Najbolji antivirus zaključana tema

poruka: 773
|
čitano: 235.173
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Najbolji antivirus

Koji bi najbolji antivirus bio ako se koristi net banking, online plaćanje? Internet služi uglavnom za forum i Youtube, a treba i za zaštitu online usluga plaćanja. Imam u vidu neke internet security solucije kao KIS 2010, Norton 4.0 360°. Što da radim?

weather changes moods
15 godina
RE: Najbolji antivirus
stoncin3 kaže...

Koji bi najbolji antivirus bio ako se koristi net banking, online plaćanje? Internet služi uglavnom za forum i Youtube, a treba i za zaštitu online usluga plaćanja. Imam u vidu neke internet security solucije kao KIS 2010, Norton 4.0 360°. Što da radim?

kis 2010 ti ima virtual keyboard,tako da ti niti jedan štetni program ne vidi kad utipkavaš neke važne podatke,npr.brojeve kartica i sl

16 godina
neaktivan

Dovoljan ti je KeyScrambler Personal (besplatan).

Koliko znam, hrvatsko online bankarstvo je zaštićenije od američkog zbog uporabe tokena, dok se s druge strane bare koriste klasične username-password kombinacije koje se ne mijenjaju svaki dan.

17 godina
protjeran
Najbolji antivirus

Ne radi Web Toolbar u Kaspersky internet security 2010. Kada otvorim IE8 pita da li želim pokrenuti Web Toolbar i onda neće učitati Google. Ako stavim 'Dont Allow' onda učita stranicu pa neam Web Toolbar? lol Što mi je činiti?

weather changes moods
16 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

Meni je odličan NOD32 imam ga i nemam problema s njim,redovno update,brzo skenira,i još koristim uz NOD32 i

Malwarebytes

17 godina
protjeran
stoncin3 kaže...

Ne radi Web Toolbar u Kaspersky internet security 2010. Kada otvorim IE8 pita da li želim pokrenuti Web Toolbar i onda neće učitati Google. Ako stavim 'Dont Allow' onda učita stranicu pa neam Web Toolbar? lol Što mi je činiti?

Kolje se KIS 2010 sa IE8 Internet protected Mode On! Izbavite se ako double-click na Internet Protected Mode: On i skinete kvačicu sa Enable Protected Mode i stisnete na Apply! Onda se instalira Web Toolbar sam od sebe jer ga Protected Mode ne koči više. Pa niti ne pita prilikom starta IE8 da ga pokrene...

Slika 1 Slika 1
Slika 2 Slika 2
weather changes moods
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 17:36 (stoncin3).
15 godina
protjeran
madafaker kaže...

koji vam je najbolji antivirus od novijih

ja ču prvi

meni je kaspersky i.s. 2009 zato jer je brz i pouzdan a i troši malo resursa

Sličnih tema na ovom "Forumu " ima. Postavio si pitanje koji je najbolji antivirus, a u svom odgovoru kažeš, ako se ne varam da je tebi najbolji KIS 2009. KIS 2009 nije antivirusni program nego puno kompleksniji software. Da li se slažeš s ovim?

15 godina
protjeran
xfire kaže...

Meni je odličan NOD32 imam ga i nemam problema s njim,redovno update,brzo skenira,i još koristim uz NOD32 i

Malwarebytes

Slažem se s tobom da je Esetov NOD 32 solidan program, ali ništa više. Što to znači da ima redoviti update ( pa svi ih imaju, a neki puno više i učestalije nego NOD ) i da brzo skenira. Brzo skeniranje???. Da li skenira baš sve, e to je pitanje. Znaš tvoja sreća da ti do sada Nod 32 nije našao ili naletio na nešto jako zahebano. U tim slučajevima on se uglavonom " povlači" odnosno nema rješenja za njegovo brisanje i uklanjanje iz zaraženog kompa. Kaspersky ili Norton će to ukloniti ( posljedice mogu ostati, o tome nema riječi ), no barem će ukoniti prijetnju i zarazu.       

17 godina
protjeran
Najbolji antivirus

Ja sam se bacio na KIS 2010 trial od 30 dana sa onim dosadnim POP-UP-om license expired. Koristim isto CounterSpy od SunBelt Software trial u trajanju od 15 dana. Malo promjene ne škodi... Sve u svemu sviđa mi se kod KIS 2010 onaj vulnerability scan opcija kod koje se računalo testira na svakojake prijetnje izvana da ne bude na meti lopova. Sa tim preporukama moje pohvale KIS 2010. Scan je malo spor, onaj Full Scan traje oko 70 minuta, kod CounterSpy oko 85 minuta s time da imaš behaviour, heuristic i signature zaštitu kod potonjeg AntiSpyware programa. I da CounterSpy ima Pulse Update svakih 60 minuta! Sve u svemu oba grafički lijepo izgledaju i pregledni su im izborniciNamigiva

weather changes moods
16 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

ja sam koristio,bitdefnder ... pronasao virus nije mogo obrista... koristio kaspersky pronasao...nije mogo obrisat i neki lik mi preporucio Combofix http://www.combofix.org/,sigurno nitko nije cuo za njega... to je mali program koji nema nikakvi firewall i to vec sluzi samo za brisanje virusa,ukljucis ga i za pola sata je gotov...predobro :D

LOCKERZ POZIVNICE---------------- invite-me.tk -------------------------- www.e-castig.com/index.php?r=AI3U
16 godina
neaktivan
Omega_vu kaže...

ja sam koristio,bitdefnder ... pronasao virus nije mogo obrista... koristio kaspersky pronasao...nije mogo obrisat i neki lik mi preporucio Combofix http://www.combofix.org/,sigurno nitko nije cuo za njega... to je mali program koji nema nikakvi firewall i to vec sluzi samo za brisanje virusa,ukljucis ga i za pola sata je gotov...predobro :D

Smijeh..dobar si,ali ti izgleda nisi čuo za wot,pa ga lijepo stavi na browser..

edit:bez ironije,prijateljski savjet..

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 21:14 (seneka).
17 godina
Omega_vu kaže...

Bas krasno dao si skroz krivi link na laznu stranicu za Combofix tj pokusavaju pobrat slavu od drugih kak ti je to uspjelo.Nevinašce Ovo dole je prava stranica od Combofix i od tamo se skida taj program, s nit jedne druge stranice to ne dolazi u obzir.NevinašceCool

http://www.bleepingcomputer.com/combofix/how-to-use-combofix

17 godina
protjeran

Baš tako. I ja sam ga skinuo nedavno s te zadnje stranice, ali pomoći nije mogao...=( Imam još uvijek problema izgleda nije virusi nego kompatibilnost softvera, ne radi mi Nero Vision 5 na Sedmici

loss of interest question wonder ways of fear they pull me under
16 godina
odjavljen
Omega_vu kaže...

Informatički forum i nitko nije čuo za Combofix... Uvjeren sam da su čuli za njega svi koji se razumiju u software te kategorije.

Ja nemam potpis!?
16 godina
Najbolji antivirus

avast definitivno

16 godina
odjavljen
Softwer kaže...

avast definitivno

Avast jedino u kombinaciji s još nekoliko programa!

Ja nemam potpis!?
15 godina
Najbolji antivirus

najbolji antivirus tj najbolja zastita ste vi sami ako pazite po kojim stranicama surfate , sta sve skidate i slicno...mozete imat najgori AV a da nemate zarazen komp(malo sam pretjero al ajd ) ... svi su dobri na svoj nacin i nema nijednog koji pruza 100%-tnu zastitu...od free antivirusa je Avira medu najboljima a od placenih KIS 2010 i NIS 2010 , al vam ni oni nece pomoc ak skidate sta vam se prohtje...uz to je dobro imat malwarebytes anti.malware i WOT na browseru i po mogucnosti neki firewall kao comodo

16 godina
neaktivan
Nocio kaže...

najbolji antivirus tj najbolja zastita ste vi sami ako pazite po kojim stranicama surfate , sta sve skidate i slicno...mozete imat najgori AV a da nemate zarazen komp(malo sam pretjero al ajd ) ...

nisi,moguće je..

17 godina
protjeran

Ja na poslu iam F-Secure 2010. Mis čak da je to neki isto paket ne samo AV več Internet security ili neki Premium Suite ili Total Protection! Samo da znaš ja sam danas skeniro sa Full Scan, nedavno je tek namješten, lani je bio isto F-Secure samo nije dvogodišnja licenca i pronašo je neki spywarexD. Ja otkrio da se radi o cookie, jedan jedini kad sam išo gledat u quarantine polsije removal samo nije uspio, bilo je failed, nije ga obrisaoxD Kakva su iskustva s ovim dost skupim paketom za internetsku zaštitu? Inače vidio sam po neki clipboard ili scan details nakon skeniranja da je našao samo to. Inače kolegica mi je znala otić na neke stranice pune spama...Šutim

a mulatto an albino a mosquito my libido yea
15 godina
neaktivan
Najbolji antivirus

Ma sve jo ovo suludo tolko razglabat..., nemože te nitko spasit ak češ ti nesvjesno surfat!

Evo ja sam bio platio licencu za bitdefender total security 2010. i bio mi ok upočetku ..( par sati) i kasnije neije jer usporio mi računalo.. instaliro j sebi nanavo aviru 10 premium i WOT.. firewall nemam (ak se može onaj windowsov nazvati time) i nemam problema.. u zadnjih par tijedana dosta sam toga probo i mogu vam reči da se meni KAV kojeg sam imo nije uopče svidio loša detekcija i jako spor (spram avire). Imam još i onaj malwarybits i snjime nekad preskeniram .. i nemam brige s virusima..

Prije godinu - dve dana dok sam bo u osnovno škola je imala NOD 32 na negraničen broj licenci pa smo mi malo user i pass uzimali sebi kao i za windowse... i nije me nod isto oduševio..

Za sad nabolja mi je avira 10; u par riječi: brza, detaljna, i ne dosadna..

Možda instaliram comodo firewall al to nema trenutno potrebe!

16 godina
odjavljen
Zvjerkan kaže...

Ma sve jo ovo suludo tolko razglabat..., nemože te nitko spasit ak češ ti nesvjesno surfat!

Nije to suludo, možemo pomoći nekom tko nije upucen i ne zna što bi koristio.

Ja nemam potpis!?
15 godina

ja sam u životu dosta antivirusa instalirao na računalo,niti jedan nije savršen i svi će propustiti nešto,ali ipak je kis 2010 najbliže savršenstvu,evo naprimjer jučer sam čistio jedno računalo i sve skupa je bilo oko 400 raznih napasti,od trojanaca,do crva,nisam koristio niti jedno komercijalno riješenje,samo sam koristio besplatne programe za skeniranje, bio sam oduševljen kako ti besplatni programi s lakoćom nalaze i čiste gamad,nevjerovatno ,za antivirus sam koristio aviru free,i taj me program stvarno oduševio tako lagano čisti nakupljenu gamad,znam kad sam skenirao s nod 32 prije jednog mjeseca da neke stvari što je nod našao nije mogao ukloniti,stvarno avira zaslužuje svoju popularnost predobar antivirus

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

ja sam u životu dosta antivirusa instalirao na računalo,niti jedan nije savršen i svi će propustiti nešto,ali ipak je kis 2010 najbliže savršenstvu,evo naprimjer jučer sam čistio jedno računalo i sve skupa je bilo oko 400 raznih napasti,od trojanaca,do crva,nisam koristio niti jedno komercijalno riješenje,samo sam koristio besplatne programe za skeniranje, bio sam oduševljen kako ti besplatni programi s lakoćom nalaze i čiste gamad,nevjerovatno ,za antivirus sam koristio aviru free,i taj me program stvarno oduševio tako lagano čisti nakupljenu gamad,znam kad sam skenirao s nod 32 prije jednog mjeseca da neke stvari što je nod našao nije mogao ukloniti,stvarno avira zaslužuje svoju popularnost predobar antivirus

I meni je avira pre dobra .. ja imam premium.. i ne žalim ni jednu lipu za nju žto sam dao.. dok tata mi u firmi dobio licencu KAV-a i probo ga ja instalirat i koristit kod kuće .. kad ono nije detektiro par trojanaca.. ja te datoteke uplodo na virus total kad ono većina ave da je trojan samo kasperu nije..; e da i još kaspersky sporo skenira dok avira brzo i učinkovitije;

KASPERSKY živi NA STAROJ SLAVI I TESTU PROŠLOGODIŠNJEM IZ BUGA!

ovo su moja iskustva ..!

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 22:57 (Zvjerkan).
16 godina
odjavljen
Zvjerkan kaže...
blackalbum kaže...

I meni je avira pre dobra .. ja imam premium.. i ne žalim ni jednu lipu za nju žto sam dao.. dok tata mi u firmi dobio licencu KAV-a i probo ga ja instalirat i koristit kod kuće .. kad ono nije detektiro par trojanaca.. ja te datoteke uplodo na virus total kad ono većina ave da je trojan samo kasperu nije..; e da i još kaspersky sporo skenira dok avira brzo i učinkovitije;

KASPERSKY živi NA STAROJ SLAVI I TESTU PROŠLOGODIŠNJEM IZ BUGA!

ovo su moja iskustva ..!

Kakvoj staroj slavi, o čem ti pricaš? Pa onaj je tek dostigao svoju popularnost i u uzlaznoj je putanji. To što si ti rekao može se reci za NOD32.

Ja nemam potpis!?
17 godina
protjeran

Po meni i živi i ne živi-taj KIS 2010 treba još malo dorade da bi bio netko i nešto kao NOD do pred 4 godine. Ja isprobavam svakojake antiviruse i sada trenutno imam Aviru 10 Personal koja djeluje stabilno na Sedmici, nema rušenja, brza je, ima visoki nivo detekcije, raznoliki doseg tretiranja prijetnji kod detekcije što znači dobar real-time protection, brzi scan. Ja nemam naviku puno "tražiti nevolje" pa ne svjedočim tomu, ali ono u što sam se uvjerio da ću je držati još neko vrijema da je uostalom više nego prosječan AV. KIS 2010 sam zadnje imao sa dosta bugova osim dobra detekcija (vrhunska) na Sedmici

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 12:47 (stoncin3).
17 godina
neaktivan

Zašto se pričaju gluposti, KIS je miljama daleko bolji nego što je NOD ikada bio, to što se nezna namjestiti aplikacija ne znači da ta aplikacija nevalja... KIS nije samo skener, KIS je kompletno sigurnosno rješenje sa svime što će itko ikad (ili barem većina) zatrebati od sigurnosnih alata, ukoliko se nauči koristiti i pravilno namjestiti.. nikad uzera neće ostaviti na cjedilu tj. nema šanse da ma koji dropper pravilno instalira svoj dirty payload na računalo branjeno KISom.

ESET je s druge strane čisti skener sa nakalemljenim packet filterom koji ni u najljepšim snovima nemože zaustaviti nedetektirani virus da se instalira, u najboljem slučaju virus neće zvati kući, u realnosti najjadniji grayware će lako zaobići njegov leaky firewall, sa Avirom je isti slučaj samo uz bolju detekciju

Blacklist skeneri su stvar prošlosti, malwarea je jednostavno previše za učinkoviti blacklisting, ne znam kako ljudi ne primjećuju kako se uvijek iznova zaraze sa novim malwareom, nitko sa se neće zaraziti sa virusom starim 10 dana pa makar imao najgori skener na tržištu... problem su 0hours infekcije, malware kojim se ljudi zaraze je uvijek nov, dok se pojavi AV potpis na update serveru prođu sati a tada je već kasno, čak i kod dobre heuristike stvar je gotovo jednako loša, jer će dobar pisac virusa uvijek svoju prljavu rabotu provjeriti na dostupnim i popularnim AV rješenjima što će njegovom malwareu dati toliko potrebnu prednost u borbi protiv skenera te brzoj infekciji što više računala.

Pametnima skener služi samo kako bi vidjeli o kojem se virusu ili porodici virusa radi, nikako kao prva crta obrane, za to se koriste drugačija oruđa koja neka sigurnosna rješenja imaju a neka nemaju...

Ende Neu
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 4:39 ((s)izgoreo).
15 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...

Zašto se pričaju gluposti, KIS je miljama daleko bolji nego što je NOD ikada bio, to što se nezna namjestiti aplikacija ne znači da ta aplikacija nevalja... KIS nije samo skener, KIS je kompletno sigurnosno rješenje sa svime što će itko ikad (ili barem većina) zatrebati od sigurnosnih alata, ukoliko se nauči koristiti i pravilno namjestiti.. nikad uzera neće ostaviti na cjedilu tj. nema šanse da ma koji dropper pravilno instalira svoj dirty payload na računalo branjeno KISom.

ESET je s druge strane čisti skener sa nakalemljenim packet filterom koji ni u najljepšim snovima nemože zaustaviti nedetektirani virus da se instalira, u najboljem slučaju virus neće zvati kući, u realnosti najjadniji grayware će lako zaobići njegov leaky firewall, sa Avirom je isti slučaj samo uz bolju detekciju

Blacklist skeneri su stvar prošlosti, malwarea je jednostavno previše za učinkoviti blacklisting, ne znam kako ljudi ne primjećuju kako se uvijek iznova zaraze sa novim malwareom, nitko sa se neće zaraziti sa virusom starim 10 dana pa makar imao najgori skener na tržištu... problem su 0hours infekcije, malware kojim se ljudi zaraze je uvijek nov, dok se pojavi AV potpis na update serveru prođu sati a tada je već kasno, čak i kod dobre heuristike stvar je gotovo jednako loša, jer će dobar pisac virusa uvijek svoju prljavu rabotu provjeriti na dostupnim i popularnim AV rješenjima što će njegovom malwareu dati toliko potrebnu prednost u borbi protiv skenera te brzoj infekciji što više računala.

Pametnima skener služi samo kako bi vidjeli o kojem se virusu ili porodici virusa radi, nikako kao prva crta obrane, za to se koriste drugačija oruđa koja neka sigurnosna rješenja imaju a neka nemaju...

Svaka čast na postu.! Rečeno je gotovo sve u najkraćim crtama o borbi "dobra i zla" koja se svakim danom zaoštrava. Zlo je isto svakim danom sve sofisticiranije i zato šteta što nema više ovakvih kompletnih sigurnosnih rješenja kao što je KIS.  

17 godina
protjeran

To stoji da su AV-i napredovali pa je i Kaspersky labs napravio što je napravio.  NOD je poistovjećen sa ESS-jem (eset smart security) koji slovi kao manje dobar od potonjeg i nema funkcija kao isti. U svom poslu oba rade sve što treba da se napravi kvalitetan nivo zaštite za običnog korisnika interneta. Avira Premium nema premca u svome području. Barem ja to tako gledam jer je svaki zasebno svoj posao dobro odradio. KIS 2010 je najkompletniji dosada čemu sve više teže proizvođači AV-a.Bogataš

17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Baš tako. I ja sam ga skinuo nedavno s te zadnje stranice, ali pomoći nije mogao...=( Imam još uvijek problema izgleda nije virusi nego kompatibilnost softvera, ne radi mi Nero Vision 5 na Sedmici

za Nero 5 kažu OVO

IBM ( I Blame Microsoft)
15 godina
Omega_vu kaže...

Combofix je alat koji se koristi za odredene stvari i ne koristi se bezveze. I jesi siguran da je "obrisao" taj "virus"? Ajde ako ti nije tesko napisi ime toga tzv. "virusa" i stavi na "Show hidden files, folders and drives" i makni kvacicu sa "Hyde protected....." Onda ces vidjeti sta taj "alat" napravi...i pogledaj svaku particiju nakon toga (file koji je "sakriven" na svakoj particiji) i to je dobro pogledaj....pa onda vidis sta Combofix napravi.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice