary utilities.

13 godina
neaktivan

Hvala vam puno, a dali postoje programi koji popravljaju errore i probleme kao sto moze onaj program sto dodje uz AVG koji popravlja errore ....

14 godina
neaktivan
Re: Program za popravljanje problema
gami kaže...

Hvala vam puno, a dali postoje programi koji popravljaju errore i probleme kao sto moze onaj program sto dodje uz AVG koji popravlja errore ....

Misliš na AVG Tune-up?

13 godina
neaktivan
Marko :D kaže...
gami kaže...

Misliš na AVG Tune-up?

Da ..

14 godina
neaktivan
gami kaže...
gami kaže...

Misliš na AVG Tune-up?

Da ..

Taj AVG Tune-up isti je kao CCleaner,znači on radi sve isto kao CCleaner,čisti registry itd... 

13 godina
neaktivan

Dali postoji mogucnost da se negdje nadje licenca za nod32 antivirus 4, da mi traje vise od 30 dana ...???

14 godina
neaktivan
gami kaže...

Dali postoji mogucnost da se negdje nadje licenca za nod32 antivirus 4, da mi traje vise od 30 dana ...???

Sve licence koje pronađeš za NOD32 bit će blokirane od strane ESET pa ti rađe preporučam da koristiš besplatni avast! Free.

13 godina
neaktivan
gami kaže...
gami kaže...

Misliš na AVG Tune-up?

Da ..

Taj AVG Tune-up isti je kao CCleaner,znači on radi sve isto kao CCleaner,čisti registry itd...

Aha nisam znao hvala ...

14 godina
neaktivan

Također preporučujem ti da izbrišeš piratske antiviruse sa računala te da uzmeš avast! Free kao besplatno riješenje...

13 godina
neaktivan

Također preporučujem ti da izbrišeš piratske antiviruse sa računala te da uzmeš avast! Free kao besplatno riješenje...

Evo sad bas skidam avast, i koji je po tebi najbolji firewall jos to moram skinuti .....?

14 godina
neaktivan
gami kaže...

Evo sad bas skidam avast, i koji je po tebi najbolji firewall jos to moram skinuti .....?

Preporučujem ti Comodo Firewall.Ako budeš imao još kakvih pitanja možeš mi se obratiti u Privatne Poruke...

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 20:55 (Marko :D).
13 godina
neaktivan
gami kaže...

Preporučujem ti Comodo Firewall.Ako budeš imao još kakvih pitanja možeš mi se obratiti u Privatne Poruke...

To je to za sada ako budem imao nekih pitanja javim ti se na pp .....

14 godina
neaktivan

I instaliraj si Malwarebytes za čišćenje virusa,ako ga nemaš...

13 godina
neaktivan

Imam Malwarebytes ...

14 godina
neaktivan

Dobro onda.Pozdrav...

13 godina
neaktivan

Skinuo sam avast free i nakon instalacije mi se instalirao avast internet security onda sam ga obrisao i skinuo ponovo avast free pokusao sam ga ponovo instalirati ali mi je pokazalo neki problem na C:/Program Files/AVAST Softvare iako sam ga uninstalirao par stavki je ostalo u  C:/Program Files/AVAST Softvare i kada pokusam to izbrisati pojavi mi se da nemogu to obrisati error deleting file or folder dali neko zna kako to izbrisati i u cemu je problem .....

15 godina
neaktivan
gami kaže...

dali neko zna kako to izbrisati i u cemu je problem ..... 

Pokušaj ovako:

http://www.avast.com/uninstall-utility

13 godina
neaktivan

Nisam bas strucan sa safe mod, tako da ni ne ulazim tamo a ovo mi se pojavi kada udjem u aswclear.exe

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 23:41 (gami).
16 godina
gami kaže...

Nisam bas strucan sa safe mod, tako da ni ne ulazim tamo a ovo mi se pojavi kada udjem u aswclear.exe

Restartiraj računalo pa probaj ponovno, ako si ga obriso nebi se trebao više pokretati nakon restartiranja pa bi to trebalo raditi.

I za brisanje programa za ubuduće koristi revo uninstaller (možeš ga skinit, besplatan program) pa da ti više smeće ne ostaje kad uninstaliraš program preko njega.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
13 godina
neaktivan

E hvala vam puno instalirao sam sve, sad je sve ok ...

13 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu postravicu ovde par pitanja :

1.U Malwarebytes u karantei imam oko 200 koje su uklonjene dali je pametno da ih trajno uklonim ili je bolje da tu stoje ..?

2. Zasto su mi pojedini folderi i datoteke provide, a kada udje u C:\WINDOWS neki nazivi foldera i datoteka su plave boje ...?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 14:58 (gami).
14 godina
neaktivan
gami kaže...

Da ne otvaram novu temu postravicu ovde par pitanja :

1.U Malwarebytes u karantei imam oko 200 koje su uklonjene dali je pametno da ih trajno uklonim ili je bolje da tu stoje ..?

2. Zasto su mi pojedini folderi i datoteke provide, a kada udje u C:\WINDOWS neki nazivi foldera i datoteka su plave boje ...?

1.Obriši ih slobodno...

2.Pošalji nam sliku...

13 godina
neaktivan

Evo slika :

14 godina
neaktivan
gami kaže...

Evo slika :

Misliš ovi gore folderi?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 15:08 (Marko :D).
13 godina
neaktivan
gami kaže...

Evo slika :

Misliš ovi gore folderi?

Da vidis da su neki folderi providni a i da su imena plavim slovima a ovi gore folderi kojima se samo vide imena (plava ) su isto providni ..

14 godina
neaktivan

Probaj ovako:Folder Options -> View -> uncheck 'Show encrypted or compressed NTFS files in color' 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 15:15 (Marko :D).
13 godina
neaktivan

Probaj ovako:Folder Options -> View -> uncheck 'Show encrypted or compressed NTFS files in color' 

Nista opet isto a nisu samo folderi providni a i ovo sa bojom isto nisu samo folderi  ....

14 godina
neaktivan

A ovako? Rightclick the folder -> Properties, and uncheck Compress this folder ili tako nešto

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice