Koji antivirus?

poruka: 194
|
čitano: 55.247
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Koji antivirus?
blackalbum kaže...

i da neka stavi wot na block,ako mu je komjuter preslab za antiviruse,iako vjerujem da bi se uspio naći neki lagani samo treba isprobavati

može i to:klik na strelicu na ikoni pa settings>warnings>desno sve na blocking>scroll dole pa apply settings..
ako to malo uspori otvaranje stranica,vrati na default..
čuj znam da  ovo nije najsretnija opcija ali je bolja od  nikakve,ako je komp trenutno čist a trebao bi biti da se postavi ta varijanta pasivne zaštite..

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 20:42 (seneka).
16 godina
neaktivan
Koji antivirus?

Kasperky i Avira (free)

Ali ni jedan AV nece pomoc ako skidat crack-ove i te gluposti jel su oni puni virusa

16 godina
neaktivan
seneka kaže...

Sigurno usporava otvaranje stranica...znaš da se vrti neki sken prilikom spajanja.

Kod mene to traje par sekundi.....ništa strašno, ali zna iritirati.

15 godina
siketa kaže...
seneka kaže...

Sigurno usporava otvaranje stranica...znaš da se vrti neki sken prilikom spajanja.

Kod mene to traje par sekundi.....ništa strašno, ali zna iritirati.

bolje i to nego nešto spušiti,pa ako neznaš ukloniti ajme meni,ti besplatni skeneri jako dobro uklanjaju napast ali moraš imati bar neku aktivnu zaštitu

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
To i ja velim. Treba neko i zaustavit pokoji virus da se naseli.
15 godina

ili neka instalira ubuntu pa neće imati viruse

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
neaktivan
Koji antivirus?

ja stavim kondom na routerSmijeh

mama mi je gej a otac lezbijka
15 godina
neaktivan
ahuramazda kaže...

ja stavim kondom na routerSmijeh

hah .. ova ti je dobra....

16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

Da, stvarno......zašto se uopće patimo s Windozama i ne pređemo svi na Linux? Namigiva

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=765421

15 godina
neaktivan
siketa kaže...
blackalbum kaže...

Da, stvarno......zašto se uopće patimo s Windozama i ne pređemo svi na Linux? Namigiva

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=765421

pa linux distribucije imaju virusa,ali ne toliko jer virusi napadaju samo najbolje

mama mi je gej a otac lezbijka
15 godina
protjeran
Pero kaže...
Samo ne panda.
Ipak je to drugačije kada antivirus sprijeći virus, a scaneri to nemogu. Oni ga samo otklanjaju.

Zašto ne Panda Cloud Antivirus? Neka loša iskustva? Podijeli s nama ostalim neupućenim u rad ovog softwarea svoja iskustva ako ih imaš. Sigurno nije moćan kao drugi ali stvarno troši vrlo malo memorije ( rad ovog softwarea sam vidio na kompu jednog kolege s posla, sličnih problema odnosno s vrlo malo memorije ). I ako se ostatak teksta odnosi na ovaj proizvod onda ti mogu reći da Panda Cloud Antivirus nije scaner nego cjeloviti antimalware proizvod. Radi drugačije, za sada inovativno u odnose na druge antimalware proizvode. I sam u svojem drugom postu kažeš otprilike da je bolje imati ikakav antimalware proizvod koji vrši real-time zaštitu nego nikakav.  

EDIT: @Zvjerkan ....... Stavi si na komp stari i dobri SpywareBlaster 4.3 Free, pasivna zaštita, a dosta toga blokira.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 15:03 (BlackFoot).
16 godina
neaktivan
BlackFoot kaže...
Zašto ne Panda Cloud Antivirus?
Što kad nema oblaka?

BlackFoot kaže...
Radi drugačije, za sada inovativno u odnose na druge antimalware proizvode.

Zar ne postoji Immunet Protect?

15 godina
protjeran

@siketa

Kada nema oblaka po danu kažemo da je vedro i da sija sunce. Noću se uglavnom vide zvijezde. ....... Ma stvarno, ni na kraj pameti mi nije reklamirati ovaj software, ali da troši vrlo malo memorije, e u to sam se imao priliku uvjeriti. Učinkovitost, detekcija i zaštita od strane ovog softwarea je za mene nepoznata.  A ako, kako kažeš nema oblaka, odnosno ako ostaneš bez Interenet veze ili nisi on-line onda postoji kopija cachea Collective Intelligencea za osnovnu razinu zaštite. A što se tiče Immunet Protecta odgovor je : da, postoji. Još jednom na kraju, ovaj proizvod sam naveo isključivo iz raloga što stvarno "troši" najmanje memorije.Šutim 

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 16:09 (BlackFoot).
16 godina
neaktivan
BlackFoot kaže...

@siketa

Kada nema oblaka po danu kažemo da je vedro i da sija sunce. Noću se uglavnom vide zvijezde. ....... 

Crni, najljepša ti dala....SmijehSmijehSmijeh

15 godina
Koji antivirus?

Mene zanima isto neki dobar

15 godina
neaktivan
Koji antivirus?

Nije baš usko vezano za temu .. ali eto nisam našao bolje mjesto... ovako se radi kupio sam novi laptop hp pavilion dv6 2120 em i na njemu je bio instaliran šezdesetodnevni norton internet security 2010.. i ja sam ga obriso i instaliro KIS 2010 koji smatram da je bolji ... je da sam prije smatro da nije ali sam shvatio da je..xd.. e sad dali je stvarno tako NIS vs KIS neznam .. al meni laptopov neki HP advence.. tak nekak kaže da nemam av .. i da link kad na njega kliknem ode na norton.. e sad dali je on upravu da ja nemam zaštitu dobru ili je to samo reklama . jer hp surađuje s nortonom?

15 godina
neaktivan
Koji antivirus?

?? ajd neka neko odgovori ... moram za 1 h u školu

16 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

?? ajd neka neko odgovori ... moram za 1 h u školu

probaj ovako:skini revo uninstaller pa vidi dal ga on još uvijek prepoznaje(stavi pod izgled>na detalji),ako da deinstaliraj ga i čisti  u naprednoj deinstalaciji(zadnja),dok ne počisti sve nortonove fileove i stavke u registru..
tako si ga trebao odma  deinstalirati..

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 12:26 (seneka).
15 godina
neaktivan

I el molji NIS ili KIS   jesam li trebo ostavit NIS... ili je ovo što sam ja napravio bolje???

17 godina
protjeran

KIS 2010Namigiva Glede problema sa deinstalacijom trebaš ponovo instalirati NIS 2010 sa CD-a koji si dobio uz HP i pokreni Norton Removal Tool pa ga ponovo deinstaliraj. Ako imaš trenutno KIS 2010 na njemu onda obvezno prvo deinstaliraj KIS! Ako nemaš CD za instalaciju Nortona onda ga skini sa symantec.com

sticky boredom with a book:S
15 godina
neaktivan

kak da ga sikinem .. kad traži da se registriram.. a i .. nemam nikakvih medija uz laptop.. došo je on u kutiji s nekih par uputa .. punječem i baterijom.. i piše u uputama da je sve na njemu..

17 godina
protjeran

Evo.. idi na ovu stranicu KLIK! i upiši svoj e-mail (dobiti ćeš direktan link za download NIS2010), potvrdi e-mail i odaberi državu (Croatia), tri koraka pa onda klikni na START DOWNLOAD dugme! I to je sveNamigiva Nije nikakav problem registracija, to je samo potvrda njima da koristiš njihov softver za prvi puta i samo 30 dana pa te registriraju. Valjda radi da ne možeš više puta isto napraviti nego da nakon prvog triala kupiš ako želiš nastaviti koristiti Nortona

Druga opcija je System Restore iz Windowsa pa vrati sustav na dan ranije nego si prčkao po deinstalaciji NIS2010 i onda Norton Removal Tool...itd

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 10:23 (stoncin3).
15 godina
neaktivan
Koji antivirus?

hvala na linku...

meni uvjek ode da kupim trial .. za 0 kn.. ili več čega al moram ispisivat gluposti. kak si ti došo do onog samo mail??

17 godina
protjeran

Cnet Download.comNamigiva Samo upišeš download u Google pa ideš na downloads i tražiš antivirusne programe lijevo pa nađi NIS2010 i onda kad ga ideš downloadati ti otvori link.

15 godina
neaktivan
Koji antivirus?

ma znam al uvjek mi je sigurnije dowloat sa službene stranice

16 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

ma znam al uvjek mi je sigurnije dowloat sa službene stranice

to je sigurna stranica

15 godina
neaktivan
Koji antivirus?

nisam mislio na cnet... neisam se dobro izrazio .. mislim ono na upišem u google ime nečega pa dovnload pa okolo švrljam brljam i nakupim gamadi..xd

16 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

nisam mislio na cnet... neisam se dobro izrazio .. mislim ono na upišem u google ime nečega pa dovnload pa okolo švrljam brljam i nakupim gamadi..xd

ne kužim te  baš,ali stavi wot na browser ako dvojiš s koje stranice ćeš nešto skidati..
edit:ili ga već imaš,više se ne sjećamNeodlučan

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 0:49 (seneka).
15 godina
neaktivan
Koji antivirus?

ma ne .. ja sam u međuvremenu kupio novi laptop hp pavilion dv 6 i njega koristim sad ... a na njemu ima neko hp ..advistor čudo u kojem piše o bateriji jamstvo je u njemu .. itd .. al evo probo sam ponovo i opet kaže taj hpa advistor da nemam av .. sam me šalje na norton stranicu??

15 godina
protjeran

@zvjerkan

Nije mi baš sve jasno. Kao prvo imaš li ti sada na laptopu instaliran bilo kakav Internet Security ili ne, neovisno što taj HP Advisor ili kako se već zove kaže.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice